kiki.t, тая събота или неделя планирали ли сте накъде ще карате?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Дефилето" с Бойко,Петър,Светльо и Данко до в.Козница
Свий
X
-
До: Разходките на Дефилето Ендуро Тийм
Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнениеkiki.t, тая събота или неделя планирали ли сте накъде ще карате?
" .. абе дай да минем ей от тук, да видим тая пътечка. мисля ,че
лятото я бях минавал. Нема да се бавим.."
-
Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнениеКакво ще каже, само той си знае.
Пишете ако ходите някъде към Буковец, Осеновлаг... в тази посока имам впредвид.
Коментар
-
Че защо да не мине... хората винаги са си съобразявали маршрутите с групата (само времето не успяват да го уцелят се), пък да не говориме, че вече са правени няколко карания с 2 DR600 на Данко и Стефчо ( а те пък си минаваха с лекота отвсякъде). И Кикето ходи да кара с тях, при все, че му беше второ излизане. Само трябват хубави гуми, че с шосейни наистина не става (това може да го потвърди "малкия" голям мъж Ади
).
DCRT®
Коментар
-
Тая събота май ще е хубаво времето , кои ще караме?
Данко , пуснах ти лично ама не се обаждаш , ко стаа , да не те е фърлил мотора
Венци , ами ти бре , ребрата ти минаха , не се скатавай
Кикето , айде , ще загубиш форма
Тия дет не съм ги споменал , да се сетят сами0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнениеИзвинявам се за спам-а, но Даниеле с тоя мотор няма и 1/3 от маршрута, по който карат хората от "Дефилето". Нека те ти го кажат, за да не си правиш илюзии. Ако греша ме оборете
Кака те обори
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнениеВенци , ами ти бре , ребрата ти минаха , не се скатавай
Без гума, само деца се правят !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнениеАз пробвах съботата.. пълна греда.
Без гума, само деца се правят !0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнениеИзвинявам се за спам-а, но Даниеле с тоя мотор няма и 1/3 от маршрута, по който карат хората от "Дефилето". Нека те ти го кажат, за да не си правиш илюзии. Ако греша ме оборете
Все тая, не съм поканенняма да пиша повече
KTM Fen
Коментар
-
Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнениеАм... ако не забеляза, казах "ако карате към Буковец, Осеновлаг..." . На там познавам пътя и знам що и откъде се минава и по какви неравности, следователно си правя извод, че ще мога да . За хард разходки съм сагласен с теб, защото първо ми е тежък мотора, което не ме плаши особено щото съм си якичък, но просто времето не ми го позволява, адски меко и хлъзгаво е за подобен мотор
Все тая, не съм поканенняма да пиша повече
Първо - Ива е права по отношение на това, че се минава оттам, където могат да минат всички от групата. Второ - кара се толкоз колкото е възможно...е нЕкой път и малко над това. Щом си якичък - пречки нема (иначе понякога мускулна треска имам от вдигания на мотори...), Ша си дигаш сам мотора, аз пък ще си снимам(което си ми е и основното задължение
)
Така, че следи в петък темата - ще разбереш началния час. А мястото за тръгване е известно. ДР-ите не ги притеснява бензина, щот са кат бензовози, даже ние(с 8-литровите канчоци) кярим от това по нЕкой път!
Относно маршрута - последните ни 2 такива са ни се улево, време е и малко на изтокда покараме пак!
Чакаме те!Mitsubishi L200 DobbleCab
KTM XC 450 RW 2009
KTM 350 SX 2011
Коментар
-
Аз засега съм уредил отвсякаде съботатасамо да ми обясните горе долу някой неща - значи знам ,че трябва да дойда във Владо Тричков ,а пътя за натам май беше този за Своге и треа да мина през вас така ли е или бъркам. Там къде ще се намериме ако някой тръгва от София може да се разберем да отидеме заедно аз тръгвам от Герена (Подуене)
Кавазаки КЛХ 300 04г
Кавазаки КХ 65 04г
Опел Астра 94г
Мерцедес 124 91г
Коментар
-
Да, Пътя за Своге през Нови Искър.Аз имам намерение да дойда,само не знам дали сте издържа без гума,дано успея да си взема до тогава,иначе съм от Сухата река и съм ходил с Дефилето Ендуро Тийм
П.П. Кики,тежка ли ще е разходката?,за времето ми е пределно ясно щом сме с теб[URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
[/URL]
Коментар
-
Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнениеДа, Пътя за Своге през Нови Искър.Аз имам намерение да дойда,само не знам дали сте издържа без гума,дано успея да си взема до тогава,иначе съм от Сухата река и съм ходил с Дефилето Ендуро Тийм
П.П. Кики,тежка ли ще е разходката?,за времето ми е пределно ясно щом сме с тебот квартала.
Кавазаки КЛХ 300 04г
Кавазаки КХ 65 04г
Опел Астра 94г
Мерцедес 124 91г
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар