Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АПРИЛЦИ - обикновено Ендуро - лакърдии

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АПРИЛЦИ - обикновено Ендуро - лакърдии

Ти си най-близо до"пистата"така че можеш да тренираш още от сега

Коментар

Един човек ме пита за състезанието и аз му дадох информация, той е от Орешак "Getovvv".Каза че ще дойде, но незнам как ще се стеат обстоятелствата.

Коментар

Ей ме и мене на линия най-после (бях 1 седмица в отпуск)

Браво, радвам се, че пак ще има "мотокушии", само не се радвам защо на 22 май
        Тогава ще женим едни приятели, тъй че ще минете без мене, а така ми се идваше да погледам и поснимам, и да се видим разбира се
        Иначе си бях освободил графика за първата седмица от юни, както обикновено ...

Надявам се да постнете тук много снимков материал

Няколко съвета за трасето - може да ползвате за база миналогодишното, само че го направете още по-спънато, да няма много прави и бързи участъци (с цел избягване на някое падане - все пак всеки отида да си направи кефа, а не да се контузи по някакъв начин), въобще да бъде "по-нагърчено" с цел да се покаже повече техника, защото на правите всеки е добър Обратни завои няколко ако има, също ще е добре.
        Иначе там терена си е такъв, че дори и на прави участъци пак измаря доста, защото има много неравности.

Писах мейл на Джеймс Стюард, Кайроли и още няколко много добри карача, че тая година ще е на 22-и май, ама никой оттях няма да може да дойде тогава (за юни можело обаче ) - единия щял да бие втора плоча на третата си къща в Щатите, другия път майка му не го пускала ... е такива работи

Хайде, правете трасето полека лека, и давайте снимки тука да го обсъждаме.
        Сигурен съм, че ще си направите кефа яко.

П.П. Само да подсетя, че на 23 май е кръга от Световния шампионат в клас МХ3 в Троян, тъй че в събота тренирайте яко
        Последно редактирано от HD; 17-05-10, 14:33.
        Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Аз пък предлагам да направим трасето на маринска над мини веца там има яко кал баири и прочее незнам само на общината ли е мястото или на някой човек това е единствения проблем. Ако има някой за да вдига палец.
          [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Първоначално публикуван от Марин Илчев Преглед на мнение
            Аз пък предлагам да направим трасето на маринска над мини веца там има яко кал баири и прочее незнам само на общината ли е мястото или на някой човек това е единствения проблем. Ако има някой за да вдига палец.
            Там мястото не е ли частно? Не съм сигурен де, но ако е така може да има проблемация.
            Пък там дето миналата година доколкото знам си е на Кантарова и проблеми няма от тая гледна точка поне.
            Hristo Draganov

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
              Там мястото не е ли частно? Не съм сигурен де, но ако е така може да има проблемация.
              Пък там дето миналата година доколкото знам си е на Кантарова и проблеми няма от тая гледна точка поне.

E да така е ама няма кал а и тревата е голяма някой много ще си отпадат. А на маринста нали Иван Христов караше там и мисля нямаше проблем но незнаем към кого да се обърнем да даде информация за мястото.
              [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Здравейте всичко е много хубаво,но в събота дано не познаят прогнозата за времето,че го дават як дъжд.Иначе очаквам този ден и аз като малко дете.
                С.Колев-Kawasaki KX 250

Коментар

Първоначално публикуван от stefan777903 Преглед на мнение
                  Здравейте всичко е много хубаво,но в събота дано не познаят прогнозата за времето,че го дават як дъжд.Иначе очаквам този ден и аз като малко дете.
                  На истинския моторджия не му пречи времето
                  Няма да има публика, ама важното е да си направиш кефа
                  Бе дано не вали, ще има много повече доволни.

Айде бе, не го ли направихте това трасе вече, дайте някоя снимка да го обсъдим и да направим по някоя виртуална обиколка
                  Hristo Draganov

Коментар

Още няма трасе иначе щях да го обиколя вече един два пъти.
                    С.Колев-Kawasaki KX 250

Коментар

• До: АПРИЛЦИ - обикновено Ендуро - лакърдии

Ти бе Стефчо, вечер след работа кво правиш?
                      Hristo Draganov

Коментар

Слагай по-"рошавата"гума отзад и отивай да импровизираш

Коментар

Който има пари ще импровизера, който няма ще си бръмчи с колелото.

Коментар

Аз вечер съм на работа до 22.30.До обяд съм у нас ама няма още писта и днес гледах.Ако и утре сутринта няма ще е направо на състезанието ако успея да отида че от 14.00 съм на работа ако е преди обяд съм там надявам се.
                            С.Колев-Kawasaki KX 250

Коментар

Аз вечер съм на работа до 22.30.До обяд съм у нас ама няма още писта и днес гледах.Ако и утре сутринта няма ще е направо на състезанието ако успея да отида че от 14.00 съм на работа ако е преди обяд съм там надявам се.
                              В такъв случай ще станеш така по-раничко , до обед има много време, може много пъти да озелениш гащите

Аз май доколкото разбрах трасемейкърите () щяли да правят пистата утре следобеда?
                              Hristo Draganov

Коментар

Питах Георги Райката и ми каза, че ще се съберем някъде около 17:00 часа, и ако остане време може да обиколим няколко пъти.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X