Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка из Бистрица и околията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходка из Бистрица и околията

За съжеление бяхме само двама, но скоро ще заснемем клип с целия актьорски състав. Общо взето това е моята представа за каране. Газ от Горубляне до трасето на Бистрица, там въртене яко тренировки и после по възможно най-забвния път обратно. Е, едва началото на сезона е и има още много за учене, колесар трябва ... Накрая ме има как се плесвам точно пред асфалта. Оказа се че съм си карал със спукана гума сума време и баш накрая разбрах по гадния начин, но важното е че няма последствия

http://www.vbox7.com/play:ee463a99

До: Разходка из Бистрица и околията

Страхотно клипче браво, видя ли Ясене какъв кеф е да караш между дърветата и по полето ...тоест ендуро.
    Браво още веднъж усещам,че ще хванеш гората съвсем скоро..
    Успех.

Коментар

хехе е аз от там идвам няма да оставя разходките съвсем , трябва да се комбинират нещата.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
        хехе е аз от там идвам няма да оставя разходките съвсем , трябва да се комбинират нещата.

Евала за клипа и се кефа че съм един от малцината избрани да гледат суровият му материял.Това на което наистина се възхищавам на тебе е че за второ каране на трудното трасе прескачаш целия трапец-14 метра.
        Виртуоз ,, виртуоз!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Страхотно клипче браво, видя ли Ясене какъв кеф е да караш между дърветата и по полето ...тоест ендуро.
          Браво още веднъж усещам,че ще хванеш гората съвсем скоро..
          Успех.
          НССДСС-Не Съм Съгласен Да Се Съглася

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X