Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Велико Търново - dirty dozen

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Велико Търново - dirty dozen

ето от тая събота на сборния пункт колко моторетки бяхме,на снимките са половината,полсе кога дофтасаха и последните се разделихме на две групи,едната отидохме до Елена,а другата(по голямата) водена от Барни и Тарсан заминаха и те нейде,снимки нямам щот само рендосвахме,но като имаме тема ще се снима за напред

за феновете на Beta особенно колегата p.djartov може да види колко са,и няма мисля че още двама тримаaaaa,него ден синия отбор отсрамвахме 4 мотора
    Прикачени файлове

До: Велико Търново - dirty dozen

ахахах ето малко снимки на нашия Фентан тука се мъчихме да праим чалъми още в самото начало
    Прикачени файлове
    [I] Георги Недев
    Motocross Lifestyle !! :twisted:
    [/I]

Коментар

ей тоя пък като го видите ще го замярате с каманикупи си мотора,още не е черпил за него,крие се и не излиза да кара като го викам.....пък ето намирам снимки в форума(снимки на вашите ендура)че го разтрива и тренира
      Прикачени файлове

Коментар

Ами когато карат другите ти ходиш на Калояново така става.ето и малко сними
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
          ууу темата се пораздвижилааJori кво рали има бе,ако утре си още отпуска ние сутринта с Дидо ще излизаме да
          поджиткаме малко,ако сикаш свиркай
          Аз днес се врътнах по Беляковец ама нямаше никой от вас,а утре ще карам ама след обяд.
          Малко снимки от Чумерна.
          Прикачени файлове
          [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
          ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Ето малко клипчета от състезанието и участието на Гошо,не знам кой е бил оператор,но само това има качено

http://www.youtube.com/watch?v=tGqHuHlWR5Y
            http://www.youtube.com/watch?v=xQWyW...eature=related
            http://www.youtube.com/watch?v=ZTVu8...eature=related
            http://www.youtube.com/watch?v=ZTVu8...eature=related
            http://www.youtube.com/watch?v=5X-wQ...eature=related
            http://www.youtube.com/watch?v=iISZj...eature=related

Коментар

единствения човек който си мие мотора не след каране а преди каране е Палячо
              Малко снимки от днес,и този с скъсаните гащи дето куца е колегата Ulaybev(Ицо кантара)който малко обърна кантара.И за десерт моя пръст който може би е счупен,много здрави тези камани бе даже неможах да го помръдна.
              Прикачени файлове

Коментар

Ето една снимчица на Ицо кантара малко след инцидента,горкия едва стои на краката си особенно на единия,а и панталонът му някак странно се проветрява
                Прикачени файлове

Коментар

Днес имахме 150тина км по черно,отидохме и на мотокрос пистата в Елена,като направихме някоя друга обиколка заключенията ни бяха"как издържат цяло състезание при това каране и това темпо тия изроди"

Пуснахме се само аз и къдравия(хонда)при едно изпреварване в завой се посях добре,къдравия пак ме резна а другите каде гледаха долу ми казаха,че съм вдигнал пушилка(от търкалянето)

Нямам снимки от маршрута Търново-Елена който иначе е приятен и готин както сега особенно се разеленило,малко реката ни беше до коляно,но историята помни и по тежки случеи с тази река
                  Прикачени файлове

Коментар

Събота,събота,съботааааа.Събота късен слетобед....(имаше такава песен)

та ето ни и нас с Jori и Драго в събота късен слетобедКамбиша падна накрая и бая се поудари но той е голям мъж с голям ТМ така,че ще живее

Тоя пък с червения анцунг беше дебютант,еми карало момчето по асфалта до сега,и в гората му беше малко зорлям

Драго леко полегнал на големия сипей,спи и хърка,който е ходил на сипеите знае за какви баирчета става на въпрос

п.с.пак малко снимки,но от каране време не остава,има и няколко клипчета,ама незнам как да сложа тук в темата
                    Прикачени файлове

Коментар

Ето малко снимчици и от днес,много са ни красиви горите и патеките тук,всеки е добре дошъл да покара из месностите на Велико Търново,сега особенно както се е раззеленило просто е косъм,има маршрутчета за разходка,има и по хард,накадето и да се тръгне от тук все е готино и баиресто

Междо другото все много малко снимки правя защото апарата ми е в раницата,някой акъл да ми даде кой каде си го носи,че да му е удобен за по всяко време да си щрака,гледам някои от колегите във форума снимат яко!

Та днес бяхме пак съботните агенти,аз,Jori,Драго и Митьо Хораса,другите двама не ги познавах,едия орева светъ,а другия пич си караше много добре,макар и със suzuki 200,разходката мина добре другата седмица пак

Прикачени файлове

Коментар

Chinela кой друг?
                        А ти забрави че и бай Крас беше с нас.
                        И от мен някой снимчица. Shift пусни клипчетата.
                        Прикачени файлове

Коментар

Ще си купувам Huskwarnая как добре ми ходи тоз ......

Прикачени файлове

Коментар

Днес аз Шифта, Щифта и Щплента се пуснахме на разходка

тук с Jori тръгнахме по едни приятни пътечки,за да стигнем до мястото на срещата

тук малко поразгонихме с присъствие влюбената двойка ама.....

ей гоо

най-добрата марка

и аз до нея

Аз и Jori, двама убавци

Jori се потии по тесните патечки

едно заслонче за хапване и пийване(който му разбира)

иначе излязохме от там долу

ааа ето ги и Щифта и Щплента,най-накрая се събрахме

всеки се чеши,кой по крака,кой по носа...

горещо ааа

е това момче е поп, Кольо Попа,ест с най-добрата марка YAMAHA(Wr450f)

тук по трасето една чешмичка,всеки презарежда

ей ги бандитите минават покрай мен като стълб,първи е отче попаа

втори е Jori

ааа тоз ми махааане съм стълб

още един от марката(раптор700)

я кви големи минзухари

опппп,ето ни и на водопадчето

кой е този с тази шапкаа

ей ни двамата пак,и някаква мастийка ни се шляела в краката, можело да и метнем по един къч

yamaha team

пак

имаше почиващи и веднага дойдоха да се снимат със сините лебеди

тука едни дечорлига бая фото сесия направиха

пък тия познайте кво ще правят цяла вечер

малко от красотите на водопадчето........

снимка номер 1

това е от горе на водопада

тук вече ще тръгваме и трябва да се покаже малко магарийка

ей така ставало като свършел бензина,пребираме се по асфалт

ето ни в движение

Jori с червена каска син екип,гиздав гиздав

и........

това беше разходчитата която си направихме днес,празниците започват добре,весели празници на всички

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
                              е това момче е поп, Кольо Попа,ест с най-добрата марка YAMAHA(Wr450f)
                              И аз да съм с Ямаха и аз ще си водя поп в групата, не се знае кога и къде ще умре мотора..
                              Вие защо мислите Джартата я продаде неговата и си взе червен мотор, е не истински червен ама няколко кубика не му стигнаха....дърва бре, вие какво си помислихте...

Иначе КЪДЕ е това място, този водопад, изумително красиво е ....нямам думи.
                              Може ли да се стигне с кола до там или е само за ендуристи и любовчии...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X