Здравейте, по празниците ще ходя до едно село до В. Търново и смятам да си взема и мотора. Дали някоя местна оф- роуд група би ме взела със себе си да покараме заедно? Ако да публикувайте тел. да се свържа с вас. Благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каране около В.Търново на 1-6.5.08
Свий
X
-
До: Каране около В.Търново на 1-6.5.08
с Емен имаше страхотна еко пътека - не зная колко е потдържана в момента страхотно е да се разгледа но пеш ....
За каране на север и около с. Беляковец - на север от В . Търново има изоставен разграден военен полигон - лунно - кално - каменен пейзаж - виждала съм юнак с мотор да се кефи там , както и следи от танковеВ долната част на полигона има Трафопост - по стълби под него се стига до супер акустична пещера - можете да се наслушате на пеене двучи извън земно . Само моля ви не влизайте вътре с моторите за да не се издушите с газовете , както и да не убивате прилепите , носете си 1 - 2 фенерчета . Не е кално в пещерата и не е сложно влизането Залата с ехото е на около 140 крачки навътре.
Ако ви се гледат красоти - идете през село Момин сбор - на 4 км. от В.Т. в посока София до Хотница и Хотнишкия водопад - можете да се поизкъпете вътре - ако кравите не ви изпреварят...
Ако имате още сили - заобиколете през самоводене и вижте Преображенския манастир ...
А ако ви се ходи още насам натам - До дряново е пещерата Бачо Киро над нея също има екопътека ( за ходене пеш) но е много много красиво ...Мария Стоева 0889 82 51 и 87.
Коментар
-
Нищо не се уговорихме..В петък натоварихме моторите и заминахме на село а там интернет няма.В събота и неделя покарахме в околностите ама днес беше истинското каране.Маршрута ни почва точно от Райковци
.Излизаме на билото към Кръстец и от там на х.Българка.Има много паднали дървета и направо ни разказаха играта.
........................
Иван Маринов
CRF 250 X
Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!
Коментар
-
Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнениеНищо не се уговорихме..В петък натоварихме моторите и заминахме на село а там интернет няма.В събота и неделя покарахме в околностите ама днес беше истинското каране.Маршрута ни почва точно от Райковци
.Излизаме на билото към Кръстец и от там на х.Българка.Има много паднали дървета и направо ни разказаха играта.
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеСтига сте се оплаквали щото ако чуе Данчо и ще ви напляска..Кой мислиш ми пренася
ЦРФ-чето през падналите дървета.
Ама и аз предвидливо го бях подсилил с печени мръвки.
........................
Иван Маринов
CRF 250 X
Коментар
-
Първоначално публикуван от bobichko Преглед на мнениеАко все пак някой има желание да ми покаже местните трасета, моля да ми звънне на 0889 210 970. Благодаря........................
Иван Маринов
CRF 250 X
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар