Прогнозите за времето са добри и аз , Ясен и Х1 мислим да покараме.По-принцип караме крос, но тази събота ще излезнем да си начешем крастата с някакво леко ендуро-около Витоша и Плана планина.Ако има желаещи да се присъединят, пишете за да уточним място на тръгване, което за сега е 10.00 от Камбаните.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кара ли му се на някой тази събота?
Свий
X
-
До: Кара ли му се на някой тази събота?
Пичове извинявайте че се меся и не искам да ме разбирате погрешно, но там където карате няма ли туристи? Скоро в друга тема обсъждахме въпроса за разсмърдяването около екстремните спортове и непоносимостта на някой хора към тях, а както знаем ако се започне нещо то ще е точно от София, не искам да стане така че сами да се прецакаме.Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
-
Значи обикновено караме на трасе.Тъкмо това обсъждаме с Ясен сега.Превозваме моторите си с бус винаги.А там , където караме,аз турист не съм виждал, макар че рядко караме офроуд.Никога не караме в самата планина, а даддох Витоша само като ориентир.Вярвай ми правим го само заради туристите,за това и буса ни взима по 20 точки на мотор.Иначе споделям идеята , че туристите са с предимство,личмо аз също обичам планината и разходките там.Трябва да дойдеш да инспектираш най-добре, че така на думи.....Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеПичове извинявайте че се меся и не искам да ме разбирате погрешно, но там където карате няма ли туристи? Скоро в друга тема обсъждахме въпроса за разсмърдяването около екстремните спортове и непоносимостта на някой хора към тях, а както знаем ако се започне нещо то ще е точно от София, не искам да стане така че сами да се прецакаме.

Демек чувствай се поканен.
Коментар
-
Ясно, вече не се съмнявам в съвестността на вашата група, и благодаря за поканата но в Събота заминавам една седмица на ски на Пампорово, друг път с най-голямо удоволствие
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Хех,малко е офф,ама миналата година , като карах из Софийските дебри, се натъкнах на група иманяри.Спрях приятелски настроен,мислех ги че са археолози,макар че ми се видя странно археолози с Джи класи 2005та година.Слезнах дая си почина и да си говора с тях.Обаче тия в параноята си се държаха агресивно и като казах, че никой не може да ми казва къде да ходя и разбира се споменаването от моя страна н а желанието ми да осъществя пряк телесен контакт с майките им,ми се нахвърлиха.Лаложи се да ги убедя че не са прави,Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
Ясно, вече не се съмнявам в съвестността на вашата група, и благодаря за поканата но в Събота заминавам една седмица на ски на Пампорово, друг път с най-голямо удоволствие 
а себе си убедих в това колко е лесно да вкараш суплекс на нетренирал човек(до тогава не ми се е случвало).Изкефи ме реакцията на куките-бяха там за 15 мин.Даже си затвориха очите за мотора.
После обаче разбрах, че са се отървали с 2 акта-били копали гроб на кучето на единия-така са казали.А на въпросая динзавър ли ще заравят в тая яма така и не получих отговор,де.Странно нещо е това София,еййй.Не им пречи масовото застрояване-Пример Природният парк Камбаните си е вече жилищен комплекс, а им пречат група сиромаси,решили да се отърсят от сивото ежедневие,като покарат моторчета.
Коментар
-
айде и аз малко off ама ти, това ли му направи на човекаПървоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнениеХех,малко е офф,ама ....,
а себе си убедих в това колко е лесно да вкараш суплекс на нетренирал човек(до тогава не ми се е случвало).
?
http://www.zazz.bg/play:0fde2d13
Поздравления
______2
Е = MZ
Коментар
-
Eх момчета ако минете да карате от пернишката страна на витоша ме бройте и мен
Офертата е следната туристи няма маршрути всякакви а и ако ни втръсне еи го къде е бучино с пистата
ПоздравиKAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
Тая събота мислиме да караме само към Камбаните и евентуално да видиме какво става на трасето на бистрица. На витоша има сняг ощеПървоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеEх момчета ако минете да карате от пернишката страна на витоша ме бройте и мен
Офертата е следната туристи няма маршрути всякакви а и ако ни втръсне еи го къде е бучино с пистата
Поздрави
[I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]
Коментар
-
Ше се кара леко разбира се - все пак ни е 1во каране.Х1 е с чисто нов мотор , но трябва да го разработва-ясен е с нов мотор , лек теч и с половин екипировка,аз съм с лек теч и аззз ,така чве ще се кара леко спокоПървоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнениеЩе следя темата и ако имам възможност ще гледам и аз да се присъединя. Надявам се да не става въпрос за тежък оффроуд, тъй като не съм добре подготвен !
Коментар
-
Стара писта еПървоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнениеА какво ще кажете за пистата на бутонец някой карал ли е там
Има ли я изобщо още?
Коментар
-
Да макар че тия са го изпълнили много чистоПървоначално публикуван от kro Преглед на мнениеайде и аз малко off ама ти, това ли му направи на човека
?
http://www.zazz.bg/play:0fde2d13
Поздравления
Коментар
-
Първоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнениеА какво ще кажете за пистата на бутонец някой карал ли е там
На Бутонец съм карал преди около 10-тина години, трасето тогава още беше занемарено. Преди 2-3 години ходих на разходка там и ми се стори като една поляна.....освен ако нямаш предвид някое друго трасе там
2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар