Много приятели са ми казвали 'никога сам в гората', ама аз не. На 27.07.2008. питах няколко приятели да покараме но, всеки щял да релаксира; и аз САМ В ГОРАТА; не че ми е за първи път ама........ Реших да се разходя от софия до самоков през плана, но нали знаете ,винаги леката разхотка когато си сам ; най-вече ; става трудна.КТМ-то ме предаде.

Стана това ,че протече водната помпа, добре че беше на 5-км от самоков та имаше изход; доливай вода,доливай вода и така 3-4 пъти за тези километри.
Абе и тоя път ми върза ама ако бях на средата на пътя тогава ,доста щях да викам ;НЕВОЛЯТА;
Сега КТМ-то е в бокса в самоков и много се надявам да го саживят до 03.08.2008 , защото и нещо започна да трака освен помпата.
Абе извода е НИКОГА,АМА НИКОГА САМ В ГОРАТА.

Стана това ,че протече водната помпа, добре че беше на 5-км от самоков та имаше изход; доливай вода,доливай вода и така 3-4 пъти за тези километри.
Абе и тоя път ми върза ама ако бях на средата на пътя тогава ,доста щях да викам ;НЕВОЛЯТА;
Сега КТМ-то е в бокса в самоков и много се надявам да го саживят до 03.08.2008 , защото и нещо започна да трака освен помпата.
Абе извода е НИКОГА,АМА НИКОГА САМ В ГОРАТА.

Коментар