С едно приятелче сме решили да се разходим из Рила да видим прослувутите рилски езера , но проблема е че никои от двамата нее ходил там . Ако на някои му се идва или пък може да ни заведе много бих се радвал да пътуваме заедно или пък да каже как дасе ориентираме и как са пътищата там . датата на тръгване е 2 Септември а пък в неделя трябва да се върнем
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходка из Рила
Свий
X
-
Един от най лесните вариянти е следния
1. стигате до сепарева баня, като до там можете да карате по доста поляни. Ако незнаете каде се намира ето карта.
2. От там тръгвате по най високия път в селото който е към паничище. На вас ви трябва хижа Пионерска. Ако не можете да го намерите, ще питате.
3. От хижата хващате черният път ногора(той е само едни) и карате само нагоре, пътя лятото не съм го минавал (само зимата и е около 2 часа пеша). И като карате по него ще стигнете новата хижа на езерата и едно малко езеро, което не е от 7-те
.
Но изжерете някакво по хитро време за ходене, защото там е като магистрала от хора нагоре надолу - късно вечер примерно.
Ако имаш още някакви въпроси - питай. Иначе е най лесно да питаш на място.Не е важно да си добър, а е важно да си маниак!
-
еййй и на мене ми се ходи там с моторетката
между другото много ми харесва девиза на "odar"
само че ако си маниак и упорит по някое време неименуемо и ще позадобрееш
-а на езерата ако идем с моторите дали някой ще се размрънка
по кое време най няма туристи
то късно вечер -добре ама на фар ли ше се качваме на горе
Коментар
-
Ако имаш GPS се обади.Може да се кара по черно от Ярема до х.Рилски езера само с пресичане на един асфалтов път.Дозарежда се в Гюргево.Кара ми се с вас но в събота май ще ми стане джипчето та иска ми се да видя по ли лесно се обръща от мотора това чудо
Въщност ако имате достатъчно бензин не се слиза и в С Баня а пресичате асфалта на Клисура и от там над х.Пионерска към езерата.
Коментар
-
А м-ду другото не знам дали сега е момента за там.
Скоро гърбиха местните уазки разни еколози паркаджии и подобни.
Също така от 25.08. горе ЗАВРИ от дановисти -те не са по-малък проблем от парковата охрана.Постоянно звънят от телефоните и реват каде ли не.
Така че за момента колко е по-голема групата - по-голям е и проблема.
До сега сме се оправяли ама все има първи път.....
Да не ме разбере някой погрешно:
НЕ СЪМ КАЗАЛ ДА НЕ ИДВАТЕ.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар