Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся компания за каране из ........

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся компания за каране из ........

Търся коммпания за каране из Люлин планина или някъде из София
    карам Хонда 125 MTX R , не съм някакъв супер състезател, но карам!!!
    Ако има сродни души, които също търсат с кой да карат, пишете!!
    Люлин планина ми е като 2ри дом, газопровода е най-яката част!!

Пишете, моля ви, защото САМ да караш не се издържа!!!
    Много искам да отида до Бухово, казаха, че имало някакво трасе???

Ако идваш на сам към Сливница ми кажи да се оговорим и да караме Един приятел има МТХ не е лоша моторетка , става са твърдо ендуро
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

slawunder извинявай, че така се разминахме днес. Стягай се за другата събота или неделя, ако евентуално не е -30 градуса
      DCRT®

Коментар

ако приемате и други и аз мога да дойда също така си взех една моторетка и още не съм я карал та предполагам 4е и аз ще съм един кара4 ама искам да пробвам и при MX така 4е ...............
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Днес направихме малко кръгче с Ива и Митко"mitac_xt600" ( да му е честит новия мотор).

Днес за сефте карах КТМ-а и за сефте оффроуд

За голяма моя ,а на другите изненада, не паднах нито един път
          И като абсолютен новобранка без да съм търсил намерих дълбока кал

За другото каране , ще се обадим по-рано

Коментар

браво -събирате се туй онуй карате-чудесно
            аз тука съм един от най самотните хора на планетата
            с димитър караме чат пат заедно но..само чат пат повечето пъти съм ..сам
            офф роудърите сме много малък процент от населението
            ..в софия на 2 милиона души.. 30 тина50 офф роудъри
            в харманли на 15 хиляди души..2 ма

Коментар

Да направим едно събиране което да е подходящо за всички? НО има проблем не всеки е с подходяща машинка!!

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                браво -събирате се туй онуй карате-чудесно
                офф роудърите сме много малък процент от населението
                ..в софия на 2 милиона души.. 30 тина50 офф роудъри
                в харманли на 15 хиляди души..2 ма
                Нещо напоследък се говори ,че по горите и пътеките станало голяма
                навалица.
                Редовно се засичат групички.

Коментар

Вярно е за два дена се засякохме с групи от 3-4 района, ходихме да караме около бузлуджа и се засякохме с групи от Казанлък Габрово Стара Загора имаше ат-евета а най големия майтап беше в събота едни ентусиасти от Енина с една витара явно вече фенове на офроуда след като и в техно село имаше състезание да се похвалят какво са научили така заиграха витарата че на косъм остана да я обърнат,досега не бях виждал джип да подскача на две гуми странично само се забиха в едно деренце ама то плитко та излязоха лесно.Май много се отнесох та идеята ми беше че има ли желание начин се намира.

П.П. Предполагам че утре ще има снимки в темата ..Крейзи джоб обикновено ендуро.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                    Ааа , и като те канят да идваш към София, защо се дърпаш като
                    ощипана мома

Коментар

не се дърпам
                      даже щях да идвам ама...
                      то накрая тука покарахме и не бе лошо ходихме по азимут до едно село където до сега не бяхме ходили
                      но ..такива неща правим рядко и в най много 2 членен състав
                      а тука да видиш такива като нас е изключително преживяване за запустелите селца през които минаваме..направо сме като извънземни в очите на тези които ни видят ни видят

Коментар

Ако си сглобя машинката до събота, давайте да подлудим Стара планина. Ще ви водя и до трасето на Бухово, на газопровода / но само някой да е казал НЕМОГА / пък и по яки пътеки ще караме.По принцип тръгваме от с.Подгумер, намира се на 10 на км от София.
                        ПИШЕТЕ АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ !

Коментар

не си мислете че газопровода е някакво кой знае какво препятствие
                          -това е просто едно нагорнище ..отдолу изглежда малко стръмно -но всъщтност всеки нормален мотор може да го качи че и на едно колело
                          дори за мтх хондичка не мисля че ще е проблем

Коментар

не си мислете че газопровода е някакво кой знае какво препятствие
                            -това е просто едно нагорнище ..отдолу изглежда малко стръмно -но всъщтност всеки нормален мотор може да го качи че и на едно колело
                            дори за мтх хондичка не мисля че ще е проблем
                            Я да уточним за кой газопровод говорим този между Ябланица и Мургаш ???

Коментар

Колегата Радкоо, ако те впечатлява газопровода от Ябланица към Мургаш, тогава какво ще кажеш за този от Врачеш към Мургаш и пряката пътека покрай него? Газопровода не е нищо страшно докато е сух, но за МТХ-а не е много подходящо място.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X