Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на разходки от Сапарева баня и Дупница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Организиране на разходки от Сапарева баня и Дупница

Айде и аз да отворя тази тема защото писах няколко коментара във няколко теми но ми бяха истривани такаче тука ще можем спокоино да си пишем и да организираме разходки очаквам вклячване от Дупнишките мотористи и от окръга

До: Организеране на разходки от Сапарева баня и Дупница

Точно така Иво, тук е правилното място за такива теми.
    Защо Киката не влиза във форума, да не се е заженил...
    Айде заминавайте на проучване за нови пътеки а щях да забравя..
    ако един ден се съберете и отгоре от пистата до долу до реката прочистите пътеката
    с брадви и триончета ще ви черпя където и колкото кажете.
    Това е съвсем сериозно предложение, тази е най-уникалната пътека в радиус 50км.

Коментар

Здравеи адаш(и аз се казвам Иво) тази седмица го дават много студено (14 и 15 .02 .2009г)ако непознаят синоптиците може да се разбереме.А вав връска с новия ти ауспох мислвя че имам накраиник за теб които ще ти хареса
      Последно редактирано от Жоро Донечки; 18-02-09, 14:42. Причина: снимката
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Обещавам да ви пиша винаги когато се разбираме да караме с останалите само искам да добавя,че държъ когато се разберем в 10:00 да не се чакаме с часове .
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Точно така Иво, тук е правилното място за такива теми.
          Защо Киката не влиза във форума, да не се е заженил...
          Айде заминавайте на проучване за нови пътеки а щях да забравя..
          ако един ден се съберете и отгоре от пистата до долу до реката прочистите пътеката
          с брадви и триончета ще ви черпя където и колкото кажете.
          Това е съвсем сериозно предложение, тази е най-уникалната пътека в радиус 50км.
          Абе не сее заженил до оня ден стегнахме и неговият мотор даже сега тои е във нас Пътеката която слизахме ние тримата ли малко да се постопи снега и ще я оправим

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
            .... Пътеката която слизахме ние тримата ли ....
            Да, точно тази...

Коментар

Колеги днес времето горе доле се ядвашеАко е така събота и неделя да измислим нещо Че как ми се кара мотора и той само се нервира във гаража

Коментар

До: Организиране на разходки от Сапарева баня и Дупница

Ако смятате да карате в района на Бобошево свиркайте,
                още съм топъл но кандидат ендурист-ентусиаст.
                Имам желание и възможност да се включа в някоя разходка

Поздрави на всички
                Последно редактирано от Chinela; 18-02-09, 11:06.

Коментар

Има ли желаещи за каране в Кюстендилска област Тая седмица от там минах най-малко 5 пъти и забелязах, че има много хубави места и пътеки за каране около селата Горни козник, Долни козник и Невестино
                  Та с Киката сме решили ако времето не е толкова лошо Събота и Неделя да покораме малко там единия ден

Коментар

Иво времето ще е много лошо за по-дълги преходи до Кюстендил, но за сметка на това
                    в неделя е откриването на мотосезона в местността "КЮТУКО" в Дупница.
                    Ще се съберат почти всички мотористи от Дупнишкия район и няма да е лошо и вие да отидете.

Коментар

Иво времето ще е много лошо за по-дълги преходи до Кюстендил, но за сметка на това
                      Ще се съберат почти всички мотористи от Дупнишкия район и няма да е лошо и вие да отидете.
                      Бате Ванка ние бяхме решили да ходим с бус до там някаде да откараме моторите и от там от некое село да тръгнеме
                      За откриването незнаеме нищо ще чакаме включване тогава от ЛазаровТи няма ли да доидеш поне и със пикапа

Коментар

Ванка откриването на мото сезона се състоя само от тези дето са го закривали есента (Краси;Купандолски и Отджата) Останалите не сме правили закриване на стария сезон защото постоянно си караме.
                        Бъзикам се, не се осъществи откриването заради лошото врвме .
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Lazarov 426 Преглед на мнение
                          Ванка откриването на мото сезона се състоя само от тези дето са го закривали есента (Краси;Купандолски и Отджата) Останалите не сме правили закриване на стария сезон защото постоянно си караме.
                          Бъзикам се, не се осъществи откриването заради лошото врвме .
                          Много се "радвам" да го чуя...значи ще ме изчакате да се оправя...
                          Говорил съм с Любка Локумчева и тя ми е обещала хубаво време веднага щом съм готов за каране...

Коментар

Много се "радвам" да го чуя...значи ще ме изчакате да се оправя...
                            Говорил съм с Любка Локумчева и тя ми е обещала хубаво време веднага щом съм готов за каране...
                            Ееии Чинелеее,надяваи се ти надяваи на Локумчева,стягаи по бързо опинците че това маи ще е последния сняг,пък и бас имаш да изпълняваш дали не бяха и два а??
                            Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                            Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                              Ееии Чинелеее,надяваи се ти надяваи на Локумчева,стягаи по бързо опинците че това маи ще е последния сняг,пък и бас имаш да изпълняваш дали не бяха и два а??
                              Стягам се чичо, стягам се, ама само сутрин след като съм пил компот от Дюли и Дренки..

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X