Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFFRoad Варна - крайморски уговорки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: OFFRoad Варна - крайморски уговорки

Качвам снимки от днешната фотосесия малко лиготии

Последно редактирано от Joro_M; 03-11-12, 20:43.

Коментар

Ауууу страхотни снимки Жоре

Коментар

Бравоооо

Коментар

Расов Хусаберг търси цвайка от същата марка за разплод.
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
            Расов Хусаберг търси цвайка от същата марка за разплод.
            Трудна работа.......с тУи голямото бутало твойто...

Коментар

Страхотни кадри, браво и от мен.
              И забавлението е било на макс, а все се оплаквате, че няма къде да карате.

Коментар

Е то това имаме само тука хаха. Две-три деренца, 4-5 емблематични пътеки носещи имена от сорта на "първия хилклаиминг", "велоалеята" или "хилклаиминга с камъка", "двоиния хилклаиминг" и разни такива. Като падне малко дъжд и успеваемостта рязко пада с повече от 50%.
                Чинел чудим се само кога да се наканим да доидем из твоя край.
                Иван Маринов
                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                  ...Чинел чудим се само кога да се наканим да доидем из твоя край.
                  Ами докато се начудите и аз вече ще съм остарял, нищо, тогава с бастуна ще ви соча на къде са пътеките.

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                      Е то това имаме само тука хаха. Две-три деренца, 4-5 емблематични пътеки носещи имена от сорта на "първия хилклаиминг", "велоалеята" или "хилклаиминга с камъка", "двоиния хилклаиминг" и разни такива...
                      Да бе да, местата са доста повече, и подробноста е, че липсват и пътеки. Просто никой не тръгва с повече от 5л гориво.
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_
                        Е то това имаме само тука хаха. Две-три деренца, 4-5 емблематични пътеки носещи имена от сорта на "първия хилклаиминг", "велоалеята" или "хилклаиминга с камъка", "двоиния хилклаиминг" и разни такива. Като падне малко дъжд и успеваемостта рязко пада с повече от 50%.
                        Останахме очаровани от трасетата на майското състезание, приемате ли гости от Русе ?

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        Ами докато се начудите и аз вече ще съм остарял, нищо, тогава с бастуна ще ви соча на къде са пътеките.
                        Ееееееех, Ванка, дай Боже на всеки да може да сочи с бастуна като остарее

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                          Да бе да, местата са доста повече, и подробноста е, че липсват и пътеки. Просто никой не тръгва с повече от 5л гориво.
                          Пламене идваи от време на време с нас да покарваш.
                          На мен гориво се сещам само един път да не ми е стигнало и то беше от Бузлуджа към Варна като карахме, преди Котел малко свърши. До сега почти не се сещам някой да не е тръгнал с пълен резервоар, а тея дето им харчат много моторите да не са си носили. То не че и около Варна липсват бензиностанции де. А основните по-трудни пътеки са тези който изброих и още не повече от 3-4 да има дето ги караме на 3 месеца един път защото и те са толкоз скучни че ... Емблематични са "хилклаимингите" по който и без това не всички карат и то интересното е че се качваме по няколко пъти и някой по-изморени имат време да си починат.Е разбира се от време на време се набутваме някъде където не е минавано еи така за кефа просто от носенето. Другите интересни карания стават с ремаркетата из Дюлинския проход, там е гот.

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                          Останахме очаровани от трасетата на майското състезание, приемате ли гости от Русе ?
                          Приемаме разбира се. То още не е на 100% "трасенцето" ама пак има за каране. Скоро може да го снабдим и със скара. Та тогава ще стане още по-готино
                          То поне е на такова място че от там на по 10мин все има някое интересно място дето според метео условията в предните дни може да стане трагикомично.
                          Иван Маринов
                          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение

Митак айде идвайте...ти и без друго ако не се лъжа без да искаш пропусна тогава най интересният участък от трасето известен тук като "каменното дере"
                            Сега ще си покараме вътре цял ден на воля......

Коментар

Вчера си говорихме с VaHk0, че много ми прилича на Chris Birch.......
                              Той нещо не е много съгласен ама сега гледам тука едни снимки и все си мисля че имат нещо общо....

Последно редактирано от Joro_M; 05-11-12, 23:10.

Коментар

Имат , имат .... особено на някои от фотосите !

П.п Пък и как си ги направил 1към1 !! Бравоо !
                                Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X