Ако има някой, от Благоевград нека да пише да покараме. Ако няма нищо против де, защото повечето пъти си карам сам
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тема за каране и простотии на Благоевградчани
Свий
X
-
До: Желаещи за каране - Благоевград??
Повечето от тези дето карат не влизат във форума.Така,че май ще ти е трудно да намериш във форума със кой да караш.Ако искаш ми звънни на 0884666629 или 0894665144-Янко да видя да ли мога да ти намеря някой,защото не знам аз да ли ще имам възможност.[IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]
-
До: Тема за каране и простотии на благоевградчани
С колело може ли?Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнениеАко има желаещи за каране събота и неделя /7-8/ февруари да пишат.
Дай инфо за маршрута.[SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
Коментар
-
Има и други но не пишат
или пък не са чак такива простаци като мен
.Иначе няма проблем може да я прекръстиш пък ако почнат да пишат и други ще и върнем старото име
.
[IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]
Коментар
-
Аре прави мотора що се туткаш.Първоначално публикуван от gelev Преглед на мнениеИма бре, но още не е дошло времето за каране. Като дойде аз съм на линия !!
Янко от брада каска не може да сложи вече.[SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
Коментар
-
Я,ще имам конкуренция в хобито в София.Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнениеЯнко си кара ако не всеки ден поне през ден
тренирам си по-малко и после няма да иска никой да кара със мен
Защо ли а
Коментар
-
със сигурностПървоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеЯ,ще имам конкуренция в хобито в София.
[FONT=System][/FONT]
Коментар
-
-
Ми аз какво казах за брадата.Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнениеШипка да кажеш много поздрави на братовчед ти от СЕМИР ТИМ
.Джарта нада ли ще стане някога
много съм назад със материала
.[SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар