За Кобилино бранище се тръгва от х.Мечит.
Сега е момента да и направя реклама.
Напълно обновена и ЧИСТА.
С чисто нови столове и маси(още не са нарязани от ножовете
)С нова дограма а и хижарите не са сектанти.
.А бе е я хижата.

От тука се тръгва и през в.Мечит се стига до бранището.Ето малко снимки от пътя.

https://htftp.offroad-bulgaria.com/m...7-23%20082.JPG[img]
Това е Фердинандовия път.Разправят че е строен от сръбски военнопленници.

Долу в средата е Кобилино бранище.

Поглед от билото-ез.Йозола.Досега не се е чуло някой да е стигнал до него.Заградено е от всякъде с клек и то много.

Е зад тая преспа има пещера.Ако на някой му се КОПА снег ще я намери иначе август се отваря сама-понекога.

Като говоря за адреналин имам в предвид джипарите.За ендураджиите според мен няма проблем освен камъните и могат спокойно да се наслаждават на панорамите.На места ми се струва че външните гуми на джипа(УАЗ)са половината във въздуха ама това е сигурно от страхххх.
А бе не бих се качил в джип там.
Те за това става въпрос.

На снимката долу е кобилино бранище.Като слезеш долу и си мислиш че си стигнал и се кефиш при нивнимание попадаш в едни ШАМАЦИ....
Могат да ти убият целия ден.

Та това е.АРЕ приятен ПАТ.
Сега е момента да и направя реклама.

С чисто нови столове и маси(още не са нарязани от ножовете

От тука се тръгва и през в.Мечит се стига до бранището.Ето малко снимки от пътя.
https://htftp.offroad-bulgaria.com/m...7-23%20082.JPG[img]
Това е Фердинандовия път.Разправят че е строен от сръбски военнопленници.
Долу в средата е Кобилино бранище.
Поглед от билото-ез.Йозола.Досега не се е чуло някой да е стигнал до него.Заградено е от всякъде с клек и то много.

Е зад тая преспа има пещера.Ако на някой му се КОПА снег ще я намери иначе август се отваря сама-понекога.

Като говоря за адреналин имам в предвид джипарите.За ендураджиите според мен няма проблем освен камъните и могат спокойно да се наслаждават на панорамите.На места ми се струва че външните гуми на джипа(УАЗ)са половината във въздуха ама това е сигурно от страхххх.
А бе не бих се качил в джип там.

Те за това става въпрос.
На снимката долу е кобилино бранище.Като слезеш долу и си мислиш че си стигнал и се кефиш при нивнимание попадаш в едни ШАМАЦИ....
Могат да ти убият целия ден.

Та това е.АРЕ приятен ПАТ.

Коментар