Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кара ли му се на някой тази събота?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кара ли му се на някой тази събота?

Прогнозите за времето са добри и аз , Ясен и Х1 мислим да покараме.По-принцип караме крос, но тази събота ще излезнем да си начешем крастата с някакво леко ендуро-около Витоша и Плана планина.Ако има желаещи да се присъединят, пишете за да уточним място на тръгване, което за сега е 10.00 от Камбаните.

До: Кара ли му се на някой тази събота?

Пичове извинявайте че се меся и не искам да ме разбирате погрешно, но там където карате няма ли туристи? Скоро в друга тема обсъждахме въпроса за разсмърдяването около екстремните спортове и непоносимостта на някой хора към тях, а както знаем ако се започне нещо то ще е точно от София, не искам да стане така че сами да се прецакаме.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
      Пичове извинявайте че се меся и не искам да ме разбирате погрешно, но там където карате няма ли туристи? Скоро в друга тема обсъждахме въпроса за разсмърдяването около екстремните спортове и непоносимостта на някой хора към тях, а както знаем ако се започне нещо то ще е точно от София, не искам да стане така че сами да се прецакаме.
      Значи обикновено караме на трасе.Тъкмо това обсъждаме с Ясен сега.Превозваме моторите си с бус винаги.А там , където караме,аз турист не съм виждал, макар че рядко караме офроуд.Никога не караме в самата планина, а даддох Витоша само като ориентир.Вярвай ми правим го само заради туристите,за това и буса ни взима по 20 точки на мотор.Иначе споделям идеята , че туристите са с предимство,личмо аз също обичам планината и разходките там.Трябва да дойдеш да инспектираш най-добре, че така на думи.....
      Демек чувствай се поканен.

Коментар

Ясно, вече не се съмнявам в съвестността на вашата група, и благодаря за поканата но в Събота заминавам една седмица на ски на Пампорово, друг път с най-голямо удоволствие
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          Ясно, вече не се съмнявам в съвестността на вашата група, и благодаря за поканата но в Събота заминавам една седмица на ски на Пампорово, друг път с най-голямо удоволствие
          Хех,малко е офф,ама миналата година , като карах из Софийските дебри, се натъкнах на група иманяри.Спрях приятелски настроен,мислех ги че са археолози,макар че ми се видя странно археолози с Джи класи 2005та година.Слезнах дая си почина и да си говора с тях.Обаче тия в параноята си се държаха агресивно и като казах, че никой не може да ми казва къде да ходя и разбира се споменаването от моя страна н а желанието ми да осъществя пряк телесен контакт с майките им,ми се нахвърлиха.Лаложи се да ги убедя че не са прави,а себе си убедих в това колко е лесно да вкараш суплекс на нетренирал човек(до тогава не ми се е случвало).Изкефи ме реакцията на куките-бяха там за 15 мин.Даже си затвориха очите за мотора.
          После обаче разбрах, че са се отървали с 2 акта-били копали гроб на кучето на единия-така са казали.А на въпросая динзавър ли ще заравят в тая яма така и не получих отговор,де.Странно нещо е това София,еййй.Не им пречи масовото застрояване-Пример Природният парк Камбаните си е вече жилищен комплекс, а им пречат група сиромаси,решили да се отърсят от сивото ежедневие,като покарат моторчета.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
            Хех,малко е офф,ама ....,а себе си убедих в това колко е лесно да вкараш суплекс на нетренирал човек(до тогава не ми се е случвало).
            айде и аз малко off ама ти, това ли му направи на човека ?

http://www.zazz.bg/play:0fde2d13

Поздравления
            ______2
            Е = MZ

Коментар

Eх момчета ако минете да карате от пернишката страна на витоша ме бройте и мен Офертата е следната туристи няма маршрути всякакви а и ако ни втръсне еи го къде е бучино с пистата
              Поздрави
              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                Eх момчета ако минете да карате от пернишката страна на витоша ме бройте и мен Офертата е следната туристи няма маршрути всякакви а и ако ни втръсне еи го къде е бучино с пистата
                Поздрави
                Тая събота мислиме да караме само към Камбаните и евентуално да видиме какво става на трасето на бистрица. На витоша има сняг още
                [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Ще следя темата и ако имам възможност ще гледам и аз да се присъединя. Надявам се да не става въпрос за тежък оффроуд, тъй като не съм добре подготвен !
                  2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                  Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Става дума за леко каране,хълмчетата на камбаните ако ги знаете наи вероятно там ще се въртиме наи много
                    [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнение
                      Ще следя темата и ако имам възможност ще гледам и аз да се присъединя. Надявам се да не става въпрос за тежък оффроуд, тъй като не съм добре подготвен !
                      Ше се кара леко разбира се - все пак ни е 1во каране.Х1 е с чисто нов мотор , но трябва да го разработва-ясен е с нов мотор , лек теч и с половин екипировка,аз съм с лек теч и аззз ,така чве ще се кара леко споко

Коментар

А какво ще кажете за пистата на бутонец някой карал ли е там

Коментар

Първоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнение
                          Стара писта е
                          Има ли я изобщо още?

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
                            айде и аз малко off ама ти, това ли му направи на човека ?

http://www.zazz.bg/play:0fde2d13

Поздравления
                            Да макар че тия са го изпълнили много чисто

Коментар

Първоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнение

На Бутонец съм карал преди около 10-тина години, трасето тогава още беше занемарено. Преди 2-3 години ходих на разходка там и ми се стори като една поляна.....освен ако нямаш предвид някое друго трасе там
                              2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                              Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X