До: OffRoad около с. Лесидрен
Aз вчера карах в забранена зона. Значи за колегите незнам къде карат, но къде е проблема като използвам вече обособени пътища за движение. Спазвам почти всички правила: за пожароопастност, не оставям болкуци, гледам да съм колкото се може по незабележим. Наясно съм когато се тръгне право нагоре към билото, каква деруга оставя мотора и какво се случва с нея след време. Ама движението по пътя защо се забранява ? Пиша поста с най добронамерени чувства. Далеко съм от мисълта за дразги и караници.
Лично аз, ще продължа да карам. Искам да се нагледам на красоти, но нямам свободно време да ходя пеша. Карам повечето през седмицата, за да не преча на туристите. Даже планувам тази година да се кача пак на х.Бенковски. Защо неможе.Колко стува акта ?
И "azeka" пиши малко повече, че сега нямаш право на лични съобщения. Трябва да натрупаш повече мнения.
П.П. А, имал си право на съобщения
Първоначално публикуван от azeka
Преглед на мнение
Лично аз, ще продължа да карам. Искам да се нагледам на красоти, но нямам свободно време да ходя пеша. Карам повечето през седмицата, за да не преча на туристите. Даже планувам тази година да се кача пак на х.Бенковски. Защо неможе.Колко стува акта ?
И "azeka" пиши малко повече, че сега нямаш право на лични съобщения. Трябва да натрупаш повече мнения.
П.П. А, имал си право на съобщения
няма ли някои снимки от него в ACTION??
Коментар