дравейте и от мен , отскоро карам ендуро но за сметка на това ентусиазма ми е голям , 5 дни след покупката имам навъртени вече 900 км , миналия уикенд прекарахме с приятели в едно селце близо до казанлък , мото събра беше само повод да се отиде до там , бяхме оцеднали в Средногорово едно малко и китно селце , от хазяина разбрах че там често ходят колеги които катерят средна гора , не за съжаление нещо не се засякох с тях , никога не бях ходил в тази част на българия и според мен си супер за подобен тип разходки най малкото има доста интересни места около казанлък
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходка в средна гора
Свий
X
-
До: разходка в средна гора
[quote=maikallllll;406943]дравейте и от мен , отскоро карам ендуро но за сметка на това ентусиазма ми е голям
здравей колега добре си направил ако си се повозил ама ние по нищо не разбрахмедругия път нахвърляй малко снимки от самото същество ( от самото каране ) защото от тези кадри все едно си си на село
успех в начинаниятя
-
[QUOTE=vitliemof;407324]Първоначално публикуван от maikallllll Преглед на мнениедравейте и от мен , отскоро карам ендуро но за сметка на това ентусиазма ми е голям
здравей колега добре си направил ако си се повозил ама ние по нищо не разбрахмедругия път нахвърляй малко снимки от самото същество ( от самото каране ) защото от тези кадри все едно си си на село
успех в начинаниятя
maikallllll - ние бяхме там в събота до обяд - 10-тина мотора и 2 атв-та
след това направихме един голям преход
снимки от мероприятието може да видиш тук
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...745#post403745
хвърляй по едно око на темата по - горе за да знаеш накъде мислим да ходим и ако ти е удобно да идваш с нас
от къде си - не разбрах?
Коментар
-
от елхово сам
а относно снимките ................ занимавам се с това от седмица , кое по напред да свиквам с мотора ли да снимам ли кое по напред за сега наблягам на карането , а и през п9вечето време си карам сам , поради липса на запалени по този спорт тук при нас в елхово, едно приятелче нещо взе да се зантрегува доста сериозно и е навит вече да си махне ,, хорнета ,, и да си купи една ямаха ттр, дано да е сериозен че така сам ми е малко кофти , вчера не успях да мина един брод на една рекичка тук при нас , бая се озорих докато изкарам мотора от водата , а не би било така ако имаше поне още един с мене ........... тва е просто пример днес отново покрай един подобен инцедент се замислих доста сериозно дали не прекалявам с тези мои самостоятелни разходки
Коментар
-
Първоначално публикуван от maikallllll Преглед на мнениеот елхово сам
а относно снимките ................ занимавам се с това от седмица , кое по напред да свиквам с мотора ли да снимам ли кое по напред за сега наблягам на карането , а и през п9вечето време си карам сам , поради липса на запалени по този спорт тук при нас в елхово, едно приятелче нещо взе да се зантрегува доста сериозно и е навит вече да си махне ,, хорнета ,, и да си купи една ямаха ттр, дано да е сериозен че така сам ми е малко кофти , вчера не успях да мина един брод на една рекичка тук при нас , бая се озорих докато изкарам мотора от водата , а не би било така ако имаше поне още един с мене ........... тва е просто пример днес отново покрай един подобен инцедент се замислих доста сериозно дали не прекалявам с тези мои самостоятелни разходки
Коментар
-
между другото пътя между Етрополе и Златица е много добър за офроуд по радиото го дават официално затворен ама не е. Днеска сутринта правихме офроуд до там с колата разминах се с 6-7 мотористи и тия са щураци , а на връщане като погледнах ква гледка е направо ми се обърнаха червата и си викам как слезох аз от там ми не е ясно просто е страхотия
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар