Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Етрополе: Пътят към ада- нова отсечка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Етрополе: Пътят към ада- нова отсечка

Опитах се да прикача и трака. Не знам дали съм успял.
    Прикачени файлове
    С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

До: Етрополе: Пътят към ада- нова отсечка

Пътят към ада- нова отсечка

На 24.08.2008 минахме по прекия път между седмия и осмия кръг на ада. При сухо време. Ако е валяло-пълна десятка,по която десетобална скала си изберете плюс дърварски коне да довлекат мотора.
    Вече казах , че карам отскоро ,затова може да гледате на оценката ми снизходително, но би ми било много любопитно да мине някой сериозен моторист или някой джип и да ми каже някаквва цифра до десет.
    Всъщност , като свалих трака и го прегледах видях, че става въпрос за едни 30 минути каране ,от които поне 10- по път за благородни девици.
    Ако съм успял да предизвикам някого , да знае- бирата е от мене.
    Излета ни беше 3 часа .От Етрополе към х. Кокалското и вр. Стражата, след това обратно до хижата и по гадния път докато слязохме на пътя за партизанските землянки , конната база на ловния резерват и по асфалта към Рибарица. При първата отбивка вдясно / която много лесно може и да бъде подмината / навлязахме сред първите къщи. От северната им страна над тях започвва фантастичен път през ливади с приятни наклони нагоре и надоло и плавни завои. На компа виждам, че сме карали на места със 70 км в час.Тоя път стига до м. „Хаджи Рашовата чешма” и от там до Етрополе.Спътник ми беше Иван Танганаеца с Хонда 650.

Тодор от Етрополе

С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X