Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли колеги в района между Сливен и Айтос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли колеги в района между Сливен и Айтос

Живея в София, но имам вила в Сонгурларе/намира се на 22 км северно от Карнобат/ и смятям пак да покарам по време на отпуска в този регион. Лошото е че в района ендурото е слабо развито и не мога да намеря съмишленици. Ако в периметъра- Сливен, Котел ,Айтос /чух че в Карнобат няма нито един/ и в Бургас има такива ще се радвам да се запознаем и да покараме. Пишете ми ЛС или връзка на тел 0887 609352- Деян. Чао

Колега чети форума !!!!
    Има поне двама "луди" в този регион ....
    А май и аз бе ???
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Човека търси ендуро,ние на ставаме

Коментар

Да де ...... у наше село е Вендо !!!!
        Даже днес се видяхме с него ... ще ходят на МХ ....
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ямбол, Стара Загора, Хасково и т.н. са ми дале4е за ежедневно каране по време на отпуск, затова изри4но посо4их периметъра- Балкана от Сливен до Айтос /мотокроса има традиции и в двата града/. Иначе благодаря на Car Test за "колегиалния" съвет.

Коментар

Много пъти съм минавал през този район, като съм водил групи към Емине и обратно, но явно няма много ендуристи там. Никога не съм засичал такива.
            Навремето е имало една юнашка група много запалени пичове от Котел, на които дължим голяма част от маршрута Ком-Емине, но сега за съжаление почти никой не кара там, а на тях са им останали само черно-бели снимки.
            Последния път над Айтос засякохме два мотора и се зарадвах, но като се приближихме, видях че са наши колеги от Варна, тръгнали по черните пътища към Айтос със стругове. Дори единият пич е тук от форума и се познахме
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X