Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Драгиново - на 3км от Велинград

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Драгиново - на 3км от Велинград

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
    Всичко е супер , само дето карат без каски не е добре.
    Таке е колега и на мене това не ми харесва, повечето момчета сега навлизат в ендурото и нямат каски, но имат желание да карат и възнемеряват да си вземат. И аз се надявам в бъдеще всички да бъдем дори да не е с най-добрата екипировка то поне каски.
    Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

Коментар

Ето снимки от вчерашната разходка. Макар, че се бяхме разбрали да доидат още поне 3-4 мотора и един с атv бяхме малко повече от миналия път. Нa някои им беше за прав път да карат по гора, много се запалиха и искат пак
      Ето снимка на цялата група:

Пристигането на simson_maniaka, този път с каска БРАВО.

Изглед към жп моста при гара Долене, където на връщане не издаржах на изкушението и минах през реката:

Ей до тазй "хижа" стигнахме тук отпочинахме, черпихани по едно кафе и обратно към Драгиново:

По тези планини карахме:

Tези снимки вече се връщаме:

Eй там долу(в ляво на снимката) бяхме

Ето ме и мен

Тука само моторами без мен:

Ето снимки на групата в местноста Николви ниви:

Още една снимка, че на предишната ме няма

Когато преминах реката никой не снима затова ето една снимка от миналя път където преминах през едно "поточе":

В почивката преди да се приберем реших да направа 1-2 скока за демонстрация:

Както винаги най-екстремните ситуаций ги няма, защото тогава всеки кара надявам се да съм се справил добре с разказа с снимков материял и снимките да ви харесат. А за другата събота се надявам пак да има"рзходка"
      Последно редактирано от Ali_007; 15-02-09, 14:42.

Коментар

Колега като ви гледам снимките и как нямате никаква екипировка,си спомням моето начало,много болеше след падане-възможно най скоро си набавете каски и наколенки поне,и поне кубинки си обувайте не че ще ви спасят ама с тез маратонки си е голям риск.
        [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
        ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

колега извинявам се за спама, но имам молба към Драгиновския мега отбор.
          Ние сме от тия които идват с лодките напролет и спът на полето в Драгиново. Понеже ни писна да дебнеме кога ще има вода в реката. Моля те ако видите че се вдига нивото да ми метнеш едно ЛС.
          гледам по снимките че вец-а още не са го направили, така че ще имаме шанс ...
          Отправям молбата и към другите хора които са от този регион. Иначе си играем на руска ролетка и въртиме километри като откачени.
          благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
            колега извинявам се за спама, но имам молба към Драгиновския мега отбор.
            Ние сме от тия които идват с лодките напролет и спът на полето в Драгиново. Понеже ни писна да дебнеме кога ще има вода в реката. Моля те ако видите че се вдига нивото да ми метнеш едно ЛС.
            гледам по снимките че вец-а още не са го направили, така че ще имаме шанс ...
            Отправям молбата и към другите хора които са от този регион. Иначе си играем на руска ролетка и въртиме километри като откачени.
            благодаря предварително
            Разбирасе няма никакав проблем пак и без туй живея близо до реката. Помня каяците още от малък и много ви се радвах Вдигнели се нивото ще пиша.

Коментар

За днес бяхме замислили разходка, щяха да дойдат още няколко кроса но снега ни изненада, но тъй като беше малко слънчево реших да покарам малко, ето някоя снимка:
              Прикачени файлове

Коментар

Все не намирам време и отдавна не съм писал в форума. Ето няколко по-атрактивни снимки от последните излизания с мотора(малко повече снимки има на http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364417)
                :
                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X