До: Сливница офф роуд
Ако искаш нещто за събота или неделя може да измислиме.
					Ако искаш нещто за събота или неделя може да измислиме.
 Dai i tel. za vruzka
 Dai i tel. za vruzka  Moq go ima po-gore , no vse pak 0898 507 560
 Moq go ima po-gore , no vse pak 0898 507 560

. За съжаление нямам работещ фотоапарат, за да покажа и снимков материял
 . За съжаление нямам работещ фотоапарат, за да покажа и снимков материял  .
  . 
  Към 12 часа ще тръгнем , сутринта повечето хора са заети с борба мархморлука
 Към 12 часа ще тръгнем , сутринта повечето хора са заети с борба мархморлука  , ама после ще им излезе през носа
 , ама после ще им излезе през носа  
  Зборен пункт кафето при Джани
 Зборен пункт кафето при Джани  

. Карахме пак в тек състав само че този път карах с Иво с ЦРФ 450 и повечето от карането ни беше предилно по черни бътища и блата
 . Карахме пак в тек състав само че този път карах с Иво с ЦРФ 450 и повечето от карането ни беше предилно по черни бътища и блата  . Даже сравнявахме двата мотра кои е по-добър , е оказа се че на Ивчо ме бие само с годинките си, а имено +6 за хондата (2004) , при другите дисциплини или сме равни или моя звяр е по-добър
 . Даже сравнявахме двата мотра кои е по-добър , е оказа се че на Ивчо ме бие само с годинките си, а имено +6 за хондата (2004) , при другите дисциплини или сме равни или моя звяр е по-добър  
  . Тук има и една подробност , но тя не е от кой знае кво значение
 . Тук има и една подробност , но тя не е от кой знае кво значение  Моята красавица си прецака свеща и защото нямаше от каде да намеря такава свещ в неработен ден ме открехнаха на една далаверка с пробити те свещи
 Моята красавица си прецака свеща и защото нямаше от каде да намеря такава свещ в неработен ден ме открехнаха на една далаверка с пробити те свещи  , а именно : Първо се чупи керамиката доу при искрата, за да се оголи и остава само желязото за искра , после се нагрява до почервяване и свеща става като нова , е не точно ама върши работа . Има и един куцуз при тази техника при високи обороти мотора глъхне
 , а именно : Първо се чупи керамиката доу при искрата, за да се оголи и остава само желязото за искра , после се нагрява до почервяване и свеща става като нова , е не точно ама върши работа . Има и един куцуз при тази техника при високи обороти мотора глъхне  . Другия фактор които беше е че съм с стара и изтъркана задна гума , а Ивчо е с почти чисто нов мишелин и от там исцеплението е друго , ама пак не се дадох , че даже и водя по точки
. Другия фактор които беше е че съм с стара и изтъркана задна гума , а Ивчо е с почти чисто нов мишелин и от там исцеплението е друго , ама пак не се дадох , че даже и водя по точки 
 но това е все едно да уцелиш 5 от тотото
 но това е все едно да уцелиш 5 от тотото  

.
 .  , бая зор видяхме в гората .
 , бая зор видяхме в гората . 

Голям зор видяхме докато ги разубедим, че това не са като " ЧЗ от онова време " .
 Голям зор видяхме докато ги разубедим, че това не са като " ЧЗ от онова време " . 

е вярно че е от ечомик и хмел , ама пак става за в горещините
 е вярно че е от ечомик и хмел , ама пак става за в горещините  

. Даже вече си имаме и горска къща за отдих . Много е готина и е перфектно мясно за тренировки
 . Даже вече си имаме и горска къща за отдих . Много е готина и е перфектно мясно за тренировки  . С всеки изминал ден "Егойстите" стават от хлапашка група , все по-сериозен истински ендуро клуб .
 . С всеки изминал ден "Егойстите" стават от хлапашка група , все по-сериозен истински ендуро клуб . 

... това ми е любимото нещо от мотокроса
 ... това ми е любимото нещо от мотокроса 
 ( голяма пародя са опитите ми за фрее изпълнение , ама все от някаде се почва
 ( голяма пародя са опитите ми за фрее изпълнение , ама все от някаде се почва  )
 )  малии колко съм бърз , чак Фотото не ме е уловило
 малии колко съм бърз , чак Фотото не ме е уловило 
 Днес се събрахме доста хора на "пистата" , но за жалост повечето бяха зяпачи или иначе казано с неподходящи мотори и нямаше фотографи
 Днес се събрахме доста хора на "пистата" , но за жалост повечето бяха зяпачи или иначе казано с неподходящи мотори и нямаше фотографи  . Активните през днешният ден бяхме : Аз , Милен ( Собственика на ХР-ра на Даниел ) , Ради , Сики , Стохата и Калоян . Доста готино си прекарахме докато тествахме Хондичката на Даниел дали може да излезе в най-големия ни байр на 3-та . Резултата беше , че с мен не излезе и сложих втора , но със Сики направо откачи този мотор ( Сики е 60кг , аз съм 100 ) и направи страхотни изпълнения . За Милен това беше първият му ден на Мотор и се представи страхотно , изкачи един,два добри като за начако сипея
 . Активните през днешният ден бяхме : Аз , Милен ( Собственика на ХР-ра на Даниел ) , Ради , Сики , Стохата и Калоян . Доста готино си прекарахме докато тествахме Хондичката на Даниел дали може да излезе в най-големия ни байр на 3-та . Резултата беше , че с мен не излезе и сложих втора , но със Сики направо откачи този мотор ( Сики е 60кг , аз съм 100 ) и направи страхотни изпълнения . За Милен това беше първият му ден на Мотор и се представи страхотно , изкачи един,два добри като за начако сипея  . Ради караше моя мотор , а аз през това време давах съвети на Милен . Малко по-късно се събра огромна тълпа от фенове на Офа даже имаше и две Джипки Тоюота Ландкрузер 2007 год.
 . Ради караше моя мотор , а аз през това време давах съвети на Милен . Малко по-късно се събра огромна тълпа от фенове на Офа даже имаше и две Джипки Тоюота Ландкрузер 2007 год.  и се кефеха на изпълнението, което им предлагахме
 и се кефеха на изпълнението, което им предлагахме  Едно от зрелищата беше челен удър с милен , за щастие беше повече комично от колкото опасно
 Едно от зрелищата беше челен удър с милен , за щастие беше повече комично от колкото опасно  .След това дойде и Калоян с неговото АТВ Кавазаки КФХ 700 на няма и 100 км. Ради взе АТВ-то и започна да се опитва да прави изпълнения с него , като на няколко пъти АТВ-то само си продалжаваше само , той за жалост не си взе поука и започнахме да се гоним по пистата е естествено че си правих майтап с него и нямаше шансове да ме стигне , но той не се отказа до последно и на най-големия наклон карайки по мен АТВ-то се подхлъзна и го изхвърли Радо , а то се свлече в едно дере
 .След това дойде и Калоян с неговото АТВ Кавазаки КФХ 700 на няма и 100 км. Ради взе АТВ-то и започна да се опитва да прави изпълнения с него , като на няколко пъти АТВ-то само си продалжаваше само , той за жалост не си взе поука и започнахме да се гоним по пистата е естествено че си правих майтап с него и нямаше шансове да ме стигне , но той не се отказа до последно и на най-големия наклон карайки по мен АТВ-то се подхлъзна и го изхвърли Радо , а то се свлече в едно дере  свличайки се счупи роубадито , маската , радиатора и лебетката
 свличайки се счупи роубадито , маската , радиатора и лебетката  ,на Ради му няма нищо , само ще му поолекне джоба
 ,на Ради му няма нищо , само ще му поолекне джоба  . Също така каза, че и повече няма да се качи на цитирам " ТраКтор" .
 . Също така каза, че и повече няма да се качи на цитирам " ТраКтор" .   , Иво каза че си е регулирал клапаните на хондата , така че сега да ме надбяга
 , Иво каза че си е регулирал клапаните на хондата , така че сега да ме надбяга  , но и аз няма да му се дам без бои , ще регулирам карба да не бъде вече пестелив , че сега ми гори някаде на половина от преди
 , но и аз няма да му се дам без бои , ще регулирам карба да не бъде вече пестелив , че сега ми гори някаде на половина от преди  . Очаквайте още репортажи
 . Очаквайте още репортажи  

. Много се радвам като видя, че "пистата" няма да урастне в трева докато не съм там , защото преди само аз си карах там
 . Много се радвам като видя, че "пистата" няма да урастне в трева докато не съм там , защото преди само аз си карах там  

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар