може ли някои да ми каже трак за ендуро около софия някъде от към кв. гоце делчев но да не е много екстриим че сега прохождам в този спорт. Благодаря ви предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Маршрути около София
Свий
X
-
До: маршрути около софия
Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнениеможе ли някои да ми каже трак за ендуро около софия някъде от към кв. гоце делчев но да не е много екстриим че сега прохождам в този спорт. Благодаря ви предварително.а и
гума имаш ли
(рошава де)
В ГОРАТА Е ИГРАТА
-
До: Маршрути около София
Толкова много теми за маршрути има във форума, порови се, харесай си някой и ако няма достатъчно инфо, чак тогава питай. Аз също съм горе-долу начинаещ, обичам да карам по Стара Планина... там е супер има сякакви видове тракове, и екстремни пътеки и черни пътища, ако ти допада предложението ми, свържи се с мен може да те поразведа малко...KTM Fen
Коментар
-
Даниеле не си съвсем прав специално эа витоша почти не се намират тракове в нашият форум.Аэ мога да ви споделя няколко трака но са от Пернишката страна на витоша
Ако ви интересуват свиркайте
KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
-
Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеДаниеле не си съвсем прав специално эа витоша почти не се намират тракове в нашият форум.Аэ мога да ви споделя няколко трака но са от Пернишката страна на витоша
Ако ви интересуват свиркайте
може би има някой от тях във форума!?
KTM Fen
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнениеЕ тия облази и аз ги издирвам под дърво и камък но без успех
Те и покрай мойта вила минават. Доста сериозна група са, ако са същите разбира сеKTM Fen
Коментар
-
М аз съм виждал с най различни машини да карат, но един път направо ме съсипахабяха 2 ATV-та и около 20 +-2 мотора като ги видях направо ми идеше да се застрелям като знам, че в тоя момент мотора ми не бачка
но не бяха определено с малки мотори всички бяха 4т и то от 250 до 600 кубикови
KAWASAKI Let the good times roll
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар