Днес мина една група, ако сте от форума казвайте.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мотористи над Куклен
Свий
X
-
До: Мотористи над Куклен
Само джипки и атв. Смятам след 3-4 години да се кача и на мотор
!
Знам за една група, но там моторите бяха 2.
Иначе нагоре минават оттам доста хора. Малко се съмнявам да са от форума, но дано да греша /мотористите/.
Ама като ходим някъде ще пишем, че понякога ни трябват лебедки /мотори/. Пък и да ви носим снаряжението
.
Ами ти не си ли с АТВ?Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kabaka15 Преглед на мнениеДнес мина една група, ако сте от форума казвайте.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kabaka15 Преглед на мнениеА ти караш ли с тях
Коментар
-
И аз ги видях мина 1 група 5-6 атвета и след това 5-6 мотора.Тези с моторите казаха, че карат там редовно така, че ще се срещнете.Най-вероятно с минали Къклен-Яврово-х.Руен-Копривките-х.Здравец-Бяла Черква, защото ги видях на пътя м/у х.Руен и Копривките, след това на хижа Здравец и преди Бяла Черква и спрях да ги питам за пътя до Добралък.
Коментар
-
Еми да, дават го валежи над цялата страна утре, но ако не вали ще се ходи.Пътя става за джипове.Аз като за начало съм с атв 200 кубика.Ще има двама сас мотори.Но ние няма да се качваме до Яврово а по пътя за Яврово има една хубава бесетка там ще сме
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар