Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скрита кал и ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скрита кал и ...

За да не отварям нова тема заради няколко снимки, си позволявам да ги постна в най-близката такава "по заглавие"...
    По празниците решихме да покараме със сина по родните места в северо-западнаЛА България. Хем да видим родата, хем нещо различно. Нищо особено като трудност на терена, с изключение на едно малко приключение на източения(!?!??!) язовир на с. Лесура. Поглеждайки отдалеч, сина реши че дъното е изсъхнало(аз пък глупаво му повярвах) и предложи да минем напряко през леглото на язовира. Наистина отгоре беше изсъхнало...добре, че не го пуснах пръв да мине и само аз затънах. А се движех бавно, какво ли щеше да стане ако се бях изсилил...Сигурно нямаше без трактор и лазене по калта да се размине.
    Мотора гу засмука на 3-я метър, аз скочих ...крещя на малкия да обръща отзад да не се натресе и той, а "гнястта" започва да ме засмуква и мене...Излязох обратно, седя и се чудя на акъла си...Ами сега...Тръгвам обратно да вадя мотора...не става, затъвам как го хвана да го дърпам - още повече затъва и мотора и аз...Накрая малкия(нали е 42 кила) и уж по-незатъва отиде отпред и лего го вдига за преднато колело, аз дръпнах мотора настрани да падне и легне върху "земята" и така го издърпахме....
    Снимките са отпреди да започнем опитите за спасяване, щот станахме кални до ушите - ботуши, ръкавици...абе всичко.
    А на този язовир преди 25 години се правеха репуликански първенства по риболов...Не знам чие безумие е причина за тази гледка.
    Прикачени файлове
    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
    KTM 350 SX 2011

Re: Скрита кал и ...

явно беше кален уикенд

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X