Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лека разходка с дамско присъствие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лека разходка с дамско присъствие

След като тия дни мноооого ми се караше , пък по една или друга причина все не се качвах на мотора, днес с Ина решихме да се повозим до Кремиковския манастир и околностите над него. Речено-сторено. Пристигнахме на чешмата, а с нас и върволица фенове на мото спорта. "Бате, ти можеш ли.....?" "Како, ти от тука ли мина...?" Ина се почувсва в свои води- въвежда ги в тайните на мотоциклетизма

Имаме цигарка време и продължаваме нагоре по черния /всъщност червения/ път

През това време предоставих каската за кръгче на единия малчуган... Ина съвсем ги беше спечелила за фенове

Червеният път лека-полека премина в черен, влизам в кадър на една полянка на няколко километра след хижата

Тука вече сме по-нагоре по пътя- природата ни предоставя чудесни камъни за пейзаж, голяма част от които са изключително нужни и в София, следователно трябва да се транспортират с мойта раница

малко чупки и пози....

За повечето от вас, които сте карали в този район, са добре известни невероятните разкриващи се пейзажи, с които може да те изненада всяко завойче.

Направихме кратка почивка при реката, където една група мотористи от Кремиковци ,ако не се лъжа, бяха седнали на маса и ни предложиха гроздови продукти с мезе. Отказахме им, а не е да не ме влечеше, поприказвахме малко с тях и продължихме към целта. Тук вече сме над Ябланица. Докато Ина си караше по пътя, аз шарех наляво-надясно

красота....

Пак почивка на следващата чешмичка

В Ябланица за наш късмет попаднахме баш на магазинера, който ни отключи "Била"-та. Годните за пряка консумация без термична обработка продукти, които открихме вътре, и като разнообразие, и като количество, са общо-взето сложените на масата. Обаче хляба поне беше пресен- от четвъртъшния.

\

ето я самата "Била"

Ина е недоволна, че ще трябва пак да се връщаме по същия път. Искаше и се по асвалта, че било по-лесно, пък и тя не е карала от близо месец и вече беше доста изморена

Айде обратно по същия път....пак спиране на чешмичката

.....пак снимки....

....на полянката

.....при реката, на лов за камъни

.... и накрая моето апатично изражение по повод безсмисленото събиране на камъни

Толкова от днес, надявам се снимките да са ви харесали . Пък ако нечия нежна половинка е начинаещ моторист- да пише, може да направим някоя разходка заедно.
    2015 KTM EXC 450 six days Argentina
    Toyota Land Cruiser KDJ 125

До: Лека разходка с дамско присъствие

Евала и на двама Ви за ентусиазма!

Незнам при Вас как е, но тук е много топло и адски много прах не е за каране
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Ти пък за два камъка правиш проблем.Аз специално изминах 20-30км из балкана над яз.Доспат да търся кори от черен бор за да пиша с ножа после имена върху тях
      YAMAHA WR450F

Коментар

Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнение
        Ти пък за два камъка правиш проблем.....

Хехехе, не бе-те камъните бяха 60% от чара на разходката

Коментар

браво за разходката,отдавна не бях преглеждал тема с дамско присъствие,продължавайте в същия дух и чакаме нови снимки

Коментар

Влади, много те моля, осветли аудиторията - откъде, аджеба, си се снабдил с този най-нов модел обувки, щот още не са излизали по магазините...Да не си нещо като Ерик Брандауер - да експериментираш модела за 2012 година...
            Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
            KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
              Влади, много те моля, осветли аудиторията - откъде, аджеба, си се снабдил с този най-нов модел обувки, щот още не са излизали по магазините...Да не си нещо като Ерик Брандауер - да експериментираш модела за 2012 година...

Експедиционен, подмодел на Фила. В инструкцията за употреба пише да се носят само с чорапки от късите Много помагат ако си решил да не се завираш по черно и да си караш по асвалт. Но опорочих малко първоначалната идея....и в хода на събитията нямаше как да се преобувам Иначе са изключително подходящи и ако се открие тема "с каква "екипировка" НЕ трябва да караме". Давам авторското право на снимката за онагледяване.
              Последно редактирано от Vladislav Kostevski; 26-08-08, 22:20.

Коментар

Хванал си му цаката, да се снимаш самБраво
                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                Суперскан България www.decbg.com
                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Колега същият ден се срещнахме на конски зъб (кремиков връх) където ви казах да изчакате малко защото от долу идват хора. АЗ бях момчето с кавазакито.
                  Последно редактирано от Chinela; 30-11-08, 18:34. Причина: Правопис.!!!

Коментар

Първоначално публикуван от motocross476 Преглед на мнение
                    колега су6тия ден се сре6нахме на конски зуб(кремиков врух) кадето виказах да из4акате малко 6от отдоло идват хора .АЗ бях мом4ето с кавасакито
                    Колега това някакъв старобългарски език ли е

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                      Колега това някакъв старобългарски език ли е
                      Eee, старобългарския е още по-красив и трудно разбираем.
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от motocross476 Преглед на мнение
                        Колега същият ден се срещнахме на конски зъб (кремиков връх) където ви казах да изчакате малко защото от долу идват хора. АЗ бях момчето с кавазакито.
                        Спомням си бегло- май ми направи впечатление , че някой от твоите хора летеше с някаква съветска машина и почти нулева екипировка

Коментар

да бащами с мз 150 :Д
                          Последно редактирано от motocross476; 01-12-08, 15:55.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X