Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кобилино бранище-гарантиран адреналин

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кобилино бранище-гарантиран адреналин

За Кобилино бранище се тръгва от х.Мечит.
    Сега е момента да и направя реклама. Напълно обновена и ЧИСТА.
    С чисто нови столове и маси(още не са нарязани от ножовете )С нова дограма а и хижарите не са сектанти. .А бе е я хижата.

От тука се тръгва и през в.Мечит се стига до бранището.Ето малко снимки от пътя.

https://htftp.offroad-bulgaria.com/m...7-23%20082.JPG[img]
    Това е Фердинандовия път.Разправят че е строен от сръбски военнопленници.

Долу в средата е Кобилино бранище.

Поглед от билото-ез.Йозола.Досега не се е чуло някой да е стигнал до него.Заградено е от всякъде с клек и то много.

Е зад тая преспа има пещера.Ако на някой му се КОПА снег ще я намери иначе август се отваря сама-понекога.

Като говоря за адреналин имам в предвид джипарите.За ендураджиите според мен няма проблем освен камъните и могат спокойно да се наслаждават на панорамите.На места ми се струва че външните гуми на джипа(УАЗ)са половината във въздуха ама това е сигурно от страхххх.
    А бе не бих се качил в джип там.
    Те за това става въпрос.

На снимката долу е кобилино бранище.Като слезеш долу и си мислиш че си стигнал и се кефиш при нивнимание попадаш в едни ШАМАЦИ....
    Могат да ти убият целия ден.

Та това е.АРЕ приятен ПАТ.

Суперяко! Браво, страхотно мусто, страхотни снимки!
    Мисля че сега запали фитилите на джипърите и скоро ще видим някоя четириколесна машина от форума там
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Може....
      Аз ще снимам с моторчето.
      У ДЖИП ТАМ СЕ НЕ КАЧУВАМ.

Коментар

Ей перфектно. Вкарвам го в листата за джипката.

Коментар

Човек, ти пак утрепа рибата с тия снимки. Страшна красота, но като гледам за джип май трябва да забравим.
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Аз съм навит да се пробваме някой ден!
            Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
            0884837709
            0878383528

Коментар

А бе местните си карат телетата за угояване на Кобилино с уазки.Ем са без лебетки и др. екстри.Не е невъзможно ма аз не искам да се возя щото си имам моторче.
              Не вярвам да е толкова сложно ако имаш сърце.

Коментар

Щом друг минава и е техничски възможно, нищо не може да ме спре.

Коментар

ОК.Почвам да зареждам батериите на апарата и GPS-a.

Коментар

Първоначално публикуван от ves1
                    Аз съм навит да се пробваме някой ден!
                    Според мен прехвърлиш ли билото пробата е без връщане чак до ливадите долу .Та се считай за минал.

Коментар

що не постнеш един трак пък ще видим на място как е

Коментар

Айде обадете се некоя събота и (или) неделя и хем аз ще снимам хем вие ще си напрайте трака сами.
                        Долу има заслон с одеяла и дюшеци.Ама без др. екстри.
                        Гарантирам само за водата-мастиката става на кристали за 5-6минути.
                        А - НЕМА и дърва. А бе спането там не е за нежни и много романтични души.
                        Наистина е доста сурово място.(за спане).Но връщането до хижата е за около 20-30минути с мотор-за джип малко повече.

Коментар

Със сигурност ще дойдем, само не знам още коя неделя ще бъде.

Коментар

Само избързай щото септември там почва снега.....

Коментар

Много готини снимки и разказ - браво.
                              За този път съм чувал от приятели, но друго си е да го видиш (дано някой ден и на живо), лошо то е че е в Резерват Рила и не ще да е много гот с джипките
                              Но някой ден по един или друг начин ще ида да го видя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X