Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Мъжка" раходка с Ива и Вида

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "Мъжка" раходка с Ива и Вида

Най-накрая стана реалност това дето толкова дълго време го мислихме с miki64 и kiki.t да дойда да покараме заедно ... ама той в крайна сметка Милко така и не дойде Ще мислиме за някакъв реванш, няма да мине само с едно "на лов съм, па и ме сърби от десно"

Нооо както и да е, направихме си едно страхотно каране с kiki.t и неговата прекрасна булка Вида, пропусналите могат само да съжеляват! Вида се качваше на мотор за 4-ти път и плана беше да "покараме само за малко" (аз повече на такива приказки не се хващам, за нея не знам ) И съответно направихме преход от 135 км И тя ги издържа!!! Даже накрая мърдаше и се опитваше да говори!!

Цитирам буквално Кики от къде сме минали, защото аз не помня

Първоначално публикуван от kiki.t
    Tръгнахме от Владо Тричков (ебати долното име) , след това през Церецел , връх Церия , след това Чибаовци , после Искрец , оттам нагоре към Брезе , после в дясно по билата , след това Заселе , после Заноге , обратно в Искрец , ядене и после асвалта , Церия и през Церецел обратно. Oткачи ми се ръката
    Сутринта обаче идвам аз, и я гледам нашата Вида по едни кежуъл дрешки и една шапчица седи и ми разправя "Аз няма да идвам, много падам, последния път едвам се прибрах"
    Обаче аз, като една уважаваща себе си ламя не приех подобни несериозни доводи и общо взето я убедих да дойде. Отсекох "аз с тебе съм дошла да карам" и . (точка) Обаче ако Кики не престане да я напъва на такива огромни преходи съвсем ще я откаже... Като за начало 60-70 км максимално като дистанция са добре. Все пак момичето миналата седмица се е учило как се сменят скорости!

Та убедихме Вида да тръгне с нас, при суловието че като се измори ще се върнеме или ще ни изчака в Искрец.
    Такова нещо обаче въобще не се наложи! Девойката си караше така сякаш кара от една година! Съвсем пестеливо и разумно!
    Тръгнахме ние двете зми... аа жени с Кики на паша... ааа да караме. Страхотна природа е в този район! И много камънак. хич не обичам да карам по камънак. Е, там беше почти и само камънак. Както ми беше почти блокирала предницата ми се откачиха ръчичките. Ще трябва да свиквам ми се струва. Или поне като за начало да си сменя втулките

Първа спирка. Включваме ЖПС-а. Това са хубави машинки за разходки. Кики беше подготвил трак до връх Ком.

Потеглихме отново, след известно време започнахме едно спускане с много камъни и беше сравнително стръмно и със завой. Имаше и търкаляне, но беше преминато геройски
    Малко спирка за да отдъхнеме от напъването и ритането

По-нагоре намерихме доста странни остатъци от някакъв каменен зид. Чудехме се какво ли са ограждали и колко е старо това нещо

най-накрая почивката в Искрец и по 2 студени коли с лед и лимон

Хубаво е човек да се отървя от екипировката поне за малко

Не, това не е избягал затворник, на който сме се натъкнали случайно, преди да подпалиме с 300 в гората...
    Това е просто Кики

Тук Вида искаше да остава и да ни чака да се връщаме. Бе кой ли я слуша нея На мотора и газ. Такива несериозни оплаквания като "не си чувствам ръцете, краката и тези три работи" никой не ги приема насерозно

Следваща спирка - по билата на Стара Планина. На Кики му е любимо място, но на мен ми се вижда малко депресиращо пусто. Обичам да има повечко раастителност.
    Обаче гледката на стадо полудиви коне да тичат из тези поляни е .... дет се вика "егати кича"

После продължихме карането и навлезнахме по южниоте склонове (май) и покарахме малко без път сред гората. Ама така е, който не е свикнал на навигацията по ЖПС
    Едно състезание в БЕШ ще се научи Кики как се кара и гледа едновременно
    Всъшност именно това каране ми беше най-приятната част
    Между дърветата и в шумата си търсиш път...

Продължихме карането по остатъците от един римски път. Именно тука ми се разказа играта с тази предница на кокъл станала вече... И на всичкото отгоре реши да ме боли работния пръст на лявата ръка който контузих още на Хасково преди 2 месеца някъде Никакъв шанс за контрол над съединителя Можех да го стискам само с 4 пръста, а тогава пък не мога да карам права. Е, резултата е все още продължаващ остър гъзобол. Виода се оплака от треперещи ръце, крака и ... абе всичко. А, да и главобол и ... айде решено е вече - ще си ходиме

"Искам си при мамааа"

Нооо дето се казва "... и от тука се почна..."

Отново се връщаме по билата

Наистина голяма красота...
    На такива места човек се чувства нищожен...

Куку и Пипи... ааа Кики и Вида

"нее, мене ме боли гъза повече"

И дойде момента в който аз рекох " Трябва ми бендзин... зе да свършва"

Добре, че следваше по-скоро спускане нататъка и където имах възможност съм спускама по инерция.
    А пък Вида включи батериите

Взе и да се стъмва... а хич не сме близко

Но е най-приятното време през деня за каране

Мързела е голяма работа.

Тука си заплюх едни терасовидни изкачвания, ама така хубаво си бях полегнала, че с топ не можеха да ме вдигнат Пък и нали бензина беше на свършване ...

Наистина невероятни гледки...

DCRT®

До: Почти до Ком

От тук нататък с леко губене и лутане се добрахме на здрачаване до Искрец. Аз - няколко километра по инерция, та на 600 м от бензиносанцията

Рекохме си - така и така се стъмни, то се е видяло че по светло повече няма да се кара, и седнахме да вечеряме.
    После до бензиностанцията и ще се прибираме...обаче аз без фар.
    Минахме 20-тина километра по асфалт и като сбряхме бях като пребито кучи от напрягане Нищо се не види ... хеле па на завоите ...
    Ами сега - оставаха 30 км по черно. Дорева ми се
    Вида милата през цялото време караше зад мен и дишаше пушилката. И не знам какво е виждала.... Няколко пъти щяхме да се срещнеме по-отблизо
    Аз пък си карах през повечето време в сянката... особено като станеше по-сложно...
    Кики водеше и тактиката ми беше да минавам точно от където минава той, пък не че виждах нещо ама... като се прибрахме не си чувствах ръцете ... непрекъснато бях в готовност да ми заиграе кормилото някъде и яко се напрягах.

Дали на някой му се остава сам с нас в гората
    Кики е доста смел мъж Вида бая му беше вдигнала мерника след поредния 135-километров преход и прибиране по нощите, въпреки всичките убеждения от негова страна "Няма бе, само за малко ще излеземе"

Е, все още сме живи, пък ще има и какво да разказваме на внуците

Много благодаря и на двамата за страхотното прекарване.

Кики, мисля че има с какво да се гордееш Вида се справя много по-добре от очакваното, поне за мен ... По принцип начинаещите не издържат такива дестинации, и да не говориме, че терена също не беше от най-лесните!

Почвай да мисли следващата дестинация
    Последно редактирано от iva_kx; 20-08-07, 12:09.
    DCRT®

Коментар

Браво
      Такива булки трябва да се ценят
      Моята хич не си падаше по мотори и джипки и съвсем закономерно беше уволнена))
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Гледам , добре сте си изкарали
        В интерес на истината , очаквах повече мрънкане от женките след 100 км.(тогава почва да се чуства умората) , обаче мъжки се държаха , евала.
        Много добре си карам аз по джпиес , нарочно ви вкарах малко без път в ония гори , за по-интересно
        Имаше и интересни моменти , гониха ни кучета(особенио жена ми , нещо не я харесват) , ама се отървахме живи
        Абе щеше ми се поне до Тодорини Кукли да стигнем , ама друг път , на някой им свърши въздуха
        Част от трака :
        Прикачени файлове
        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
        Суперскан България www.decbg.com
        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Най-тържествено обещавам да не пускам повече репортажи от преходите ми.
          Сега поне половината съфорумници ще питат "що" ???
          Еми щото бледнеят пред този и за да не ствам за смях
          Сега пък другата половина ще кажат тоя е ебати ........ Ами не не съм, аз на тъмно мога само да така, че евала за прехода и за смелостта.

П.П. Спаске надявам се никой не те е видял в тъмното, че сега сигурно куршум му леят

Коментар

Видяха ме Иване, не е на добре положението И сега от страх даже не искаха да ми пишат на скайпа.

Добре, че е колежката Вида да ми прати снимките ... че нали с нея сме от ..."една порода" та не се стряскаме толкова лесно една от друга
            DCRT®

Коментар

От тука добре се виждат върховете от другата страна на Искъра.
              1-Козница
              2-Издремец
              Някъде в далечината ,посочен със стрелка е Мургаш.
              Прикачени файлове

Коментар

Незнам какво се оплаквате ,нали сте си направили прехода

Евала за което
                [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
                [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                  Най-накрая стана реалност това дето толкова дълго време го мислихме с miki64 и kiki.t да дойда да покараме заедно ... ама той в крайна сметка Милко така и не дойде Ще мислиме за някакъв реванш, няма да мине само с едно "на лов съм, па и ме сърби от десно"
                  Браво бе...Ако не бях аз, ...щеше да караш на куково лято...
                  Имаше една стара детска приказка, за булката "примък-отмък"...То не беше "примък" от мене, "заМръкване" от Кики...

Освен това аз за един ден успях 3 неща да свърша:
                  - на лов до 10:30 (15 пъдпъдъка в раницата, 150 неумерени...така е, който кара цяла зима, а не стреля);
                  - 11:00 до 15:00 - четири моторетки въртяхме около Балша (даже "зарибихме" един младеж година по-голям от сина ми - което отчитам като принос към ендуро-спорта в БГ ; Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4875.jpg
Прегледи:1
Размер:153.1 КБ
ID:5037275Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4876.jpg
Размер:208.1 КБ
ID:5037276Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4877.jpg
Размер:212.2 КБ
ID:5037277
                  сега е Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4890.jpg
Размер:154.5 КБ
ID:5037278Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4891.jpg
Размер:220.2 КБ
ID:5037279надул гайдите на баща си Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4883.jpg
Размер:252.1 КБ
ID:5037280 и даже вече си е избрал една Yamaha 125 двутактова, след като прочете темата от Ива);
                  - 16:00 - до вечерта обръщах внимание на родата...

Ако пък това не е ефективност...Иве, здраве му кажи!
                  Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                  KTM 350 SX 2011

Коментар

Ааа не ми говори за ефективност ти! Идеята беше да покараме ЗАЕДНО!

Аз с толкова усилия да ида до Владо Тричков чак да карам, а вие да не дойдете
                    DCRT®

Коментар

Милко , от сега прави сметка за събота
                      От 15-те пътпадъка , дай 10 да изядем , ще ти оставим 5 , и ти си човек

Коментар

браво за момичетата , страшно ви се радвахме, снимките ги гледахме с моето семеиство , и всички бяхме на едно мнение че наи красиво е гадже на ендуро , бъдете живи и здрави момичета ,
                        Последно редактирано от Юли; 21-08-07, 02:36.
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Браво, хубав преход, добър водач и "мъжки" момичета!
                          Lesidren.com

Коментар

Ако не бях забавил Ива с около два часа сигурно темата щеше да се казва ДО КОМ,за което се извинявам и срамувам
                            MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
                              Ако не бях забавил Ива с около два часа сигурно темата щеше да се казва ДО КОМ,за което се извинявам и срамувам
                              Ти вместо да се срамуваш , ела следващия път с нас

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X