Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Група край Пловдив

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Група край Пловдив

    Здравейте! От скоро съм в Пловдив иии нямам търоение да си докарам мотора. По този повод пиша във форума, надявайки се, че ще намеря точните хора. Та, търся си група за каране на ендуро(имам мерак предимно за по-хард обиколки-долове, стръмни наклони, камъни, речни корита и т.н.)...карания от сорта ,,колкото да не сме си вкъщи'' и да идем да се напием на хижа, не ме интерсуват...още не съм стигнал възрастта за тях. Казвам го, без да целя да обидя някого! Очаквам някоя група да се свърже с мен! Благодаря предварително! Като уменя...мога да карам, смятам че, добре...по горе посочените терени имам някакъв опит, но имам много желание да карам в такъв стил!

    ​​​

  • #2
    Утре, (ако има с какво да закараш мотора до Каравелово) може да отидеш тук за малко ''лайт'' каране

    /координат на Каравеловска поляна
    42.609568
    24.654775/

    Примерен маршрут на карането (по паметните места ): поляната -> 42.596326/ 24.591982 -> 42.570471/ 24.558102 (''фенера'') -> 42.590634/ 24.502806 (самолета) -> 42.567608/ 24.503416 (бяло камъне) и обратно (или волна програма) .

    P.S.: За жалост аз ще го гледам на снимки, щото ...- работа
    Прикачени файлове

    Коментар


    • #3
      За съжаление и аз ще гледам само снимки...тъй, като мотора ми все още не е в града. Търся си хора, с които да знам, че ще мога да карам...защото ако не намеря, предполагам, че ще се наллжи да сменям стила...

      Коментар


      • #4
        Ъхх... ако това (че няма с кой да се кара) е възможна причина да се скъса с ендурото (особенно хард таковата), тоо... по-добре направо да не се почва с него би бил моя съвет
        /кат' минимум биха се спестили едни пари дето да се употребят по далееч по-приятно начини /

        В цялата пловдивска област дали ще мога да изброя и двайсетина човека дето да ги влече (да носят мотори на гръб) баш тая работа -хардЪт и в 90% от времето натискат сами из доловете.

        #youtube за чалъми и нахъсване- бенДзин - бронята на гръб - и (дори и сам) в близкото дере за тренировки (но със зареден прост, трудночуплив телефон в джЕба !!!) # - туй е положението.


        П.П.: покрай мен примерно, от всичкото каране в годината дали и 5% в група надали го докарваме. Всеки е „сам воЙн - за себе си„

        Коментар


        • #5
          Ами...като цяло...аз така или иначе до сега почти винаги съм карал сам! Проблема ми се появи, защото нямам идея къде има дерета...иначе не ми пречи и сам да се набия в калта и да си нося мотора😂 Благодаря за отговора...доста ме нахъса да си джиткам, та дори и сам! А да питам с мечки, свине и т.н. някакви проблеми...трябва ли да очаквам?

          Коментар


          • #6
            Дива свиня да те нападне, единствения шанс е да си я изненадал някъде дето няма изход и просто да стоиш на пътя и за бягство.
            С мечката е малко по-друга работа..., всичко е в „нейните ръце„ дето се вика. Поискала ли е да те нападне - ще го направи (това е животното дето не се страхува от нищо!), та работата е на късмет. Аз примерно, напоследък съвсем сериозно ее замислям дали да не мушна един спрей за мечки на кормилото . Поради дебилизма на разни олигофрени наименували се „еколози” тия гадове си се развъдиха съвсем сериозно и имаме доказано живущи представители на няма и километър от последните ни къщи ...
            Всички ми се смеят засега на опасенията, ама ... - абе по-добре да има нещо и да не трябва отколкото обратното.

            ​​​​​​/ще си позволя още един съвет, деева - наколенки да се взимат само такива дето са със става, която има и някакво ограничение в разгъването.
            Всички друга варианти са просто неработеща пародия!
            А най-добре направо да се извадят едни пари за шини (може и втора употреба).

            Коментар


            • #7
              Отдавна съм се замислил за шини...но просто цената им ме отказва за момента, а вече си създадох проблеми с едното коляно!

              Коментар


              • #8
                И аз бях така ама след последния жълт картон - разтегнах си коляното на търновското състезание, без въобще да карам при това...
                Паднах, докато си вдигам мотора в едно дере.. реших че тая работа ще ми излезне прекалено скъпа накрая и взех шини.

                Е..., пинтийството ми пак се прояви ( не ми се даваха пари за нови, а в момента нямаше предлагане на никакви втора ръка.... Сега примерно има няколко обяви за такива). Взех от обява в ОЛХа едни спортни (ossur) и им добавих защита за капачката на коляното - прикачих им наколенка за ламинатаджии от Практикера

                /но ги възприемам като временно решение. По-натам ще се дават пари, няма как./

                Коментар


                • #9
                  А да попитам за ловджийте, че в нашия край(Видинския), колкото и малко хора да има, се намериха ловджий, които да ми правят проблем...мотора ми бил ревал толкова, че целия дивеч стигнал до Монтанско😂😂😂😂

                  Коментар


                  • #10
                    Доста ме наплаши с тия мечки...а нали знаете...който го е страх от мечки, не ходи в гората...таабсега това ми е притеснението...

                    Коментар


                    • #11
                      Ами как да го кажа... - вашите ловджии са... пълни олигофрени !
                      Сърна ме беше гледала от двайсетина метра, над половин час как се опитвам да кача един слог и избяга чак като препцовах гръмко след шестото ли, та седмото падане . Животните в масовия случай, не се плашат от звука на двигател !

                      При нас понеже се познаваме и си правим (аз примерно) толеранси къде ще им е района на ловуване ся през „свинския” лов, та да не си пречим излишно.
                      Ама винаги е имало засечки понякога (с никакви проблеми относно изхода на лова).
                      Колкото те имат право да са в гората - толкова и аз. Въпрос на елементарно уважение само трябва.

                      А относно мечките... - процентния шанс да не се върна в нас щото ме е изяла такваз е барем три пъти по малък от тоя това да стане щото съм си счупил врата в някое дере или клечка ми е пробила корема !
                      Последно редактирано от BulAf; 10-11-19, 14:58.

                      Коментар


                      • #12
                        Благодаря за успокоениетооо!😂😂😂 С теб е доста приятно да пише човек!😁

                        Коментар


                        • #13




                          Две есенции от онзиденшното Закриване

                          P.S.: Пропуснах да питам по-напред - а какъв е мотора?

                          Коментар


                          • #14
                            За сега е KTM EXC 400...но скоро ще минавам за 250-300 2т...пак на КТМ! Само да продам този...от който съм адски доволен...ако не е за хард, във всичко останало си е супер!

                            Коментар

                            Активност за темата

                            Свий

                            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                            Зареждам...
                            X