Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внимавайте с Камбаните и района

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Внимавайте с Камбаните и района

Първоначално публикуван от MitakaNX Преглед на мнение
    аве какво ви пука ве, от тук на татък по зле ще става така че трябва да се свиква с мисълта,а като ги гледам с тази Астра нека тръгнат по "козите" пътеки да ви гонят ,карайте смело пък каквото стане
    В по-големите градове става да се бяга на патрулката, но в по-малките какъвто е Чепеларе това е невъзможно!
    Тук всеки един полицай знае кой мотор на кой е и дали собственика му има книжка, та дори да му избягаш след няколко часа, максимум ден получаваш призовка да се явиш в районното
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
      В по-големите градове става да се бяга на патрулката, но в по-малките какъвто е Чепеларе това е невъзможно!
      Тук всеки един полицай знае кой мотор на кой е и дали собственика му има книжка, та дори да му избягаш след няколко часа, максимум ден получаваш призовка да се явиш в районното
      Мен така ме чакаха пред вкъщи Защото всички се знаем
      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
        Мен така ме чакаха пред вкъщи Защото всички се знаем
        Точно за това говорех
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
          да така е наистина каквото и да си говорим,малко по малко се опитват да ни отнемат и това удоволствие,какво остава тогава...?,но българина е изобретателен и предполагам ще се намери изход от кризата

Коментар

Еми да но каде остава удоволствието от карането ако трябва постоянно да дебнеш за куки и да караш с притеснения и страх ??
            [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Еми остава да си купим по едно голямо "ранчо" да си спретнем една пистичка и да си ходим там

Коментар

Отзад напред-полицаите в цял свят идват или чакат,това с преследването е само по филмите. Всъщност и нашите като не ги спират "отгоре" работят добре, иначе кой каквото и както "заработи"
                Само си мисля ш`тот живея далеч от района Когато мястото ставаше за "зелено училище" беше 93-97г. Катастрофата не е причина. Сега има много наляти пари там. Две селища затворен тип, бизнес сгради и самостоятелни баровски къщи. И некакви "тъмни балкански субекти" ми обикалят......тъжно ама и аз на стари години разбрах какаво значи класов враг! Но пък България е голяма ще намерим място
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

както казва колегата,ти караи да видиме как ще те настигнат.Ако имаш регистрациа на мотора , спираш им ;ПРОВЕРКА; и продължаваш,какво толкова.
                  Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Е да ама има хора които са с кросови мотори.Примерно моя мотор неможе да се регистрира и нямам никакви документи докато карам и могат да ми направат много голям проблем ...
                    [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X