Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой знае ли друг път за хижа Тъжа ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой знае ли друг път за хижа Тъжа ...

Здравейте

Може ли да се мине с мотоциклет / ATV през някой алтернативен път за хижа Тъжа ( не през отвратителния каменист път през априлци и не през село Тъжа , изключваме и варианта през мазалат / пеещи скали ).
    Примерно от Партизанска песен / Узана или от някъде другаде ?

До: Някой знае ли друг път за хижа Тъжа ...

Може да се стигне от връх Ботев по "пътеката на Гандалф" която не е никакъв проблем за мотор! А до Ботев по пътя, но до колкото знам този път е ЗАТВОРЕН за МПС-та!!!
    Единственият отворен път е от Априлци и от село Тъжа.
    Успех

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф
      Според мен незнаеш разположението и за това си задал неуместен въпрос с повишена трудност. Пътищата до Тъжа са 4 и ти си изброил почти всичките, а те са едентични ( каменисти ). Най добре да ти ги обесня на мотокроса в събота, че така ще ми отнеме цяла вечер да пиша.
      П.П. Нестрадам от високо кръвно.

Априлци - от стружната нагоре има дълъг каменист път , но може да се мине и напряко по пътеката ( пресичаща го на определени участъци ) излиза се при Табите малко по надолу е тъжа , при излаза на табите отляво се пада връх зелениковец а отдясно марагидик. От село тъжа се към хижа тъжа се минава покрай пръскалото. За партизансдка песен минавам през дебел дял или от купен нагоре през осеникова поляна . За узана караме от партизанска песен надолу през гората напряко ( макар , че има и шосе ). Така , че кой не знае разположението на хижите
      Впрочем с veso4ar сме карали точно по тези хижи той ще ти потвърди. А за друг път миналата година , някой беше написал че бил проходим път откъм скобелево ( а не от село тъжа ) , за което незнам и затова питам .

Коментар

Лошо е, че нямаш право на лични съобщения, та напълнихме темата с глупости. Погледни си първият пост. В него ясно си написал, че искаш да се качваш на Тъжа , не от Мазалат, а от Партизанска или от Узана. Как да стане тая работа при положение, че Мазалат е посредата на пътя между Партизанска и Тъжа ? Именно за това ти казах, че незнаеш разположението. Твоя работа си е , ако искаш минавай и през Бургас, но единствените разрешени законни пътища до Тъжа са два. От Острец и от село Тъжа. Ако имаш време прегледай този материал : Мhttp://www.kazanlak.com/offroad/botev-23.08.08/video/ Миналата година именно за това беше срещата ни с началниците на Национален Парк.
        Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 30-03-09, 20:27.

Коментар

Първоначално публикуван от marabej Преглед на мнение
          за друг път миналата година , някой беше написал че бил проходим път откъм скобелево ( а не от село тъжа ) , за което незнам и затова питам .
          Ето какво представлява пътя,направо е магистрала.
          Караш и си пееш!
          Прикачени файлове

Коментар

Моля да бъда извинен отново за двойния пост , но нямам права да си редактирам постовете.

Мисля , че ще е полезно наистина ако някой познава района на хижа Плевен да сподели дали може да се мине с мотор. Един колега например казва , че имало и някакаква друга пътека дето и викали "зимната пътека" и там можело да се мине с мотор . Това , че питам не означава , че и да има проходим път ще тръгнем ако е забранен от служителите на националния парк !

П.П Гледах клипа със срещата ви със служителите на парка и го намирам за много информативен.

Коментар

Незнам защо питаш все за забраненият участък, а именно за Северен Джендем. Доста от парковите служители имат регистрация тук и четат чат пат написаното от нас, така че да знаеш : Там нямаме право да караме. Това по горе написаното от теб са пълни глупости. Имам в предвид, че ще ти трия акаунта и подобни. В събота или неделя ( и аз незнам още ) ще бъдем на мотокроса. Направи всичко възможно да се видим и ще ти обяснявам на дълго и на широко за каране и маршрути.

Коментар

Според мен най хубавия път до х.Тъжа е от към село Тъжа и най бързо се стига.
                С.Колев-Kawasaki KX 250

Коментар

Първоначално публикуван от stefan777903 Преглед на мнение
                  Според мен най хубавия път до х.Тъжа е от към село Тъжа и най бързо се стига.
                  Колегата пита за път от Севлиево.Ама през Шипка и по асфалт до с.Тъжа си направо пътешествие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X