Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходка до хижа Македония и хижа Чакалица с Ямахи ДТ 125
Свий
X
-
До: Разходка до хижа Македония и хижа Чакалица с Ямахи ДТ 125
Абе Вие да нямате некъв мото клуб "Ямаха ДТ 125"Много Дт-та, много нещо
Иначе снимките са много готини
Браво, искарали сте си добре
Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...
-
не няма още сме аматьори.В края на май моя приятел падна лошо и шчупи ключица и го продаде от тогава съм карал два пъти в гората .А днес за коледа си купи много як КТМ ехс 450 2003 година ако някой знае повече за този модел нека ми пише че незнам нищо за него. Мотора е мн. як и е чисто нов на 2000км.докарахаго от швейцария благодаря предварително
Коментар
-
Хубава разходка сте направили! Обаче не е зле другия път да сложиш и малко коментари към снимките, да се знае кое къде е!
Това, ако не ме лъжат спомените ми от ученическите години, трябва да е х.Македония, а надясно слиза пътеката в посока към Благоевград! Обаче когато за първи и единствен път съм бил тук, беше зима и всичко беше бяло! Доста отдавна беше, ама помня че беше много красиво! Дано не греша в ориентацията си!
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
[IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]
Коментар
-
Първоначално публикуван от iankoНе знам ама нищо не остана от това дето направиа беше 9-10кг. врат
Нямаше много време и затова така ги подкара.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнениеДобра работа сте свършили значи.А можеш ли да дадеш,малко повече информация за тази хижа,от къде тръгвате къде се намира?Гости приемате ли за каране[IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар