Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НИКОГА САМ В ГОРАТА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• НИКОГА САМ В ГОРАТА

Много приятели са ми казвали 'никога сам в гората', ама аз не. На 27.07.2008. питах няколко приятели да покараме но, всеки щял да релаксира; и аз САМ В ГОРАТА; не че ми е за първи път ама........ Реших да се разходя от софия до самоков през плана, но нали знаете ,винаги леката разхотка когато си сам ; най-вече ; става трудна.КТМ-то ме предаде.

Стана това ,че протече водната помпа, добре че беше на 5-км от самоков та имаше изход; доливай вода,доливай вода и така 3-4 пъти за тези километри.
    Абе и тоя път ми върза ама ако бях на средата на пътя тогава ,доста щях да викам ;НЕВОЛЯТА;
    Сега КТМ-то е в бокса в самоков и много се надявам да го саживят до 03.08.2008 , защото и нещо започна да трака освен помпата.
    Абе извода е НИКОГА,АМА НИКОГА САМ В ГОРАТА.
    Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

До: НИКОГА САМ В ГОРАТА

Колега,това за мен е чл.1-ви!
    Извадил си късмет че ти се е счупил мотора-така де , където и да си можеш да се прибереш пеша(въпреки че ходенето с крос ботуши е ебати кефа).Ами я си представи , че се израсиш някъде и си счупиш крак или ръка...................или нещо още по лошо.Екшъна става пълен ако нямаш ГПС.Объждаш се да те спасяват и "Къде си"-"Ами тука до едно дърво!".
    Есента имаше една тема"Две очи разплакани,две ръце строшени".Специално ще си направя труда да я изровя.
    Мислете с главите си!!!
    Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
    Джон Кенеди

Коментар

...това си е много верно, и аз избягвам да карам сам ..ама понякой път става и така , - но тогава съм по внимателен от всякога - просто карам като БАБА , че едно падане и ако няма обхват тел. - ша те изядат вълците ..ха-ха /то не е за смях де../

Коментар

Първоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение
        ...това си е много верно, и аз избягвам да карам сам ..ама понякой път става и така , - но тогава съм по внимателен от всякога - просто карам като БАБА , че едно падане и ако няма обхват тел. - ша те изядат вълците ..ха-ха /то не е за смях де../
        То не е само до падане .Аз скъсах верига в троянския балкан между х.Дерменка и х.Добрила нямах съединително звено нямаше обхват .Наложи се да ходя доста време пеш докато намеря обхват.Стигнах до място с обхват и ми падна батерията на телефона.Минах още доста до хижата и се премолих за телефон.Познайте какво стана .Трябваше да дойде джип от Плевен (защото по онова време нямах познати и приятели в Троян ) да ми донесе друга верига.Дойде късно вечерта.При монтажа на новата верига забелязах че при скъсването на старата се е набрала на предния венец и е пръснала картера.Излязохме до паметника на Беклемето на въже отново телефони за да дойде ремарке от Плевен.Кво да ви кажа направо ми се разказа играта.
        П.П.Веригата беше нова на едно излизане.

Коментар

[quote=iskrenhristov;435875]Много приятели са ми казвали 'никога сам в гората', ама аз не. На 27.07.2008. питах няколко приятели да покараме но, всеки щял да релаксира; и аз САМ В ГОРАТА; не че ми е за първи път ама........ Реших да се разходя от софия до самоков през плана, но нали знаете ,винаги леката разхотка когато си сам ; най-вече ; става трудна.КТМ-то ме предаде.

Стана това ,че протече водната помпа, добре че беше на 5-км от самоков та имаше изход; доливай вода,доливай вода и така 3-4 пъти за тези километри.
          Абе и тоя път ми върза ама ако бях на средата на пътя тогава ,доста щях да викам ;НЕВОЛЯТА;
          Сега КТМ-то е в бокса в самоков и много се надявам да го саживят до 03.08.2008 , защото и нещо започна да трака освен помпата.
          Абе извода е НИКОГА,АМА НИКОГА САМ В ГОРАТА.

Коментар

Аз пък до скоро най-често карах сам навсякъде и да си призная такива невроятни преходи съм правил че съм готов пак да тръгна сам. Вярно е че няколко пъти ме е хващало леко шубето ама то си е полезно! Сега вече е проблем да тръгнеш на някъде сам - гората е пълна с моторизирани единици и винаги ще намериш някой с който да караш.
            born to be wild
            Кольо Ковачев

Коментар

Когато няма подходяща компания или тръгваш сам или оставаш в къщи.

Коментар

Първоначално публикуван от Zarkic Преглед на мнение
                Когато няма подходяща компания или тръгваш сам или оставаш в къщи.
                абе и аз мисля така и за това предпочитам да не си стоя в къщи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X