Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карлово - Разлог за един ден?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Карлово - Разлог за един ден?

Дали е възможно да се направи такъв голям преход и колко време ще отнеме?
    Гората ражда хора полето тикви !

До: от карлово до разлог за един ден възмо ли е ???

Изби рибата с публикация #1, ще ти отговоря така, твърде много подробности си дал и за днес ми е невъзможно да отговоря поради претоварване на основната памет...

Коментар

по асфалта може
      Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Защо пускаш 2 теми за един ден с еднакво съдържание?
        Ако никои не го е минавал пробвай и ще видиш.
        Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Аз пък си мисля,че е напълно възможно,стига само да си добре подготвен!Маршрута,който съм замислил е през Същинска Средна гора до Костенец и от там през Рила до Разлог.За един летен ден напълно възможно!Няма да е лесно,но ако беше лесно всеки щеше да го направи,та нали това е ендурото,което разделя мъжете от момчетата!!!

Коментар

и какво,тук се делиме на момчета и мъже ли
            бих казал,че тук има момчета дето могат да ти скрият шапката или деца,който ще са близо до това.
            [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
            [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от george_mit Преглед на мнение
              Дали е възможно да се направи такъв голям преход и колко време ще отнеме?
              Ако тръгнеш по-рано сутринта, може вечерта и обратно да се върнеш. Зависи какво искаш и как да се движиш
              Живей за всеки дъх!

Коментар

ама там е работата че тръгваш към неизвестното и когато е за първи път става по бавно пък и винаги може да объркаш пътя и затова мен ме съмнява знаете как в балканите времето лети
                Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от bastuna Преглед на мнение
                  ама там е работата че тръгваш към неизвестното и когато е за първи път става по бавно пък и винаги може да объркаш пътя и затова мен ме съмнява знаете как в балканите времето лети
                  Toва е истината ако знаете пътя няма проблем.Мисля че може и то спокойно само да не се бърка пътя.Не знам колко километра са но ние сме правили по 250 без много бързане.

Коментар

През лятото може да се минат по 200км. на ден спокойно каране без да се знае точно пътя, но трябва някаква навигация.
                    Ако по картата е 100км. по терена заедно с мотаенето излиза към 200км
                    2010 CRF 250 R

Коментар

До: Карлово - Разлог за един ден?

Стига сте хокали момчето па вие
                      george_mit, според писанията ти съдя, че мислиш да тръгваш сам. Недей!
                      И не трябва само някаква навигация, ами някой който знае пътя или поне GPS.
                      Ако ще налучкваш пътя, групата с която караш трябва да е стабилна.
                      Историята познава и случаи по маршрут с група от 10 човека, водача e сериозен, минава маршрута по 2 пъти в годината и бяхме с 2 GPS-a. И пак преспахме в гората.
                      Колкото и добре да познаваш планината, пак е възможно да се объркаш.
                      DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от george_mit Преглед на мнение
                        Аз пък си мисля,че е напълно възможно,стига само да си добре подготвен!Маршрута,който съм замислил е през Същинска Средна гора до Костенец и от там през Рила до Разлог.За един летен ден напълно възможно!Няма да е лесно,но ако беше лесно всеки щеше да го направи,та нали това е ендурото,което разделя мъжете от момчетата!!!
                        Може и повече,а ?
                        Мъжете се различават от момчетата по много неща, но аз бих спал под звездите, в средна особено ми е любимо.
                        Ако си от бързаците вероятно да успееш, но както ти казва Ива, точно бързайки сам има доста риск.

Коментар

Маршрута,който мисля да ползвам-
                          с.Климент-х.Седемте партизани-х.Фенера-Алексица-Бело камене-х.Бунтовна-Разсечения камък-х.Кръстю Чолаков-х.Павел Делирадев-Панагюрски колони-х.Райна
                          княгиня-х.Оборище-гр.Панагюрище-с.Баня-с.Боримечково-с.Лесичево-с.Церово-х.Еледжик-
                          х.Надежда-с.Мирово-гр.Костенец-с.Костенец-х.Гургулица-х.Белмекен-Премката-Заврачица-
                          х.Грънчар-х.Трещеник-х.Семково-х.Македония-вр.Капатник-Св.Екатерина-гр.Разлог!
                          Мисля че маршрута през Средна гора до Костенец не е труден.Малка част от пътя през Рила минава през Национален парк!!!
                          Моля ако някой има алтернативен вариант да го сподели.

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                            Стига сте хокали момчето па вие
                            george_mit, според писанията ти съдя, че мислиш да тръгваш сам. Недей!
                            И не трябва само някаква навигация, ами някой който знае пътя или поне GPS.
                            Ако ще налучкваш пътя, групата с която караш трябва да е стабилна.
                            Историята познава и случаи по маршрут с група от 10 човека, водача e сериозен, минава маршрута по 2 пъти в годината и бяхме с 2 GPS-a. И пак преспахме в гората.
                            Колкото и добре да познаваш планината, пак е възможно да се объркаш.
                            Всъщност не смятам да тръгвам сам,двама сме!!!Но ще се радваме и на по-голяма компания.

Коментар

Колега, не му се чуди много! Браво за маршрута!
                              Стягайте оборудвянето(да сте готови за инцидентно нощуване в гората и инструменти), бензин, вземете си карти на двете планини(тръпката е по-голяма от колкото с ДжиПС) и палете. Като не бързате и постоянно мислите в/у маршрута докато карате проблеми няма да имате.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X