Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Звездно Трио Ади,Мики и Кики

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Звездно Трио Ади,Мики и Кики

АЛО дефилето за тия дни мислите ли да се возите или се намръзнахте и понамокрихте достатачно миналата събота
    В ГОРАТА Е ИГРАТА

До: Разходките на Дефилето Ендуро Тийм

Знам ли
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от zdu6 Преглед на мнение
      АЛО дефилето за тия дни мислите ли да се возите или се намръзнахте и понамокрихте достатачно миналата събота
      Заповядай, ще го направим пак...Само, че ние сме си редовни, нередовните само питат...и после...пускат такива постчета
      То кой ли не се гаври с душевното ни здраве...
      Ша си мълчим...и ша си караме
      Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
      KTM 350 SX 2011

Коментар

ЕЕЕи сега и мен ме поткарахтекато Ивето....ама не сте прави
        ние със Стефчо миналата неделя също голям къпон си спретнахме в снега и ледасамо дето си спестихме съботните виелици
        Така че стига утре да е "поносимо"времвтоаз съм на линия! ако ли не то в неделя тогава!

пс.: не забравяите ,че вие имате предимствито да стартирете направо в гората!А аз ям лината на цяла София докато стигна при вас (а и на обратно) - Е в гаден зимен ден?!: БЛАГОДАРЯ ЗА ПОКАНАТА
        В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Чакаме снимки от разходката...
          KTM Fen

Коментар

До: Неделна разходка до Балша

Ето и снимките най-накрая, нооо...не са от събота, защото...познайте разликите

Съботния ден Кики го отнесе с тоз ъпгрейд на защитите на радиаторите на "UnaBiker"...и въпреки моето желание да му помогна (на което той отговори - "...по-добре не ми се мотайте из краката...", на което аз благоразумно се съгласих, така или иначе събота пропадна...
            Мисля че в друга тема Кики ще постне някои моменти от ъпгрейда...
            Така, че остана в неделя, да се разходим въпреки лошите прогнози. Т.к. Кики беше уморен и леко настинал, решихме едно леко маршрутче до манастира на Балша почти до с.Доброславци, разбира се ...без да замръкваме...(то за кой ли път се заричам да не допускам Кики да се "разсейва" с израза - "Аааа...таз пътечка не сме я минавали" или "Абе оттук май е по-напреко...")....Та...познайте дали не замръкнахме и дали накрая не ни валя дъжд сняг пак...
            Като начало да се похвалим с едни нови якета на "MadHead"(..случайно ли си избрахме тоз производител...)

И аз...да не остана капо

КТМ-а си заработи сам...

...докато Ади се наложи да "ритне" Бетата...

и нали най-малките носят раниците(да тежат на мотора де...), то Ади се налага да приеме в нея и водата и багажа на своя "мастер"(Кики)...

И ето ни вече на поляните над дефилето...

В тази посока сочи водача...

На мотора на Ади се виждат добре около коловете другите доработки на Кики - шините, с които е вързал гардовете на кормилото за коловете. Днес малкия бая се изтърсва, дори на едни скали(по-надолу ще видите) мислех . до тук с гардовете, то пък - НЕ МРЪДНАХА!!! Браво "мастър"!

МАлко снимки от височината..

За Балша е десния път...

Един залесен(преди това горял) склон...

Изглед към входа на река Искър в дефилето. На снимката в лявата част се виждат наводнените днес терени, в следствие на скъсаната дига..(даваха го и по телевизията таз вечер)...

Поглед към Софийската котловина...

...и още по-надясно...

А това е посоката към БАлша...

Продължаваме...

Ето как не трябва да се държат предпазните очила...

Тук в гората е пътеката...и се вижда само раницата на Ади...

Такаааа...тук се позабавихме. Баирчено е сериозно(въпреки че не личи на снимките), кал, мокра скала, камъни и т.н. Пръв Кики тръгна, Ади (както обикновено избърза) след него (да не му избяга..що ли) и...понеже Кики му занесе и спря в средата...Ади също спря...на земята!

Малко помощ от приятел...

А това са снимки встрани от пътеката...

И обратно...

И аз се натресох на калабалъка...и тръгване нагоре от място - нема

Изхода е един- обръщане и обратно със засилка!...

Добре, че има "помощ от приятел"...ама оттук натам - САМ!

Кики опита и той от място, но...не става и обратно.

Някои почиват преди "щурма"...

Други се връщат и обръщат...

Аз, като фотограф се наложи пръв да кача баира с КТМ-а и да снимам Кики...

Малкия пак се хлъзна по средата, та се наложи да се върна и да кача баирчето и с Бетата...(тук Кики трябва да се включи със снимки)
            ....................................................
            А това са трите "коня" ... "горе на черешата".

А през това време един фотограф и един "неуспял" младеж пъхтяха нагоре по баира...

"Дали да не хвърля каската" - Кики.

НА снимката не се вижда баш, ама "пуши" отвсякъде...

Едни гледки към Кремиковци(видимостта беше перфектна под облаците) и как пушека се стеле ...към Младост и южните квартали на София...

Други гледки...

А това е една от неизследваните "пътечки" на Кики..."Дай- вика, да минем напряко тука..."

Тоз клон поузори малкия...та се поокопа пред него

И пак обратно по пътеката...към "по-правилния" път...

А това под нас е Кътина...

Надолу..към Кътина..
            Последно редактирано от miki64; 18-11-07, 21:15.

KTM XC 450 RW 2009
            KTM 350 SX 2011

Коментар

А долу, в равното...една водааа...не мож мина без да се намокриш...Тук обикаляме...

А това е една нива преди военното поделение, следите на "тежките мотори"(разбирай Кики и Мики) се виждат до там, до където се задълбаха...

Тц..тц...най-накрая го окалях...

А лекия "малък" през това време беше минал нивата, че и се върна да ни се смее...

НАй-накрая стигнахме нашта цел - "Полигона на Емо"(както го наричаме), което е 300м северно от с.Доброславци.

Където ни чакаше единия от кандидатите за членове на "Дефилето ендуро тийм" - Жоро.

ПОради напредналото време решихме да не "тренираме" на наводнения полигон, а да се връщаме, но западно, през манастира Балша, оттам на север и през билата...Това е манастира...

Жоро ни изпрати до тук и обърна обратно към града...

Що ли му липсва опашката на Бетата...

Оттам, нагоре през гората, вдясно от манастира, пътя е доста каменист, освен това и порой вървеше по него...
              Нямаше как да спрем и да тръгнем, затова снимки...йок!
              Тук вече е доста нагоре в планината, но Кики реши, че пътя завива надясно....Докато му извикам, че това е дивечовата нива на дружинката...и той затъна...

Такива локвички... ни преследваха навсякъде...

СВеряваме посоката, че мръква...

Какво ли прави тоз човек...

НЕ знам защо, но днес повече от половината снимки са ми без фокус...

След малко се стъмни и Кики реши да минем през едно" преко пътче", което го бил правил някога...лете...
              С много въртележки някак ни изведе до "прякото" място

Това е пътечка като за един човек, а вдясно е отвесен дол!
              ТУк задницата ми хлъзна и добре, че бързо слизам от мотора...Това което се вижда на снимката като кафяво-червеникава земя НЕ е ширината на пътеката...

След 20 м. ...е неизвестното...

Тук Ади преминава през дерето през едно поточе...

...след което нагоре по една камениста част от пътеката(на Кики)...

А това е пътеката надолу към деренцето, но вече зад нас...

Някъде в планината, през нощта...това дет свети бяло между две дървета в дъното са светлоотражателите на Кики на якето

Учудващо(или не), но независимо от всичко, този, който никога не губеше дух е именно "малкия"...

Кики се появява отнякъде ... като "Конника без глава"

След малко ни подкара един дъжд, по-скоро дъждо-ледо-сняг... Въобще не ни беше до снимане
              Последните снимки са вече във Владо Тричков...

Това беше от днес. Поздрави на всички колеги, използвали добре и по предназначение почивните дни.

Чакаме Кики.т да се включи с неговите снимки!!(ако не се е включил докато аз "писателствах").
              Последно редактирано от miki64; 18-11-07, 21:20.

KTM XC 450 RW 2009
              KTM 350 SX 2011

Коментар

Отново браво !!!
                Това се казва ентусиазъм

Коментар

Тъкмо мислех да ви попитам дали може да се включа в следващата ви разходка по дефилето, но понеже и аз съм потърпевш от скъсаната дига при Нови Искър и има възможност да ми залее мотора и затова той няма да е там другата седмица... Данко ми беше казал, че се събирате при Владо Тричков идаже ме беше поканил, бях се навил тая седмица да ви питам дали може да дойда, но според обстоятелствата на дали ще стане Въпреки, че нищо не се знае все още не съм залят, но... да не дава господ

П.П. Браво за разходката, супер сте си прекарали.
                  KTM Fen

Коментар

20892.jpg[/IMG][zona/Picture%20891.jpg[/IMG]

Тва е "Брези връх".Точно под него е имало уранова мина , до скоро на върха имаше отдушници от мината.Едни тръби стърчаха от земята по целия връх.

Е тоя баир яко ни озори.Тука много не личи , ама е бая стръмно , мокро , сипей , с влажни камъни.Отврат.
                    [IMG]https://htftp.offroad-bulgaria.com/kiki.t%20/Voenna%20zona/Picture%20889.jpg
                    [/IMG]

Тука опитахме една пътечка дето я харесах лятото , ама йок
                    [IMG]https://htftp.offroad-bulgaria.com/kiki.t%20/Voenna%20zona/Picture%20906.jpg
                    [/IMG]

Набутахме се във военната зона над Доброславци.Там е бая объркан пътя и трудно се излиза.Ама аз знам тайна пътечка

Тука на Ади му дойде малко нанагорно

Горска приказка

Не бойте се , на прав път сме другари

0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                    Суперскан България www.decbg.com
                    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X