Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана към всички съфорумци за мотосреща на 6,7,8,юни 2008 гр.Добринище от МК.МОТОРЕЛ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покана към всички съфорумци за мотосреща на 6,7,8,юни 2008 гр.Добринище от МК.МОТОРЕЛ

Заявки се приемат по всяко време.Има възпожност за настаняване в хотели,а също и място за палатачен лагер.До няколко дена ще я има и програмата за цялото мероприятие по дни и часове.За желаещите ще изпратим покана във вид на плакат стига да ни дадат координати.За връска с нас тел.0888 588 678 Иван.

До: покана към всички съфорумци за мотосреща на 6,7,8,юни 2008 гр.Добринище от МК.МОТ

иване като си от този район със сигурност трябва да знаеш следното. дали ще може да се качи мотор до безбог от х. гоце делчев? но като се мине по така известната стена.
    стената е на ски пистата от х. безбог за х. гоце делчев.ако идвам към вас което е малко вероятно то тази стена трябва да се пробва дали ще се качи.виж горе на безбог си е красота.та ме съмнява дали не може да се стигне до попово ез. с мотор.ти какво
    ще кажеш?може ли да се стигни до езерото с мотор?

Коментар

До: покана към всички съфорумци за мотосреща на 6,7,8,юни 2008 гр.Добринище от МК.МОТ

Първоначално публикуван от Константин Коцев Преглед на мнение
      иване като си от този район със сигурност трябва да знаеш следното. дали ще може да се качи мотор до безбог от х. гоце делчев? но като се мине по така известната стена.
      стената е на ски пистата от х. безбог за х. гоце делчев.ако идвам към вас което е малко вероятно то тази стена трябва да се пробва дали ще се качи.виж горе на безбог си е красота.та ме съмнява дали не може да се стигне до попово ез. с мотор.ти какво
      ще кажеш?може ли да се стигни до езерото с мотор?
      Със сигурност го знам ,във вторник се опитвах да стигна до х.безбог но след тумбата натам вече е сняг,а що се отнася за стената маршрута е следният.Тръгва се от х.Гоце Делчев кара се само по пистата до като се стигне под стената,веднага в ляво по заобиколен път се качваш над стената има едно катерене по път до междинна станция от там на горе катериш много яко по самата писта до където можеш.Примерно на мене ми стигат силите до към средата,после по пътя.За попово езеро трябва да се мине през душевадката което не сме пробвали също и стената,но някой по специалист от нас може и да ги пробва.Защо казваш че е малко вероятно,заповядай и ще ги пробваме заедно до откат без отказване,току виж сме ги качили.

Коментар

много ми харесва този район около вас/на кой ли не му харесва?/.но сигурно ще бачкам.със ски съм се спускал по стената.тръгнах от безбог и после трябваше да бутам
        с щеките почти до междинна.толкова е равно ,а и имаше паднал сняг около 50см. и това допълнително ми затрудни придвижването със ските.но преди междинна набрах скорост и направо през стената.разбира се в дълбокия сняг.честно не е кой знае какво
        а и беше май късо разстоянието по стената.аз съм много добър скиор така че моя критерии е друг.не мога вече да си спомня подробности от стената,но не ми се вярва да е по стръмна от ястребец1.ако това е така ,тогава няма да има проблем с изкачването и,защото съм се движил по ястребец1 с мотора като по магистрала.но кой знае може да има лоши камъни и дупки. аз ги решавам нещата в последния момент така че не се знае. само за инфо. понеже съм рокаджия каква музика ще се слуша и
        дали ще има групи на живо?

Коментар

Далеко е ама ако има рок мога и да рискувам.

Коментар

При всички случаи рок ще има.Програмата е следната(става въпрос за 7 събота) от 18ч.до20ч.рок група СИЛУЕТ яки мацки,от 20ч.до 22ч.Васко кръпката,от22ч. натам отново рок група СИЛУЕТ.Заповядай те може и без мотори,но по добре с моторите защото в неделя ще направим едно каране за обмяна на опит.

Коментар

Първоначално публикуван от Константин Коцев Преглед на мнение
              много ми харесва този район около вас/на кой ли не му харесва?/.но сигурно ще бачкам.със ски съм се спускал по стената.тръгнах от безбог и после трябваше да бутам
              с щеките почти до междинна.толкова е равно ,а и имаше паднал сняг около 50см. и това допълнително ми затрудни придвижването със ските.но преди междинна набрах скорост и направо през стената.разбира се в дълбокия сняг.честно не е кой знае какво
              а и беше май късо разстоянието по стената.аз съм много добър скиор така че моя критерии е друг.не мога вече да си спомня подробности от стената,но не ми се вярва да е по стръмна от ястребец1.ако това е така ,тогава няма да има проблем с изкачването и,защото съм се движил по ястребец1 с мотора като по магистрала.но кой знае може да има лоши камъни и дупки. аз ги решавам нещата в последния момент така че не се знае. само за инфо. понеже съм рокаджия каква музика ще се слуша и
              дали ще има групи на живо?
              Няма нищо общо с пистите на Боровец,наште са направо кошмар,защото не са подравнени и нямат дренаж на места се пресичат от пътища при което са образуват прагове и язви от около 1,5м. големи дънери и грамадни камъни
              които не можеш да заобиколиш понеже тревата е дива и хлъзгава,а и наклона е голям така че единственият вариант е направо нагоре.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                Далеко е ама ако има рок мога и да рискувам.
                Далеко, далеко е колко да е далеко.

Коментар

...събора с ОФФ-РОУДска наосока ли е , или ще има всякакви типове ???

Коментар

Във района повечето сме офроуд,но повечето ни гости са от "другия тип",тъй като са от далече.Всички моторджий ,без изключение са добре дошли.Колкото повече толко по весело.

Коментар

Здравей Иване,за съжаление на 7 и 8 съм зает,но ми предстои командировка на Банско от 17.06 за седмица,мога да взема и мотора си,въпроса ми е мога ли да звънна и да организираме една две разходки?
                      Поздрави Митко!

Коментар

от горубляне сме 8 мотора и ще доидем на 7-ми
                        LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Първоначално публикуван от bno Преглед на мнение
                          Здравей Иване,за съжаление на 7 и 8 съм зает,но ми предстои командировка на Банско от 17.06 за седмица,мога да взема и мотора си,въпроса ми е мога ли да звънна и да организираме една две разходки?
                          Поздрави Митко!
                          Здрасти Митак,можеш да звъниш по всяко време,ние също работим по Банско ,но до края на месеца нямаме работа така че сме свободни и ще се радвам да покараме заедно.

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
                            от горубляне сме 8 мотора и ще доидем на 7-ми
                            Винаги сте добре дошли,ще се радвам да се запознаем,като пристигнете се обадете за да ви посрещнем.

Коментар

Az i edin prqtel su6to 6te doidem utre. Kato stignem dobrini6te - ottam nakude? ili to 6te se 4uva i vizhda otdale4e? Nali ostava i vuzhmozhnostta za paltkite, kolkoto i da vali...? nali ni6to ne se otlaga zaradi lo6oto vreme koeto go davat?
                              pozdravi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X