Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Offroad около с. Лесидрен - Общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: OffRoad около с. Лесидрен

Здравейте пичове,тази седмица ходихме на мотокроса в Троян и имахме доста интересни моменти в предвижването си до мотопистата всичко е снимано и документирано ама снимки ще има утре или в другиден!!!

Коментар

Здравеите на всички. Аз съм от Тетевен и мн пъти съм минавал през местноста Бивола . Искам попитам ще може ли някои път да се съберем с Вас и да покараме заедно защото ми е мн мерак
      [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
      [/SIZE][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от xtaz4oo Преглед на мнение
        Здравеите на всички. Аз съм от Тетевен и мн пъти съм минавал през местноста Бивола . Искам попитам ще може ли някои път да се съберем с Вас и да покараме заедно защото ми е мн мерак
        Няма проблеми!Добре сте дошли! Всяка събота и неделя, се събираме на центъра на Лесидрен около 9 часа. Групата понякога става много голяма, 15-20 човека.
        Тази събота, 26.07. плануваме да ходим до Беклемето и от там да се върнем през Троян и с. Дълбок дол. Ако искате може да се срещнем на връх Васильов и от там да караме заедно! За по-сигурно звънни в петък вечерта за подробности!
        0894666005-Румен.
        Lesidren.com

Коментар

Еми ясно . Така и ще направя . Ще ви се обадя в петак вечерта да се разбереме . Мерси за гостоприемството
          [FONT=Impact][SIZE=4] :lol: [COLOR=Red]Тетевен4x4 Offroad Club :D[/COLOR]
          [/SIZE][/FONT]

Коментар

И ние в събота тръгнахме от Тетевен за Лесидрен през Бивола,до чешмата беше добре,но от там брахме големи ядове.Краси/Хиената/тръгна с атв-то за да му е по лесно,но закъса на половината път,и се върна за мотора.Носенето беше повече от карането.Минахме през Лесидрен-Кирчево-Глогово/тук покарахме добре/след това ни чакаше ново предизвикателство Бабинци.Качихме се пак с много носене и бутане,имам доста снимки и клипове ще ги кача утре.

Коментар

Аз като представител на 3-та група от Кирчево, която също се беше запътила за с. Бабинци се срещнахме с колегите от Тетевен в с. Градешница и по изморените им физиономии разбрахме, че все още е рано да се качаваме чак толкова на високо.
              -Чакаме сминки от Тетевенската група

п.п. -Между другото цяла зима ни писна да ги бутаме("икаме") тия мотори в снеговете
              Не е важно колко години си живял, важно е колко живот си имал през годините !!!

Коментар

Ехе,кво виждам бре,вече имаме и нови попълнения в сайта!!!

браво на момчетата е това става с мерак!!!

Коментар

Ще има ли снимки от днешното каране??
                  Л Е С И Д Р Е Н
                  ONLY 4x4

Коментар

Здравейте пичове,
                    имаше много яко каране този уикенд ходихме на Дълбок Дол на Източно европеиския шанпионат за АТВ та,с нашата Лесидренска групичка ама други колеги имат повече снимки и нека да ги пуснат,наш прирятел стана втори в крайното класиране за 4х4,Пламен от Троян и изкам да го поздравя лично от мене и цялата ни група,
                    успех Пламка и браво !!!

Коментар

Охоо май ще купуваме винетки от колегите за този участък
                      Иначе хубаво сте си покарали момчета
                      Не е важно колко години си живял, важно е колко живот си имал през годините !!!

Коментар

Браво румка, много добри снимки!!
                        и пак мерси че на връщане ме изчака тук там...
                        ONLY 4x4

Коментар

Браво браво много красиви снимки поздравления ако решите да дойдете на към вр.Баба свиркаите може и ние да се включим, тя ни е близичко -така да се каже. П.П а според моето скромно мнение на снимката май не е вр.Баба а вр.Свещиплаз?!.
                          Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 21-05-09, 23:49. Причина: 1
                          Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от tangi1 Преглед на мнение
                            П.П а според моето скромно мнение на снимката май не е вр.Баба а вр.Свещиплаз?!.
                            Може и така да е! За първи път бях по тези места и колегата който ни водеше, посочи в посока на снимката и каза: "Там е вр. Баба"
                            Lesidren.com

Коментар

Браво колеги хубаво сте покарали. Жалко че неможах да покарам с вас. Ама ще наваксаме

Коментар

Първоначално публикуван от rfi Преглед на мнение
                                ................
                                Момчета, отново сте карали в забранен район. Пътят по който сте карали в местността Косишки краварник, всъщнот е минерализована ивица против пожари в Национален парк Централен Балкан. Искрено се надявам някой от организаторите на оффроуд разходките в района на Община Тетевен, да се свърже с местното управление на Национален парк Централен Балкан със седалище Кметството в с. Рибарица за да се обсъдят забранените и разрешени пътища за каране в Централен Балкан.
                                Последно редактирано от Chinela; 29-05-09, 12:35. Причина: Прекалено голям цитат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X