Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един еднодневен преход по копривщенския балкан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Един еднодневен преход по копривщенския балкан

Мислих много и най - накрая реших и аз да се позваля. Преди два дни, заедно с още четирима приятели, обиколихме хижите от копривщенския район. Извинявам се, че няма снимки ама операторът ни нямаше възможността да дойде. Първо на около 20 - 25 км отидохме на Барикадите. Вече неподдържана хижа, но още става за събирането на 2 юни в чест на Ботев. След това спряхме за кратка 20 мин. почивка на 50 - сятница. Една красива и кичесто широка поляна, където геройски са загинали 50 - тина войника. След това последва Бунтовна, където поостанахме около час. Оттам се запътихме към Бяло Камъне, по чиито път имаше куп препятсвия - корени, дълбоки реки, склонове, стръмоляци и т.н. След това пристигнахме. Хижата е една от най - добрите и въпреки че е отдалечена в гората разполага с доста добри екстри. Връщането в града ни отне около час и половина, а когато си дойдохме просто неможехме да стоим прави от умора, но нямаше недоволни от видяното и преживяново.

До: Един еднодневен преход по копривщенския балкан

Браво! Като гледам добре сте се повеселили!
    Аз съм от Клисура и скоро ще идваме една група с мотори (10 - на човека) и моля ако можеш да ни напвавиш един хубав маршрут. Нов съм и нямам право на ЛС така, че звани на 0878 91 90 46.
    Благодаря предварително.
    :)[U][I][B][COLOR=RoyalBlue]Be the change that you want to see in the world[/COLOR][/B].[/I][/U]:)

Продавам си мотора!!! - [url]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=854333#post854333[/url]

Коментар

До: Един еднодневен преход по копривщенския балкан

Първоначално публикуван от Atanass Преглед на мнение
      Мислих много и най - накрая реших и аз да се позваля. Преди два дни, заедно с още четирима приятели, обиколихме хижите от копривщенския район. Извинявам се, че няма снимки ама операторът ни нямаше възможността да дойде. Първо на около 20 - 25 км отидохме на Барикадите. Вече неподдържана хижа, но още става за събирането на 2 юни в чест на Ботев. След това спряхме за кратка 20 мин. почивка на 50 - сятница. Една красива и кичесто широка поляна, където геройски са загинали 50 - тина войника. След това последва Бунтовна, където поостанахме около час. Оттам се запътихме към Бяло Камъне, по чиито път имаше куп препятсвия - корени, дълбоки реки, склонове, стръмоляци и т.н. След това пристигнахме. Хижата е една от най - добрите и въпреки че е отдалечена в гората разполага с доста добри екстри. Връщането в града ни отне около час и половина, а когато си дойдохме просто неможехме да стоим прави от умора, но нямаше недоволни от видяното и преживяново.
      Колега убеден съм че добре сте покарали и пак несте минали всички хижи.Доколкото до бяло камъне това не е хижа поне за мен,това си е хотел в гората.Наистина е хубаво там ама неможе бунгало с 4 стаи за по двама души да има сдин кенеф и баня при 20 лв на човек.Но катоцяло си заслужава имам доста добер прекарано време там
      За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
      За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X