Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да покараме по Бобошевския балкан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да покараме по Бобошевския балкан

На 08.02.2009г.решихме да покараме по Бобошевския балкането и самото сабиране на участниците.от гр.Бобошево;с.Джерман и част от Дупнишките ендуристи.

Тук вече сме на пистата на Бобошево .Там имаше други ендуристи от Благоевград

Решихме да поемем покраи река Струма.Ако се загледате в ляво на снимката ще забележите обласите които се задаваха над нас
    Когато стигнахме село Бучино облаците ни настигнаха.Вище каде се скриха част от групата

Бурята набираше скорост а гаража в които се бяхме скрили започна да тече понежи беше от даски и найлон решихме да се прехвърлим в хотелската част и ето ни там.(ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА СНИМКА НА КОЯТО ПРИСАСТВА ОПЕРАТОРА)

Други даже позадремаха от удобствата които предложи хотела в с.Бучино

Имаше и ВИП места за по смелите

Я вище конете след банята какви са ни чистички

Тук кмета на гр.Бобошево показва кои команди

Несе мина много време и бурята спря и решихме да не се прибираме с чисти коне като за парат а да ги поизцапаме малко ето колко успяхне.

Ето го и коня на оператора
    Последно редактирано от Chinela; 09-02-09, 09:26.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

До: Да покараме по Бобошевския балкан

Този репортаж ми разтупка сърцето така както когато получих първият отговор на писмо което пуснах на адрес прочетен в списание младеж.
    Отговора на писмото няма да цитирам... по-важно беше чувството преди да го прочета....
    Браво момчета най-после някой от вас да се сети да снима...очаквайте включване след 2-3 месеца...

Коментар

Ето как започна самото сабирането на Джерманската група

Първа цел на ездачите от с.Джерман е да достигнат гр.Бобошевоето през какви премеждия се наложи да преминават

Жоро(ендурото) гледа тъжно

Ето един участник на които адраналина постоянно трябва да се потдържа на MAX.

Докато всички почиваха Емката (XT) не спираше да обикаля около групата,просто загряваше.

Да не забравя да спомена че в групата на с.Джерман инаше и ATV участник.В дясни на вашите екрани.

В краина сметка целта бе постигната успешно(Апаодисменти),тук е момента в които всеки гледа да
      .
      Вече всички сме заедно

Естествено виште комувата рода пак нещо спотят

Ето това е единствения представител на 2т

Ето как продалжава разходката от фото апарата на с.Джерман

Тук се вижда как пристига останалата част от групата

А на тази снимка се вижда как и послвдния учасник пристига,и се присаединява кам вече отпочиналата група.

Тук е момента за фас пауза

Имаше такива които просто си отдъхват.

Я вище каде се е скрил тоз ждребец от бурята

Дори и бурята неможа да измие калта от дрехите на Жоро

Ето няколко снимки от прибирането към вкъщи.

И сам воинат е виун.

Последно редактирано от Chinela; 10-02-09, 09:01.
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Браво,пичове!Време беше и от нашия край да излезе някой готин репортаж(в снимки)!Евала на вас - сериозните,а не като мен(да търся оправдания,защо не се возя).

Коментар

Браво колеги повозили сте се ,ние съшто покарахме на 6,7 и 8.02. и ние имахме идея да покараме до Бобошево ,но го оставихме за друг път . Карахме до Падеж и Логодаж ,а в неделя 08.02 до Делвино ,Марулево ,Осеново и след това обърнахме в посока Падеж но не хвана дъжда

Коментар

Ето още две три снимки които са ми избягали от погледа при предишните публикации

Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 16-02-09, 04:12.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Днес 15-03-2009г.решихме да се разходим с Будин и Краси до пистата в гр.Бобошево ето и малко материал По пътя усетих,че нещо ми боксува съединителя и решихме да се отбием до един приятел от с.Слатино за да го проверим Докато останалите колеги почиваха виште с какво се занимавах аз. Оказа се че феродото е поизносено(ще трябва да се сменя)но все пак го понатегнахме колкото да се повозя за деня В крайна сметка ето ни на пистата в Бобошево Ето го и Краската как прави фас пауза. На тази снимка ви показвам най-големия фен на Краската до момента.А от скоро му е и личен треньор А ето го и майстор Будин. След десетина обиколки на пистата съдбата ми показа,че днес не е дан за каране,виште сами какво се случи с моя мотор(Спуках задна гума) С това не приклучи нещастието което се сипеше над мен решихме да си ходиме и попътя моя мотор изгасна както си карах когато свалихме резервоара да видим дали хвърля ток на свеща забелязахме че лулата ми е скъсана и от там прехварля ток.Браво,че аз носех поксипол в раницата си и спасихме положението(Ужас)
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Аиде на разходките миналата седмица с някои от тези момчета покарахте малко накъм Ваксево И пак ще покараме

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X