Ще има ли хора от Форума на 22 март в Пловдив? Може да се съчетае с разходка по пътеките над Пловдив.Аз съм с леко ендуро,ниво "разходкаджия".
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
22 март Пловдив-Бачково
Свий
X
-
До: 22 март Пловдив-Бачково
И Чепеларската група сме там
Стига да не стана като миналата година де ... (на връщане да завали дъжд)
Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...
Коментар
-
не е добре да се говори така все пак всички яздим независимо по какви пътища и с какво...на 22март съм тамПървоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение...АЗ ша ходя , ма да люпа семки и то БЕЗ мотора, и ша питам пистаджийте колко им ,,вдигат моторите, и колко струват,, - ХА-ХА
.. с други думи да се ,,присмивам,, на рокерите!!!
Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !
Коментар
-
+1Първоначално публикуван от bastuna Преглед на мнениене е добре да се говори така все пак всички яздим независимо по какви пътища и с какво.LZ1GYY
0898 436 956
Коментар
-
Е-е-е - това изобщо не отива на този форумПървоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение...АЗ ша ходя , ма да люпа семки и то БЕЗ мотора, и ша питам пистаджийте колко им ,,вдигат моторите, и колко струват,, - ХА-ХА
.. с други думи да се ,,присмивам,, на рокерите!!!

Трябва да уважаваме интересите на всеки, дори и да не ги разбираме!LZ1VYI --- Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.
Коментар
-
Хора не бързайте с оценките - може и да грешите! Човека го е сложил в кавички - пък, кой ще бие път само за да "люпи семки" и да приказва празни приказки!Първоначално публикуван от ilkomotor1 Преглед на мнение... се ,,присмивам,, на рокерите!!!...
Иначе отлична идея - само дето няма да мога да дойда - ангажименти...
Коментар
-
И аз съм на същото мнение че независимо кой и с какво е и аз съм на линия лесно сигурно ще ме познаете защото май няма да има много хора с атевета моето е бяло COBRA320Първоначално публикуван от bastuna Преглед на мнениене е добре да се говори така все пак всички яздим независимо по какви пътища и с какво...на 22март съм там
Бъди винаги това което си!!!
Коментар
-
задалжителноПървоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнениеСнимки, снимки! Да се види за к'во иде реч!

Значи сигорно ще се видим (а дали ще се познаем е съвсем друг въпрос)
ми оглеждаи се де. като видиш сузана и един дебелак аз съм
.
crf450 supermoto
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар