Прогнозите за времето са добри и аз , Ясен и Х1 мислим да покараме.По-принцип караме крос, но тази събота ще излезнем да си начешем крастата с някакво леко ендуро-около Витоша и Плана планина.Ако има желаещи да се присъединят, пишете за да уточним място на тръгване, което за сега е 10.00 от Камбаните.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кара ли му се на някой тази събота?
Свий
X
-
До: Кара ли му се на някой тази събота?
Пичове извинявайте че се меся и не искам да ме разбирате погрешно, но там където карате няма ли туристи? Скоро в друга тема обсъждахме въпроса за разсмърдяването около екстремните спортове и непоносимостта на някой хора към тях, а както знаем ако се започне нещо то ще е точно от София, не искам да стане така че сами да се прецакаме.Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
-
Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеПичове извинявайте че се меся и не искам да ме разбирате погрешно, но там където карате няма ли туристи? Скоро в друга тема обсъждахме въпроса за разсмърдяването около екстремните спортове и непоносимостта на някой хора към тях, а както знаем ако се започне нещо то ще е точно от София, не искам да стане така че сами да се прецакаме.
Демек чувствай се поканен.
Коментар
-
Ясно, вече не се съмнявам в съвестността на вашата група, и благодаря за поканата но в Събота заминавам една седмица на ски на Пампорово, друг път с най-голямо удоволствие
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеЯсно, вече не се съмнявам в съвестността на вашата група, и благодаря за поканата но в Събота заминавам една седмица на ски на Пампорово, друг път с най-голямо удоволствие
а себе си убедих в това колко е лесно да вкараш суплекс на нетренирал човек(до тогава не ми се е случвало).Изкефи ме реакцията на куките-бяха там за 15 мин.Даже си затвориха очите за мотора.
После обаче разбрах, че са се отървали с 2 акта-били копали гроб на кучето на единия-така са казали.А на въпросая динзавър ли ще заравят в тая яма така и не получих отговор,де.Странно нещо е това София,еййй.Не им пречи масовото застрояване-Пример Природният парк Камбаните си е вече жилищен комплекс, а им пречат група сиромаси,решили да се отърсят от сивото ежедневие,като покарат моторчета.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнениеХех,малко е офф,ама ....,а себе си убедих в това колко е лесно да вкараш суплекс на нетренирал човек(до тогава не ми се е случвало).
?
http://www.zazz.bg/play:0fde2d13
Поздравления______2
Е = MZ
Коментар
-
Eх момчета ако минете да карате от пернишката страна на витоша ме бройте и менОфертата е следната туристи няма маршрути всякакви а и ако ни втръсне еи го къде е бучино с пистата
ПоздравиKAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеEх момчета ако минете да карате от пернишката страна на витоша ме бройте и менОфертата е следната туристи няма маршрути всякакви а и ако ни втръсне еи го къде е бучино с пистата
Поздрави[I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladko33 Преглед на мнениеЩе следя темата и ако имам възможност ще гледам и аз да се присъединя. Надявам се да не става въпрос за тежък оффроуд, тъй като не съм добре подготвен !
Коментар
-
Първоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнениеА какво ще кажете за пистата на бутонец някой карал ли е там
Има ли я изобщо още?
Коментар
-
Първоначално публикуван от kro Преглед на мнениеайде и аз малко off ама ти, това ли му направи на човека?
http://www.zazz.bg/play:0fde2d13
Поздравления
Коментар
-
Първоначално публикуван от ktm450sxs Преглед на мнениеА какво ще кажете за пистата на бутонец някой карал ли е там
На Бутонец съм карал преди около 10-тина години, трасето тогава още беше занемарено. Преди 2-3 години ходих на разходка там и ми се стори като една поляна.....освен ако нямаш предвид някое друго трасе там2015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар