Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един лек преход с веселба.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Един лек преход с веселба.

Бяхме според мен добра компания. Всички що -годе добри мотористи. Прехода беше добър! и веселбата беше хубава. прилагам няколко снимки от архива за потвърждение!
    Прикачени файлове

До: един лек преход с веселба

Браво като за начало е добре а сега напиши кои сте от каде сте и от каде до каде е прехода малко повече информация и останалите да разберат защото така само вие си знаете ама вие и сте били там ако си беше само за вас нямаше да го публикуваш тук.
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
      Браво като за начало е добре а сега напиши кои сте от каде сте и от каде до каде е прехода малко повече информация и останалите да разберат защото така само вие си знаете ама вие и сте били там ако си беше само за вас нямаше да го публикуваш тук.
      Леко по леко. Това му е прощапулника във форума. Като за начало е добре. Надявам се да доразвие темата.

Коментар

Групата сме от Кремиковци, Чепинци и Лакатник. Прехода е от село Кремиковци по маркировката на пътеката Ком- Емине, над разклона за Седемте престола, до хижа Тръстеная. Там имахме нощувка. На другият ден обратно кой откъде е.

Коментар

аз не виждам ракиика значи не е веселба

Коментар

не ракията прави веселбата а добрата компания
            ракийката прави само главозамаяние и кракопреплитание(цитат от 1а велика песен)
            а по темата бравос и само така.сигурен съм че следващите репортажи ще са мноооого по добри
            Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Браво,все от някъде трябва да се почне.
              Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Браво колега,как не сме се засекли някъде карахме същия маршрут обаче след Осенов лак вместо за Седемте престола излезнахме на асвалтовия път на разклона Ябланица-Своге , как стана незнам.Ше ми трябва gps явно.

Коментар

важното е че сте си изкарали хубаво,евала на такива хора

Коментар

Успех момчета, и аз ви подкрепям. Добре сте се справили, това първото каране ли е на групата ?
                    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Браво колеги и успехи на групата. Снимките са готини и за напред се надявам да видим повече и по екстремни
                      Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

Коментар

Първоначално публикуван от gargata Преглед на мнение
                        аз не виждам ракиика значи не е веселба
                        Ах браточка ракиика ;бурканче ;мезенце и прочие го има само в ЕНИНСКАТА ГРУПА.Защото ние сме курбанджии и мотористи в едно

Коментар

До: Един лек преход с веселба.

Много съжалявам, че имам малко проблеми с компа, само че не е 4-тактов, иначе с всичко друго се оправям. Каня ви всички участници във форума на 8-9 август на събор на хижа Тръстеная, с много хапване и пийване. Старт-от където ние си решим- село Кремиковци-село Чепинци-село Батулия, по избор. Всички желаещи да се чувстват поканени от Ментето! Номер- 0885 88 36 35.
                          Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X