Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маршрути около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маршрути около София

може ли някои да ми каже трак за ендуро около софия някъде от към кв. гоце делчев но да не е много екстриим че сега прохождам в този спорт. Благодаря ви предварително.
    Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

До: маршрути около софия

Първоначално публикуван от iskrenhristov Преглед на мнение
    може ли някои да ми каже трак за ендуро около софия някъде от към кв. гоце делчев но да не е много екстриим че сега прохождам в този спорт. Благодаря ви предварително.
    само и аз да те питам каде по точно е този кв.гоце делчев а игума имаш ли (рошава де)
    В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

До: Маршрути около София

Я, и аз съм от тоя квартал и аз съм начинаещ. Дай да ходим някой ден да покараме. Какъв мотор караш?
      [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Толкова много теми за маршрути има във форума, порови се, харесай си някой и ако няма достатъчно инфо, чак тогава питай. Аз също съм горе-долу начинаещ, обичам да карам по Стара Планина... там е супер има сякакви видове тракове, и екстремни пътеки и черни пътища, ако ти допада предложението ми, свържи се с мен може да те поразведа малко...
        KTM Fen

Коментар

Даниеле не си съвсем прав специално эа витоша почти не се намират тракове в нашият форум. Аэ мога да ви споделя няколко трака но са от Пернишката страна на витоша Ако ви интересуват свиркайте
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
            Даниеле не си съвсем прав специално эа витоша почти не се намират тракове в нашият форум. Аэ мога да ви споделя няколко трака но са от Пернишката страна на витоша Ако ви интересуват свиркайте
            Ми... за Софийска Витоша аз лично немога да говора, щото първо не я познавам и не съм си и помислял да карам там щото от разходките ми като малък знам, че е много населено с туристи, пък камули сега не съм ходил от 5 години, кой знае кво е .... може да има и други пътища дето аз незнам, но специално от Драгалевци нагоре... опасно е! Между другото понеже имам къща в Емил Марков (Гоце Делчев), лятото гледам на последната спирка на рейсовете, почти всяка седмица се събираха група от доста мотористи, които явно във Витоша карат... не са ми познати, пък и не съм имал възможност да си поговоря с тях, въпреки че минаваха пред къщата ми може би има някой от тях във форума!?
            KTM Fen

Коментар

Е тия образи и аз ги издирвам под дърво и камък но без успех
              Те и покрай мойта вила минават. Доста сериозна група са, ако са същите разбира се
              Последно редактирано от GSXR; 01-11-07, 19:31.

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                Е тия облази и аз ги издирвам под дърво и камък но без успех
                Те и покрай мойта вила минават. Доста сериозна група са, ако са същите разбира се
                Направи ми впечатление, че са се леки мотори, 250-125 с изключение на eдин DR 600.
                KTM Fen

Коментар

живея в 236 бл. няма проблем да караме заедно но аз мога само събота или неделя която искаш иначе скоро си купих DR-650.Телефона ми е 0887917088
                  Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

М аз съм виждал с най различни машини да карат, но един път направо ме съсипаха бяха 2 ATV-та и около 20 +-2 мотора като ги видях направо ми идеше да се застрелям като знам, че в тоя момент мотора ми не бачка но не бяха определено с малки мотори всички бяха 4т и то от 250 до 600 кубикови

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X