Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка в покрайнините на София(Балша)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка в покрайнините на София(Балша)

Здравейте,
    от известно време с един приятел правим съботни или неделни разходки из Стара планина в района над Балша. Изучаваме маршрутите и с учудване откриваме нови и нови офроад пътища и пътеки набраздили планината. Естественно подхождаме като новаци-изследователи без информация от карти или други хора. Искаме да приканим новаци или опитни хора да се включат и заедно да доизучим пътеките чак до западната ни граница. Повечето маршрути са за новаци, но на места ни се струва че са средно тежки терените. С удоволствие бихме споделили калта и бирата си с всеки ентусиаст който се присъедини към нас.
    Малко инфо с какво разполагаме, аз 125 сс крос мотор, колегата 250 сс АТВ, и двамата имаме къщи с доста големи гаражи с всякаква техника, носим си инструменти и въжета за тежки случаи, но бихме попили опит и от експерти за екипировката. Стартираме от Волуяк на 4 км от околовръстното посока Костинброд, събота или неделя ако е интересено можем и събота и неделя
    За ентусиастите които решат да откликнат 0887 544 851, тук в темата или лично.
    Благодаря Ви предварително за съветите!

До: Разходка в покрайнините на София(Балша)

Тъй като не съм запознат с тази част на Стара Планина ще ми е доста интересно ако имате снимки да ги разгледам.Дано поддържате темата която сте започнали.Успех в начинанията.

Коментар

Ето мненията на доста колеги:
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=32721
      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
      Джон Кенеди

Коментар

Малко снимки по искане на колегата vitliemof. Лошото е че цъкнах на апарата някакъв режим който ги направи с кофти качество, но скоро ще кача и по ясни.
        Прикачени файлове

Коментар

Абе пичове вие да минавахте през Своге преди няколко седмици с едно хТ ,една хуцварна и атв (китаиско)?

Коментар

Такива снимки БЕЗ ЕКИПИРОВКА по-добре не пускай тук във форума.

Коментар

Chinela e много прав.......вземете и се пооблечете малко че така не се кара по горите.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                Чинел, ти като модератор имаш правото да изтриеш такава снимка и аз те подкрепям с две ръце! Остави на нейно място обяснение, за да може всички да разберат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                  Чинел, ти като модератор имаш правото да изтриеш такава снимка и аз те подкрепям с две ръце! Остави на нейно място обяснение, за да може всички да разберат!!!
                  +1
                  Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                    Не всеки може да си позволи екипировка, все пак са доста скъпи. Това ,че няма екипировка крие риск само за него.Все пак това е голям и разсъждаващ човек, не хлапак

Коментар

Не ме разбйраите погрешно не че съм ЗА относно карането без екипировка, но сега като няма екип човека в гаража ли да му стой АТВто

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                        Това,че някой е пуснал две снимки и на тях е без екипировка не значи,че трябва да се кара така.Всеки е наясно,че екипа е нужен,но не всеки го облича винаги.Колегата е решил да направи едно кръгче на оборот с атв-то и вие го изядохте
                        YAMAHA WR450F

Коментар

ще пиша непременно , към Своге е супер да се кара.
                          Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Първоначално публикуван от shmaker Преглед на мнение
                            Не всеки може да си позволи екипировка, все пак са доста скъпи. Това ,че няма екипировка крие риск само за него.Все пак това е голям и разсъждаващ човек, не хлапак
                            Първоначално публикуван от shmaker Преглед на мнение
                            Не ме разбйраите погрешно не че съм ЗА относно карането без екипировка, но сега като няма екип човека в гаража ли да му стой АТВто
                            Как и кога ще си кара АТВ-то колегата си е лично негов проблем и ние не го коментираме.
                            Проблемът идва от това, че форумът е публична медия и е следен и четен от много хора в това число и деца.
                            Карането без екипировка не се толерира в този форум. Ако имате проблем с това обърнете се към администраторите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X