Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране до местността Червени камък

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каране до местността Червени камък

Да започнем с това, че се намира на 10-12км от гр. Вършец. Доста карасиво място поне по мой спомени. Казвам спомени, защото така и нестигнахме . Пътя в началото беше добре ако изключим тревата която стигаше почти до каскитени.

След като минахме тревата започна едно доста прилично пътче, но радостта небеше задълго след няколко километра каране по коловози и преминаване на малко по-сложни препядствия стигнахме до място където явно са обръщали камионите.

Всичко изглеждаше добре на пръв поглед, малко по- мокро тук там локва и тн. нормале черен път. Братовчеда реши да мине пръв и това беше доста голяма грешка. След няколко метра мотора огасна в нещо като тресавище. Гледката беше проста чудесна .

След около 10мин. борене с калта извадихме мотора.
    Небеше чак толкова зле

После започнахме пак да се хилим защото ако аз бях минал пръв всичко беше свършено. Това моето прасе едвам го вадя от коловози пък камоли от лепкава кал. Е все още бяхме твурдо решени да стигне, но ентосиазма ни изчезна след още няколко километра каране когато видяхме два пътя единият водещ до пункт за дървен материал или нещо такова, а другият беше неизползваем даже и за камиони. На това място ни изчезна тотално желанието да стигнем до крайната ни точка.
    Много е жалко. Човек все по-рядко вече ще може да вижда девствена природа ако продължава тази безразборна сеч. Когато бях на годините на братовчетми,а те са 14 сме ходили пеша дотам и то по нормален път от (чакъл). Сега нямаше и следа то него което се вижда от снимките.

До: Каране до местността Червени камък

РЕСПЕКТ за ентосиазма Ви !!!

А ти на колко години си?

Какъв е този звяр (за асвалта)? Доминатор

Още веднъж респект за ентосиазма и желанието Ви !!!

Продължаваите в същият дух !!!
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

браво момчета,наистина на колко години сте??,какъв е тоя звяр?това ми прилича на асфалтов мотор,как го вкарахте там..? ако с него ходите по черно сте направо герои!браво така се започва!!

Коментар

А бе верно ви кои набор сте.Малко ми се виждате дребосъци. Няма да ходите сами в планината, ей.

Коментар

Аз съм на 22 а братовчеда на 14 даже незнам дали ги е навършил още
          Много мерак има в това момче, направо му се чудя от къде взима всичката тази сила. Аз от скоро карам тоз мотор suzuki freewind 650 доста тежък е, но мерака непита. Изглежда наистина малко повече като за шосе но е висок. Мисля че е по-висок от доминатора с няколко сантиметра. Килограмите са му 162. Абе става ама за по-равен терен. Сега се чудя какво да правя дали да го продавам или да му свиквам на килцата. Първоначално мислех да си взема мотор, за да си ходя наработа с него и исках нещо такова по-туристическо да е, но емоциите те увличат много бързо. Взех му гуми (МИТАС) голяма грешка, за да мога да си карам на по-пресечена местност и започнаха мъките. Сега гледам из форума какви гуми да си взема с които да карам хем по-асвалт хем и по-черни пътища ама леко започвам да се отчайвам.

Коментар

Ето една снимка на моторетката

Коментар

Дани хубав мотор ,но не е за ендуро много,по тези лоши терени ще го потрошиш,по-добре го продай и си вземи някой по-лек за гората!

Коментар

Първоначално публикуван от MitakaNX Преглед на мнение
                Дани хубав мотор ,но не е за ендуро много,по тези лоши терени ще го потрошиш,по-добре го продай и си вземи някой по-лек за гората!
                +1!

Ако ще го караш повече по гората ... го продай и си вземи нещо по-леко и проходими!

А те повечето такива мотори можеш да си ги регистрираш и да си ходиш и на работа с тях, такче няма да имаш проблеми

Успех и поздрави на теб и на братовчед ти за ентосиазма Ви !!!
                Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Дайте съвет какво да взема. И кажета как седи въпроса с регистрацията, защото нямам нито пикап нито ремарке с което да го карам до мястото за каране.

Коментар

Първоначално публикуван от Dani DM Преглед на мнение
                    Дайте съвет какво да взема. И кажета как седи въпроса с регистрацията, защото нямам нито пикап нито ремарке с което да го карам до мястото за каране.
                    първо продай твоя мотор,насочи се към 250куб.см като за теб или не повече от 120-130кг тегло на машината ако искаш по-мощтна,но е по-скъпо,за местата където се карат тея мотори регистрацията не е от първа необходимост,разгледай нашия форум купувам/продавам има доста подходящи и потдържани машини няма начин да не си харесаш някой мотор който ще те изкефи

Коментар

Абе мислих много време преди да взема този. Луда глава съм то се вижда, но мисля че рядко ще карам по толкова лош тере. В повечето случай ще е типичен селски път. Там мисля, че няма да имам проблеми с килата. Просто трябва да му сложа по-стабилни гуми. От МИТАС Е-07 за нищо нестават. Даже по асфалт ако има малко пясък или вода (КРАЙ).

Коментар

Първоначално публикуван от Dani DM Преглед на мнение
                        Абе мислих много време преди да взема този. Луда глава съм то се вижда, но мисля че рядко ще карам по толкова лош тере. В повечето случай ще е типичен селски път. Там мисля, че няма да имам проблеми с килата. Просто трябва да му сложа по-стабилни гуми. От МИТАС Е-07 за нищо нестават. Даже по асфалт ако има малко пясък или вода (КРАЙ).
                        Проблема не не е в гумите и с по хубави мотора пак си остава тежък.Ащо се отнася до карането ти един път ще решиш да кривнеш малко по хард и си до там.Аз също карам тежък мотор но поне имам доста кила в излишък да го затискам.Смятам че ако си продадеш мотора с парите ще си купиш 2 по обикновенни.Все пак купуваш мотор за трошене в гората.поздрави за ентосиазма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X