От: Етрополските моторджии.
Както разбрах, колкото и да съм космат амортизиращия ефект при удар с камък е нулев. Сега си имам подутина мека като цица на 35 годишна жена и резервен мях с вода ,като една съща камила....Само дето не ще да спада и май ще търся водопроводчик в местната ортопедия да ме източи...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Етрополските моторджии.
Свий
X
-
Както разбрах, колкото и да съм космат амортизиращия ефект при удар с камък е нулев. Сега си имам подутина мека като цица на 35 годишна жена и резервен мях с вода ,като една съща камила....Само дето не ще да спада и май ще търся водопроводчик в местната ортопедия да ме източи...
С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !
Коментар
-
Б,ах т,ва ютубеПоследно редактирано от Тодор Етрополе; 13-05-14, 08:27.С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !
Коментар
-
В неделяКазах , че отивам за гъби, разписаха миразрешителното и отлетях преди жената да е размислила и да ми намери някояработа. С Танги и Лъчо се разбрахмедасе чакамена Мировата къщичка...Обиколих си дърветата ама гъби- нанай си иподкарах към явката да чакам другите. Па съм полегнал за малко да отдъхна
И съм лекопозаспал
По едно време месъбужда един приятен моторен вой, мавой ,щото не два ами 6 звяра ми налетяха
И нали освен дъртмоторист съм и стар пещерняк- решихме преди карането да идем с Лъчо на върха дами покаже някаква пропаст дето овца била падала в нея и циганче пускали надоловързано за краката да я вади...
Хвърчиме с Лъчопо чакъливия път нагоре и по едно време гледам той намаля, свивам към него, нотук вече се врязал друг фенна мръснатагази аз ,кво , улево , а пред мен пукнатинанечовешка ,30 санта широка , отсрещния борд –стъпалобая високо , дадох газ и прескокнаха успях давидя надоло два- триметраче е... Такаи сам я намерих тая дупка и му повярвах на Лъчо.
[/COLOR][COLOR=black][FONT=Calibri]youtube][/FONT][/COLOR]">[/FONT]
Слънцето беше якои се правихме на жабета из реката
[youtube]PSI-WI9FLcQ[/youtube]
Малко по-надолопък открихме, че имало бая голям водопад. Много ми хареса и ако има мераклии щеги водя лятосда се заврем отдоло да нибие водата, ама с каскитече да не ни цапардосаи някой камък.
[youtube]FL-gz_LYwTA[/youtube]
Коментар
-
Трети ден не става
Последно редактирано от Тодор Етрополе; 14-05-14, 18:18.С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !
Коментар
-
За@би, днес и без това не е ден........Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 14-05-14, 19:56.Не е важно какво караш, а как го караш !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тодор Етрополе Преглед на мнениеТрети ден не става
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеНа нас да ти кажа, не ни пречи, но жена ти какво казва по въпроса?
Е, и очакваш да каже ли......Не е важно какво караш, а как го караш !
Коментар
-
Чинел, става бе,човек. Малкия моторист е като мен ,кара по-рядко но редовно. Друг е проблема -клиповете ми не влизат в монитора и не мога да доведа до знание на феновете к'ви ги вършим, как падаме и колко кални ставаме...
НО : Днес разбрах защо толкова го обичам тоя мотор, ми то се оказа, че баща ми га мъй правил е карал мотор, че и на състезания ходил с "Балкан". Ми екипировката му да видите- чиста кожа от каската до доло. Че и майка ми и тя в същия екип, баси, а аз 60 години по-късно още не съм турял толко кожа връз мене си....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар