Дали е възможно да се направи такъв голям преход и колко време ще отнеме?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Карлово - Разлог за един ден?
Свий
X
-
До: от карлово до разлог за един ден възмо ли е ???
Аз пък си мисля,че е напълно възможно,стига само да си добре подготвен!Маршрута,който съм замислил е през Същинска Средна гора до Костенец и от там през Рила до Разлог.За един летен ден напълно възможно!Няма да е лесно,но ако беше лесно всеки щеше да го направи,та нали това е ендурото,което разделя мъжете от момчетата!!!Гората ражда хора полето тикви !
Коментар
-
Първоначално публикуван от george_mit Преглед на мнениеДали е възможно да се направи такъв голям преход и колко време ще отнеме?Живей за всеки дъх!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bastuna Преглед на мнениеама там е работата че тръгваш към неизвестното и когато е за първи път става по бавно пък и винаги може да объркаш пътя и затова мен ме съмнява знаете как в балканите времето лети
Коментар
-
През лятото може да се минат по 200км. на ден спокойно каране без да се знае точно пътя, но трябва някаква навигация.
Ако по картата е 100км. по терена заедно с мотаенето излиза към 200км2010 CRF 250 R
Коментар
-
До: Карлово - Разлог за един ден?
Стига сте хокали момчето па вие
george_mit, според писанията ти съдя, че мислиш да тръгваш сам. Недей!
И не трябва само някаква навигация, ами някой който знае пътя или поне GPS.
Ако ще налучкваш пътя, групата с която караш трябва да е стабилна.
Историята познава и случаи по маршрут с група от 10 човека, водача e сериозен, минава маршрута по 2 пъти в годината и бяхме с 2 GPS-a. И пак преспахме в гората.
Колкото и добре да познаваш планината, пак е възможно да се объркаш.DCRT®
Коментар
-
Първоначално публикуван от george_mit Преглед на мнениеАз пък си мисля,че е напълно възможно,стига само да си добре подготвен!Маршрута,който съм замислил е през Същинска Средна гора до Костенец и от там през Рила до Разлог.За един летен ден напълно възможно!Няма да е лесно,но ако беше лесно всеки щеше да го направи,та нали това е ендурото,което разделя мъжете от момчетата!!!
Мъжете се различават от момчетата по много неща, но аз бих спал под звездите, в средна особено ми е любимо.
Ако си от бързаците вероятно да успееш, но както ти казва Ива, точно бързайки сам има доста риск.
Коментар
-
Маршрута,който мисля да ползвам-
с.Климент-х.Седемте партизани-х.Фенера-Алексица-Бело камене-х.Бунтовна-Разсечения камък-х.Кръстю Чолаков-х.Павел Делирадев-Панагюрски колони-х.Райна
княгиня-х.Оборище-гр.Панагюрище-с.Баня-с.Боримечково-с.Лесичево-с.Церово-х.Еледжик-
х.Надежда-с.Мирово-гр.Костенец-с.Костенец-х.Гургулица-х.Белмекен-Премката-Заврачица-
х.Грънчар-х.Трещеник-х.Семково-х.Македония-вр.Капатник-Св.Екатерина-гр.Разлог!
Мисля че маршрута през Средна гора до Костенец не е труден.Малка част от пътя през Рила минава през Национален парк!!!Моля ако някой има алтернативен вариант да го сподели.Гората ражда хора полето тикви !
Коментар
-
Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнениеСтига сте хокали момчето па вие
george_mit, според писанията ти съдя, че мислиш да тръгваш сам. Недей!
И не трябва само някаква навигация, ами някой който знае пътя или поне GPS.
Ако ще налучкваш пътя, групата с която караш трябва да е стабилна.
Историята познава и случаи по маршрут с група от 10 човека, водача e сериозен, минава маршрута по 2 пъти в годината и бяхме с 2 GPS-a. И пак преспахме в гората.
Колкото и добре да познаваш планината, пак е възможно да се объркаш.Но ще се радваме и на по-голяма компания.
Гората ражда хора полето тикви !
Коментар
-
Колега, не му се чуди много! Браво за маршрута!
Стягайте оборудвянето(да сте готови за инцидентно нощуване в гората и инструменти), бензин, вземете си карти на двете планини(тръпката е по-голяма от колкото с ДжиПС) и палете. Като не бързате и постоянно мислите в/у маршрута докато карате проблеми няма да имате.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар