Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да се похваля за първата ми разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз да се похваля за първата ми разходка

Първият ми преход беше малко дългичък за мен,но много ми хареса.Бяхме 3 мотора и едно АТВ.Тръгнахме от с.Валевци,където едното момче има къща,минахме през Шипка и от там слязохме на Плачковци.За съжаление там имахме инцидент с момчето с АТВ-то падна и си счупи ръката и се наложи да се прибираме по асфалт до Горна Оряховица.Като цяло прехода много ми хареса,имаше доста препядствия и трудности но затова бяхме 4-ма и си помагахме.
    Прикачени файлове
    Nissan Patrol GR TD28T
    Chevrolet Orlando 2.0
    Peugeot 308

До: И аз да се похваля за първата ми разходка

Браво момчета добре сте се повозили,а на мъжа с atv-то мога само да пожелая скорошно оздравяване.Пише в темата че това ти е първоизлизане... Аз винаги съм казвал ,че когато човек излезе в балкана полуженията са две .
    Да му хареса и да започне да мисли само за това и за следващия поход или повече да не стъпи никога там .Надявам се на вас да ви е харесало въпреки че сте претърпяли малка злополука.
    Поздрави бъдете живи и здрави.

Коментар

Никакво отказване.Много ми хареса и на момчето със счупената ръка също.Още до като се оправи пак ще сме в гората.Аз тъкмо се надъхах и мотора ми се счупи,сега чакам да ми докарат части и пак съм там.
      Nissan Patrol GR TD28T
      Chevrolet Orlando 2.0
      Peugeot 308

Коментар

атака колега никакво отказване само газ както казва 1н майстор и това е.ние често минаваме през валевци сигурно ще се засечем някой път
        Да се откажеш е лесно,да успееш е трудно.

Коментар

Да наистина няма отказване,сега само да ми пристигнат частите сглобявам мотора и пак из горите.Тъкмо сега поне знам че ще е перфектен-(дано да няма издънки)защото всичко се случва.По нататък ще кача и други снимки и клипове засега са това.

Ами да питам от Горна има ли други мераклии да карат с нас
          Nissan Patrol GR TD28T
          Chevrolet Orlando 2.0
          Peugeot 308

Коментар

Не се отказвате като чета,това е супер,който не кара той не е падал или не е имал контузий, такаче само газ и колкото повече в гората толкова по добре. УСПЕХ с ремонта на машината и бързо ОЗДРАВЯВАНЕ на колегата с АТВ-то.
            Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X