някой иска ли в събота/28.10/да покараме в планините около софия и да се накефим на хубавото време?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
каране в събота/28.10/ около софия
Свий
X
-
здрасти Деяне Пламен е,трябваше да дойдеш с нас стана много хубаво каране днес също и в4ера моторите бяха 2 а днес само един но затова пък ние бяхме пове4ко/атв-та/а на Мало Бу4ино на пистата може би имаше една група 15-тина мотора ама хванаха гората като утидохме там.Обади се ако искаш другата седмица да измислим нещоСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Аее на 30 да покараме западно от София, аз и един приятел сме се уговорили за утре , ако някои иска може и другата седмица да покараме ... тук в едно съседно село има няколко АТВта и те карат понякога , ако искате може да се свържа с тях и да им кажа каде вие карате за да се съберат с вас
не съм ги виждал от 1,2 месеца де , ма няма каде да ходат там са си
Коментар
-
здрасти Пламене! радвам се че сте се изкефили. ние също се накефихме яко-100 км горско , вкл минахме през Бучино но явно сме се разминали. в началото и с нас имаше 3 АТВ-та но се разделихме. аиде да измислим нещо за събота и неделя/4-5.11/. Цецо ти къде точно се подвизаваш? мисля че беше някъде към Сливница
Коментар
-
Събота и неделя нали е закриването на сезона няма ли да ходите и вие ?[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
За ендуро спорта няма закриване , има само нови преживяваня в снега .
Да аз съм към Сливница и ако искате можете да дойдете на сам , може да покараме заедно , ако още не съм продал мотора . Или може да се уговорим някаде м/у София и Сливница има добри места за каране . Аз ще събера още няколко приятеля , сигорно и те ще искат да доидат
Коментар
-
Деяне тая събота и неделя се о4ертава да се събереме по4ти цялата група елате с нас/ аз ще ти звънна да се доуто4ниме към края на седмицата/ п.п. А взех си уникални гуми/MAXXIS/ за зимата+ нови джанти естествено, ама е рано още да ги слагам сигурно ще ги съсипя бързо много меки ми се виждат ина4е шарката е.....................мани мани НОМЕР 1 в средата е паркетна а по края и отстрани като вашите за крос/на квадрати/ грайфера стига по4ти до борда на джантата откадето и да я погледнеш първокласен таралежСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар