Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OffRoad около с. Лесидрен-Продължението

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• OffRoad около с. Лесидрен-Продължението

Горе-долу по един маршрут сме се движили
    Тая събота мислите ли да карате момчета???
    Имаме оферта в посока Троян ?? Какво мислите ??
    Не е важно колко години си живял, важно е колко живот си имал през годините !!!

лесидрен

Как измери, че този мъртвец ХТ тежи 120 кг. И никъде не споменавате за голямото бутане на правото след Сруга.

Коментар

До: OffRoad около с. Лесидрен

Първоначално публикуван от Zeiss Преглед на мнение
      Как измери, че този мъртвец ХТ тежи 120 кг. И никъде не споменавате за голямото бутане на правото след Сруга.
      Zeiss, добре дошъл!
      Това са му кг. след олекотяването!
      Нали след Струга се набих в коловозите!
      Другият път да носиш камерата и да снимаш!
      Lesidren.com

Коментар

В неделя беше голям карък,две спукани гуми/специални благодарности към zeiss/много дъжд,кал и т.н.Клипчетата са интересни заслужава си да се видят,а относно,този който е сменил техниката се сетих кой е

Коментар

До: OffRoad около с. Лесидрен-Продължението

Мони, пусни клиповете да ги видим!
          Lesidren.com

Коментар

Пратих ги на Ангел,че аз немога да ги кача

Коментар

http://vbox7.com/play:53be61e3
              http://vbox7.com/play:0608d03c
              Ето момчета но предварително ви се извинявам за качеството на клипчетата( тъкмо няма да се разбере кой е тоя дето пада с мотора)

Коментар

лесидрен

Но в неделя????? някои уж се контузиха, други бяха изморени от големия преход от около 60-70 км. Някои дори смениха техниката с нещо по-асфалтаджииско "та да карат на задни гуми" , защото на една още им е трудно.

Здравей,колега не знам кой си ти но
                не можах да разбера кой уж се контузил и затова не е дошъл в неделя,и кои са асвалтаджиите бе???
                Абе вчера подкарахте моторите и веднага станахте големите карачи
                Ние сме минавали и по 160 км на ден с моторите дето ти не си ги минавал и с колата бе колега(ако имаш и караш кола),така че недей да съдиш никой за нищо всеки сам решава кво да прави и кога да кара и как дали на задна или на предна гума ,ако не ти харесва няма проблеми може и да не караш с нас,не вярвам да имаш повече километри с мотор или атв от някой от тези който не са идвали в неделното каране!
                Съжелявам ако съм обидил някой който даже не го и знам кой е,ама това е!!!

П.С.между другото "може" и да имам повече километри минати на задна гума от колкото теб на двете

Коментар

подкрепям това 4е на една гума 'venci 29' е минал доста километри
                  някои път съм се чудил дали и без предна гума става при него
                  ONLY 4x4

Коментар

Колега ??? Защо с тоя тон?? Защо се засягаш толкова??
                    Не споря че съм от "големите карачи".(Даже с удоволствие разказвам на всеки кога? къде? и как съм паднал, бутал или влачил мотора) Не съм искал да засегна някого Мисля че всички караме с цел разтоварване и забавление??? Ако има някои професионални състезатели из между нас, извинявам се че не съм ви забелязал
                    Нали темите в този раздел са "Пътешествия и разходки с ендуро", а не "състезания" и "кой е по-по-най"?? И изрази като "Бе", "Абе" по биха отивали на най-малките от групата

П.П. А със кола съм пътувал веднъж, два пъти(но като малък)
                    Поздрави и със здраве

Коментар

Първоначално публикуван от apokaleksis Преглед на мнение
                      Колега ??? Защо с тоя тон?? Защо се засягаш толкова??
                      Не споря че съм от "големите карачи".(Даже с удоволствие разказвам на всеки кога? къде? и как съм паднал, бутал или влачил мотора) Не съм искал да засегна някого Мисля че всички караме с цел разтоварване и забавление??? Ако има някои професионални състезатели из между нас, извинявам се че не съм ви забелязал
                      Нали темите в този раздел са "Пътешествия и разходки с ендуро", а не "състезания" и "кой е по-по-най"?? И изрази като "Бе", "Абе" по биха отивали на най-малките от групата

П.П. А със кола съм пътувал веднъж, два пъти(но като малък)
                      Поздрави и със здраве
                      мерси пак за иронията ама не е правилно,
                      аз не съм казал че сме от "големите карачи",само че ако на някой не му е добре или пък има неква причина без значение ква е не трябва да се опреква и квото и да е....защо не е идвал еди кога си и да констатираш че уж го боляло едикаво си,че дошли по асфалта че били асфалтаджии и т.н.,не мисля че трябва да го правиш,хубаво е единствено и само за тебе си да правиш изводи за "карането" ти !!!
                      Това разбира се е само приятелска препоръка тъй като разбрах кой се крие зад този ник нейм и мисля че сме добри познати,караме в една група и това е напълно излишно,но решението за това кво ще пишеш е само твое и ако така ги виждаш нещата ок ,ама нема да се сърдиш като си казваме и нашите гледни точки

Чао!!!

затварям този спор който всъшност е напълно безмислен

Коментар

Венци, не се оправдавай. Асфалтаджията на задни гуми е Краси Хиената. За групата от Лесидрен знаем, че сутрин първо слуша прогнозата за времето, а след това се кани да кара.

Коментар

Тъкмо бях решил да цитирам имена, за да се разбере за какво става дума и да не засягат определени лица тц-тцтцтц

Коментар

ОООО Цайс,здрасти бре,
                            за мене може само да кажа,че въобще не ме интересува времето,ако не вали не искам да карам ама когато има контузия има,никога не бих симулирал за такова нещо!!!

Айде и със здраве,
                            Последно редактирано от venci_29; 29-04-09, 18:28.

Коментар

Стига бре колеги знаем че всички сте АСВАЛТАДЖИИ .Апак Ацка няма да се разберим че АТВ е асвалтаджийско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X