Колега тук в село Труд се събираме да караме почти всяка неделе.Е последните няколко излета мен ме нямаше поради смяна на превозното средство и нямаше как да ходя.Ако искаш да се обаждам когато предстои пътешествие ?
Аз ще ходя в с.Смилян за пъстърва, но темата е хубава,може да се пише дългосрочно в нея ;-) не е само този уикенд.
п.с. и честито за Ямахата дано не те мъчи повече.
TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p. Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p. Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
тел ми е 0886 062 172 иван
поканата важи
естествено ще съобразяваме с гостите
spl77 важи и за теб брачед,ела малко да разкараш кавата след ремонта
Баце толкова работа имам,че не сам се сещал за Кавата от една седмица даже и я дадох на един авер да я юрка,че аз само и се качвам да я ритна че да видя дали още палиама ако се отдаде вазможност,ще доида да ми направите едно показно по виш пилотаж.
Баце толкова работа имам,че не сам се сещал за Кавата от една седмица даже и я дадох на един авер да я юрка,че аз само и се качвам да я ритна че да видя дали още палиама ако се отдаде вазможност,ще доида да ми направите едно показно по виш пилотаж.
П.п Ще излезем големи ментаци тука около Филибето
няма да ви мъчим като за начало, нали сте ни гости .
но за следващия път ще е интересно
що недойдете на гости да покарате в балкан. само кажете каде искате по равно или стара планина
Шумански искаше да каже:
Лесно - Средна гора (с изключения)
Трудно - Стара Планина (с изключения)
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар