Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотокрос с. Васил Левски - 25 май 2008 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотокрос с. Васил Левски - 25 май 2008 г.

На 25 май 2008 г. (неделя) в с. Васил Левски общ. Карлово ще се проведе традиционен събор и МОТОКРОС на трасе "Кичурин".

Старт 10:00 ч.

Организатори кметство с. Васил Левски инициативен комитет и мотоклуб "Криси автомотор спорт".

Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

До: Мотокрос с. Васил Левски - 25 май 2008 г.

Май сме пак там.Ама може и с преспиване,препиване и оловане.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
      Май сме пак там.Ама може и с преспиване,препиване и оловане.
      Само така!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
        Само така!!!
        Иванчо ама ти трябва да си на линия.Шумански,Ники и др.Абе кво стана с онзи Туйков бе да не е отишъл в Америка бе.

Коментар

Иванчо ама ти трябва да си на линия.Шумански,Ники и др.Абе кво стана с онзи Туйков бе да не е отишъл в Америка бе.
          Жалко, че няма да съм на стартовата!

А Туйков се е покрил и чака своя час да изригне!
          Ще трябва да организираме едно надпиване! Ако сте с мотори и сте от събота, може да се поразходим насам натам.

Очакваме ви!

ПП: Надявам се на малкия да сте му оправили моторчето, че да водите и него!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
            Жалко, че няма да съм на стартовата!

А Туйков се е покрил и чака своя час да изригне!
            Ще трябва да организираме едно надпиване! Ако сте с мотори и сте от събота, може да се поразходим насам натам.

Очакваме ви!

ПП: Надявам се на малкия да сте му оправили моторчето, че да водите и него!
            Аз и днес бях там ама теб те нямаше,беше само баща ти с 1 трактор,каза че имате хубава ракия и мислим да я опитаме ако не ти свиди разбира се в събота вечер
            [FONT=System][/FONT]

Коментар

без мен накаде. само че ще съм с колата щото съм леко с гипс.

поздрави
              crf450 supermoto

Коментар

Първоначално публикуван от shumanski Преглед на мнение
                без мен накаде. само че ще съм с колата щото съм леко с гипс.

поздрави
                Пак ли бе ?Ти май трябва да караш по памук.

Коментар

Пак ли бе ?Ти май трябва да караш по памук.
                  и онзи ден си се возих контузен пролича ли ми . ама трябва малко да се спра,така каза доктора/ и най вече съпругата/.
                  crf450 supermoto

Коментар

Първоначално публикуван от shumanski Преглед на мнение
                    и онзи ден си се возих контузен пролича ли ми . ама трябва малко да се спра,така каза доктора/ и най вече съпругата/.
                    Оволняваш доктора,а съпругата на стаж при мен.Твойта ръка ще се оправи от смосебе си.

Коментар

Туйков се отдаде на други цели и излезе в пенсия, че дори започна да си маха екипировката
                      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                      [/FONT]________________________________________
                      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Заповядайте!
                        Надявам се да стане едно "зрелищно" (в добрия смисъл) състезание!!!
                        Сега съм в Карлово и заваля як дъжд!
                        Дано да накисне хубаво трасето, че да не праши в неделя! Вчера поливачите се бяха поналяли с едно шише вино и бяха напръскали само половината трасе!

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                          Туйков се отдаде на други цели и излезе в пенсия, че дори започна да си маха екипировката
                          Mного си млад за пенсионер, я се стягай и започваи отначало.Е какво само си четеш ,и си мълчиш.Не те ли дразни това ? Нали не си продал мотора, не може да не го покарваш по малко.

Коментар

Mного си млад за пенсионер, я се стягай и започваи отначало.Е какво само си четеш ,и си мълчиш.Не те ли дразни това ? Нали не си продал мотора, не може да не го покарваш по малко.
                            Че съм млад е вярно, но не всичко се върти около моторите в крайна сметка, нали ?
                            За дразненето не се дразня, защото вече почти и не посещавам форума (не го разглеждам обстойно и не чета подробно) само проверявам ако някой нещо се е сетил за ЛС или нещо такова, че да отговоря Колкото до мотора, не е продаден, но двигателя е свален и разглобен, защото има някои неща за смяна и сега след като съм го разглобил ще сменя каквото има за смяна и после ще го махам веднага, тъй като имам някакви планове и ще ми трябват пари за да може всичко да потръгне по план и така.. който го вземе ще е късметлия, защото едва ли не няма да има нещо което не е сменяно, но това е друга тема.. истината е, че от създаване на онази "пенсионерска едноименна" тема от моя страна не съм пипвал дори мотор и на практика не се и дразня от това. Така че, не си вкарвайте илюзии за Туйков, квото било било до сега.. следващото включване да се надяваме, че ще е с чисто нов мотор
                            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                            [/FONT]________________________________________
                            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                              Че съм млад е вярно, но не всичко се върти около моторите в крайна сметка, нали ?
                              Даниеле навремето си спомням как пишеше че би дал какво ли не за един нов мотор дори и нещо много скъпо и ценно, не се сещам какво точно беше казал ама беше много крайно. Сега пък си на другата крайност. Да си помъдрял чак толкова за 1-2 години .... някак си не ми се вярва, да си загубил тръпката си към моторите ... хммм и това не ми се вярва. Какво ти е бе човек в крайна сметка.
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X