Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пазарджик офроуд група

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пазарджик офроуд група

...така и ние най накрая тръгнахме към ИЗТОЧНИТЕ РОДОПИ ,и си покарахме 2 дни/31,1,06.2008/ с ..кеф, посоката ни беше ПЗ-АСЕНОВГРАД..от там по черно до КРЪСТОВА ГОРА....после КЪРДЖАЛИ ,..АРДИНО , и пак на връщане въртяне около яз.КЪРДАЖАЛИ,от там през гори и паланки....., премеждия имаше много....,посетихме и ДЯВОЛСКИЯ МОСТ под гр.АРДИНО,моста е строен от КОЛЮ ФИЧЕТО в/у река АРДА,и е уникален...на 10 км е от градчето само по черен-мазен път,точно там и ХТ-то се предаде...изгуби всекакви токове,след 3-часово разглобване се видя скъсана ,,червена,,жица в основния сноп на инсталацията.не минахме и без дъжд и ГРЪМотевици на 100-200м от нас...трещеха в гората/изкарах си акъла/, А костенурки ...имаше с лопата да ги ринеш..около 20-30 бройки поне видяхме...!!! имаше преминаване през речни корита,минаване през въжени мостове абе КРАСОТИ много..прилагам и 1/3 от снимковия материал...
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от ilkomotor1; 03-06-08, 10:51.

До: ПАЗАРДЖИК-ОФФРОУФ-ГРУПА.

Моля оправете си заглавието! Пише се офроуд, а не оффроуф!

Коментар

евала - хубава разходка
      а този XR е направо красота...
      EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

...не мога да го оправя това заглавие и това си му е, моля за извинение !!! ...........тази седмица тръгваме пак!

Коментар

До: ПАЗАРДЖИК-ОФФРОУД-ГРУПА.

Иля, направи заглавието ОФ-ОФРОУД...
          XR-650 R на брат Лехи е почти чисто нов. Най-накрая той май е намерил мотора, който го устройва..
          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
          Златомир Попов - Forry

Коментар

браво добре сте се позабавлявали колкото до заглавието мисля че всеки прави грешки

Коментар

Е някои да се сети да качи някоя снимка, та да се види че и във Пазарджик има карачи и то сериозни
              Прикачени файлове

Коментар

xr e приказка. един мотор от пазарджик доиде в карлово.а един от карлово дойде в пазарджик- само дето собственика е различен при нас

поздрави
                crf450 supermoto

Коментар

- така е , ХР-а е приказка ...само на мен дето ми идва малко височък, но затова пък пали учудващо лесно на манивела
                  ...аз карам ХТ-то , но в една аварийна ситуация ми се наложи да се кача с ХР-а на един баир за да търся обхват на телефона и го карах около 20 км в дъжд по едни каменисти и стръмни пътеки .....много ,,ЯК,, мотор -задната гума в завой постоянно изпреварваше предната, само като спирам..търся камък,бордюр,..да се подпръ че съм 1.70 !

Коментар

Първоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение
                    - така е , ХР-а е приказка ...само на мен дето ми идва малко височък, но затова пък пали учудващо лесно на манивела
                    ...аз карам ХТ-то , но в една аварийна ситуация ми се наложи да се кача с ХР-а на един баир за да търся обхват на телефона и го карах около 20 км в дъжд по едни каменисти и стръмни пътеки .....много ,,ЯК,, мотор -задната гума в завой постоянно изпреварваше предната, само като спирам..търся камък,бордюр,..да се подпръ че съм 1.70 !
                    поне го карате в гората. щот при нас почти невиждаше черно.
                    crf450 supermoto

Коментар

До: Пазадржик офроуд група

22.06.08/неделя/....на връщане от ЧУДНИТЕ МОСТОВЕ ,минах през ,,АСЕНОВА КРЕПОСТ,, жегата беше непоносима около 34 градуса
                      Прикачени файлове

Коментар

28-29.06.2008 г.,пак е уикенд и пак сме на път., Пазарджик... по чернилка към ХИСАР жега -яка около 30-34 градуса,гледаме да се доберем до потбалкана посока ,,БЯЛА РЕКА,, ...от тука през едни дерета и букови гори/прохладни/....бичим към с.ТЪЖА , и пак жега ..но гледаме горе на СТАРА ПЛАНИНА че са хадвиснали тежки сиви облаци,ясно ..,,от едната крайност в другата,, - почваме да катерим южния склон на СТАРА ПЛАНИНА...към хижа РУСАЛКА ,след 20 завоя нагоре почва дъжд,на РУСАЛКА по бира ...и нататъка към ,,х.ТРИГЛАВ-РАВНА,, тук преспиване/дъжд и вятър цяла нощ/ ...на другия ден -> хижа ТЪЖА , от там под връх БОТЕВ и надолу към северна БЪЛГАРИЯ пускане ....40 % наклон и само каманяк и чакъл ..2 часа пускане само на яки спирачки, слизаме в гр. АПРИЛЦИ --->ТРОЯН -->КЪРНАРЕ...през КОПРИВЩИЦА ,СТРЕЛЧА ...и сме си в ПЗ , а сега снимките:
                        Прикачени файлове

Коментар

Винаги с голям интерес чета разказите за разходките на колегите и то най-вече заради снимките.
                          Така мога да съм поне виртуално с вас...НО много се дразня когато ме превръщате в ГЕЙмър, тоест да кликам върху всяка снимка.
                          Не мога да разбера колко е сложно за колега който е вече година във форума и има какво да разкаже и покаже, да се научи да пуска снимките в голям формат.

Иначе много ми харесаха поне тези които отворих.

Коментар

..05-06.07.2008г. -пак е уикенд и пак сме на път ,този път :ПЗ-ДЪНОТО на яз.БАТАК-ПРЕВАЛА-ШИРОКА ПОЛЯНА! на отиване по асвалт ,на връщане -чернилка през ТОШКОВ ЧАРК - с.ФОТИНОВО-с.НОВА МАХАЛА и пак в ПЗ , като преспахме на палатки в зверски дъжд и грамотевици край аз.ШИРОКА ПОЛЯНА - на една от снимките се вижда и неизменната ,,шкембе чорба,, -уникална е правят в центъра на ШИРОКА ПОЛЯНА -дето се сабират гъбарите!!! -ако минете от там :спрете и опитайте
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
                              евала - хубава разходка
                              а този XR е направо красота...
                              м..да с този красавец наистина се получава хубаво изживяване ,направо почвам да ви "завиждам",продължавайте все така,а за снимките може да помислите по въпроса с големината за да може да им се наслаждаваме напълно поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X