Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка в средна гора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка в средна гора

дравейте и от мен , отскоро карам ендуро но за сметка на това ентусиазма ми е голям , 5 дни след покупката имам навъртени вече 900 км , миналия уикенд прекарахме с приятели в едно селце близо до казанлък , мото събра беше само повод да се отиде до там , бяхме оцеднали в Средногорово едно малко и китно селце , от хазяина разбрах че там често ходят колеги които катерят средна гора , не за съжаление нещо не се засякох с тях , никога не бях ходил в тази част на българия и според мен си супер за подобен тип разходки най малкото има доста интересни места около казанлък
    Прикачени файлове

До: разходка в средна гора

[quote=maikallllll;406943]дравейте и от мен , отскоро карам ендуро но за сметка на това ентусиазма ми е голям
    здравей колега добре си направил ако си се повозил ама ние по нищо не разбрахмедругия път нахвърляй малко снимки от самото същество ( от самото каране ) защото от тези кадри все едно си си на село успех в начинаниятя

Коментар

[QUOTE=vitliemof;407324]
      Първоначално публикуван от maikallllll Преглед на мнение
      дравейте и от мен , отскоро карам ендуро но за сметка на това ентусиазма ми е голям
      здравей колега добре си направил ако си се повозил ама ние по нищо не разбрахмедругия път нахвърляй малко снимки от самото същество ( от самото каране ) защото от тези кадри все едно си си на село успех в начинаниятя
      недейте да тормозите така човека бе - ще се научи

maikallllll - ние бяхме там в събота до обяд - 10-тина мотора и 2 атв-та
      след това направихме един голям преход

снимки от мероприятието може да видиш тук
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...745#post403745

хвърляй по едно око на темата по - горе за да знаеш накъде мислим да ходим и ако ти е удобно да идваш с нас

от къде си - не разбрах?
      EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

от елхово сам
        а относно снимките ................ занимавам се с това от седмица , кое по напред да свиквам с мотора ли да снимам ли кое по напред за сега наблягам на карането , а и през п9вечето време си карам сам , поради липса на запалени по този спорт тук при нас в елхово, едно приятелче нещо взе да се зантрегува доста сериозно и е навит вече да си махне ,, хорнета ,, и да си купи една ямаха ттр, дано да е сериозен че така сам ми е малко кофти , вчера не успях да мина един брод на една рекичка тук при нас , бая се озорих докато изкарам мотора от водата , а не би било така ако имаше поне още един с мене ........... тва е просто пример днес отново покрай един подобен инцедент се замислих доста сериозно дали не прекалявам с тези мои самостоятелни разходки

Коментар

Първоначално публикуван от maikallllll Преглед на мнение
          от елхово сам
          а относно снимките ................ занимавам се с това от седмица , кое по напред да свиквам с мотора ли да снимам ли кое по напред за сега наблягам на карането , а и през п9вечето време си карам сам , поради липса на запалени по този спорт тук при нас в елхово, едно приятелче нещо взе да се зантрегува доста сериозно и е навит вече да си махне ,, хорнета ,, и да си купи една ямаха ттр, дано да е сериозен че така сам ми е малко кофти , вчера не успях да мина един брод на една рекичка тук при нас , бая се озорих докато изкарам мотора от водата , а не би било така ако имаше поне още един с мене ........... тва е просто пример днес отново покрай един подобен инцедент се замислих доста сериозно дали не прекалявам с тези мои самостоятелни разходки
          Продължавай в същия дух никакво отказване,но по мойто скромно мнение в балкана сам не се кара поне двама и то не с познат а много добър приятел за да има на кого да разчиташ в беда каквато и да е тя .Но по добре да не се случва.Успех.

Коментар

между другото пътя между Етрополе и Златица е много добър за офроуд по радиото го дават официално затворен ама не е. Днеска сутринта правихме офроуд до там с колата разминах се с 6-7 мотористи и тия са щураци , а на връщане като погледнах ква гледка е направо ми се обърнаха червата и си викам как слезох аз от там ми не е ясно просто е страхотия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X