Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4.5часа супер каране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 4.5часа супер каране

Преди да кача снимките ще Ви кажа че картата на Сабин е наистина супер.Пробах една пътека която бях записвал с чернобяла Виста и след като я е нанесъл в картата днес я пробах с Легенд сх.То не е пътека а каране по билата без път и не ме отклони повече от 10-тина метра.За това съм сигурен щото пътя можех да го мина и без GPSно решех да пробвам и останах доволен.
    Та тръгнахме от Боровещ - х.Заврачица- х.Гранчар-яз.Б.Искар-с.Б.Искар.

Това е Черната скала по пътя за Заврачица.С доста лоша слава в миналото.

х.Марица-какво ли не може да види човек на 2000метра.Става въпрос за долната снимка.

Следващите снимки са от рътя до х.Заврачица.

Ето я и Заврачица.

А сега ми кажете на кое да вярвам повече-на табелите или на GPS-а.

Тов е билото над хижата.От тук вече се кара без пътека.

Поглед към в.Манчо.

Тука сме на Янчов връх.

В средата е езерото на Гранчар.

Е те това ми прилича на лунен пейзаж.

Доста високо колкото и да лъже уреда.

Ето го и в.Мусала.

От тука надолу се кара м-у клека докато се стигне пътя Трещеник-Белмекен.

Е те така се прай ДУВАР у гората.

Вече сме на Гранчар.

От към Якоруда до хижата може да се дойде и с Бентли.

На кръстопът.

Кой каза че ендураджиите са луди а

Това е над хижата посока Б.Искар.

Вече се гласим да излезем извън ЗАКОНА.

Връх Джанка.

Е те за следващите снимки Бил Гладен требе да ме НАПУНИ с пари.

Пътеката над язовира.

Имам още снимки но спирам да не дойдат да ме тарашат властите.
    Това беше-надолу е хасфалт и не е интересно.
    А - без да се правя на отворен но не препоръчвам тоя прехд за сам човек

Супер!А минавале ли сте тази година по пътеката между Заврачица и Грънчар, че миналата така беше орасла с клекове че требеше да се мушиме като диви прасета!
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Браво - много як преход!!!

Надморската височина на ГПС-а е само за ориентир. Тези машинки са направени да казват що годе точно хоризонталното ти положение, а не вертикалното. Грешка от +-20м е съвсем нормална.

Колега, ГПС-а не ти е на хубаво място и ще го счупиш и тоя при 1-вото претъркаляне през глава

Хвани си изнеси маската с 3см напред с няколко планчици и си сложи ГПС-а до трипа!

Коментар

А с джипки имаме ли шанс от Заврачица нагоре и ако не от към Якоруда ще стане ли?
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Пусни един трак, че ми е много интересно от къде сте минавали,
          И на мен подобна разходка ми е мечта, но с "Джипките" в парка е малко "неудобно", да не говорим че долу на бариерата има полиция и миналата година ни спряха

Коментар

Колега, пусни трака ако можеш. Интересува ме частта от Заврачица до Грънчар и дали сте се движили по Кайзеровия път, защото миналото лято го минавах пеш и се прибрах пак в Боровец, но през Мусала. Чудих се откъде се заобикалят едни срутени скали по въпросният път, защото мисля да го минавам с велосипед.

Предварително благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от neocom
              Колега, пусни трака ако можеш. Интересува ме частта от Заврачица до Грънчар и дали сте се движили по Кайзеровия път, защото миналото лято го минавах пеш и се прибрах пак в Боровец, но през Мусала. Чудих се откъде се заобикалят едни срутени скали по въпросният път, защото мисля да го минавам с велосипед.

Предварително благодаря.
              Кайзеровия път го минах август 2005 с мотор,именно за него питам колегата че беше орасъл в клекове!С колело нямаш никакъв проблем(освен липсата на двигател )
              offroad фен
              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Здравейте.Не бях у дома затова не съм отговорил.
                Та пътеката за която пише Гълабин е именно Кайзеровия път.Станала е много шибана дори за колело.
                Гълабине там май повече се бутат моторчетата повече от колкото се карат а След време май тоя ПЪТ ще изчезне безкрайно .
                С джип ако не ви е жал за машините щото е малко гадно преди хижата може да се качите до билото и там има доста голяма плщ за каране (11-12) снимка но надолу е абсурд да слезете. Но през Якоруда има асфалт до Нехтеница-май така се казваше местноста- опулих се като го видях.ЛАНИ го нямаше.От там до Гранчар е черен път ама щом имаше един Ескорд на хижата......
                Алекс Марков пише за бариерата и полицаите. Е ТЕ ТОВА Е ПРЕДИМСТВОТО НА МЕСТНИТЕ .
                От долу и нас не ни пускат но отгоре може и да прекарам 4-5 моторчета след около месец та да не станем много нахален и аз.
                За джип има супер макадам от Гранчар до яз.Белмекен.Само за пълна газ ако не ви е страх от някой насрещен кон или джуган.

Коментар

Не караме по кайзеровия път а от билото се спускаме в едно дере и излизаме на пътя Белмекен-Гранчар .
                  Но трява да го УМЕРИШ точно(дерето) че иначе мотра го вадиш само с хеликоптер.

Коментар

Дай трака

Коментар

Първоначално публикуван от markan
                      Гълабине там май повече се бутат моторчетата повече от колкото се карат а След време май тоя ПЪТ ще изчезне безкрайно
                      Защо не я разчистите малко,поне ви е близо???Миналата година само клека беше проблем,но се минаваше.Ако искате и ние да вземем да се вклячин някак.От вас се иска да се разберете с горските,нали е национален парк.Айде че няма откъде да прехвърляме Рила!!!
                      offroad фен
                      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Как няма бе. От там откадето слизаме ние.А е и по-бързо.
                        Дерето го има на картата на Сабин.Ебати маркетинга а.
                        Ако искате обадете се да го минем един ден заедно за всеки случай.
                        А Кайзеровия път ако го изчистим ми се струва че ще се свлече още по-бързо и за пеша ще стане гадно.

Коментар

Даже ако се тръгне РАНО може да караме Трещеник-Семково-х.Македония-с.Стоб.Карах го миналата година за 1ден и давам гаранция че ще се скапеме като на състезание.Зависи от спиранията.И там е доста красиво-на Мечи връх ще сме на 2600м.

Коментар

Re: 4.5часа супер каране

били сме хижари на хижа Мусала! Ама това ми е мечтата от години! Разкошен преход!

Коментар

Re: 4.5часа супер каране

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                              Не караме по кайзеровия път а от билото се спускаме в едно дере и излизаме на пътя Белмекен-Гранчар .
                              Но трява да го УМЕРИШ точно(дерето) че иначе мотра го вадиш само с хеликоптер.
                              Пътя след това дере на едни колиби ли излиза

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X