Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екстрийм Ендуро Петрич

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Екстрийм Ендуро Петрич

Първоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнение
    Браво Жорка пак си покарал добре и хубави пътечки си катерилИ гъби набра какво искаш по добре от товаПоздрави
    Благодарско Боре !! Ако знаеш какви места открих за каранее... може да си направиш кефа на макс....
    Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Днес в промеждутъка между ангажиментите / все хубави поводи / , се отвори малко прозорче , от което се възползвах за да покарам.

Тъгнах в познатата посока близо до нас, но този път смених курса и вместо нагоре тръгнах надолу....

Терена е направо.... не мога да ви го опиша. Явно никой, ама абсолютно никой не е минавал от там доооооооста дълго време, и пътеката беше покрита от всякъде с храсталаци, къпини, малини и акация , и всички с бодли :Х , буквално не се вижда къде караш...

Както и да е след 1-2 стръмни секции излязох за малко на открито и спрях за снимка и почивка...

Някъде напред и в ниското бях при миналото каране.....

Продължих да си проправям път през ''джунглата'' и след още малко каране се озовах тук...

Това е поглед към връх и х. Конгур , които се намират някъде там.....

Трябва и аз да вляза малко в кадър...

От там излязох през едно екстриймче на пътя за бившата застава Папреница. Снимка малко над нея на един разклон...

По пътя си срещнах ето този приятел...

Това пък е хранилка някъде по пътя...

От там се отбих малко до ловна хижа Божкиното, за да пийна студена водица и да реша на къде да продължа..

Пийнах водица, починах малко и взех решение ,че ще ходя към билото , като междувременно ще си търся интересни пътеки и деренца...
      По пътя си намерих ето тази гъба ! Не и знам името , но знам, че може да пренася огън. Може да тлее с часове..

От там газ нагоре и що да видя !!! Планината гори !!! Към момента от гръцката част, но до кога не се знае... имаше доста хора , които гасяха и ми се виждаше ,че почти са овладяли пожара до самата ни граница...

Поради недостъпния район , пожара се гъсеше с тупалки , помпи тип раници и лопати.. Пожарната беше спряна в готовност да помага , а по самото било имаше поне 15тина човека, да гасят. Попитах дали им трябва нещо, но те само ме гледаха / явно бяха гърци и не разбираха какво им говоря/ . С жестове стана ясно , че е по-добре да си ходя по пътя...

От там поех в посока вр. Конгур , от където трябваше да сляза до х.Конгур и после надолу към града..

Следват малко панорамни снимки...

Натам трябва да продължа..

Тук гасяха момчетата...

А това пък е табела , която предия нямаше там , но показвам какво-що е правото за пребиваване в пограничната ивица..

Вече съм под вр.Малкък Конгур , от където започвам да се спускам в посока хижата..

Поглед в посока вр.Радомир и компания...

Планина Огражден и селата около Петрич...

Това е туристическата пътека за вр. Конгур..

Вентилаторите в гръцко... , а аз се чудех от къде става течение...

Поглед някъде в Гърция..

Минах и през няколко готини пътеки малко над х.Конгур, по които не бях минавал до сега , но мемори картата на камерата беше фулл и не успях да ги заснема. Нищо другия път повече.

От там побързах да се прибера понеже загърмя и се смрачи..

Измих мотора и с това приключи карането ми ...

Това е всичко от мен за сега.... Клиповете по-късно . Поздрави !!
      Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 10-08-12, 19:17.
      Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Пътвият клип е на лице....

Коментар

Втора част на прекарването ми в джунглата...

Коментар

Трета част от джунглата...

Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 10-08-12, 20:49.

Коментар

Малко преди пожара....

Коментар

Сами може да видите дерето какво е ....

Коментар

Ееее Жорака браво на тебе кога успя да ходиш на кръщене, да караш ,да измиеш мотора и ракия да пиеш Да беше набрал малко портокали от ГръцкоПозрави, добро каране клиповете ще ги гледам по-късно

Коментар

Първоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнение
                    Ееее Жорака браво на тебе кога успя да ходиш на кръщене, да караш ,да измиеш мотора и ракия да пиеш Да беше набрал малко портокали от ГръцкоПозрави, добро каране клиповете ще ги гледам по-късно
                    Благодаря Боре!
                    Емиии къщенето беше сутринта, от там до след обед свободно време , после едно ресторантче и сега вкъщи продължаваме, ама аз скачам от време на време на лаптопа да пускам по някои клип. Пийвам си аз ама малко , нещо нямам желание след последния махмурлуг

П.п бягам да пусна 1-2 поздрава да вдигна още малко градуса

Коментар

Още малко каманак по пътя за върха...

Коментар

Това е последният клип. Слязох през туристическата пътека , понеже не ми се обикаляше по пътя....

Това бе всичо от мен . Дано ви е било интересно , а сега и до нови срещи

Коментар

Страхотна разходка колега ! Поздрави.
                          -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Колега колко километра са това горе-долу ?
                            -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Така заформилият се днешен трак излезе около 40км и благодаря

Коментар

Е много добре и то сам. Няма ли някой за компания
                                -- Yamaha Yz 125 --

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X