За какво ти е Витоша бе човек?!
Качвай се директно в Плана. Може по панорамния път към Бистрица и от там В Плана или през Панчарево(Детският град при СБАто) - от където ти е по-удобно...
Може и по Средна гора(Лозенската планина и продължаваш по Ихтиманска ср.гора), ако си от северната част на София
Отправям официална покана към всички мераклии за каране събота или неделя според зависи във витоша. Мястото за среща с. Рударци маршрутите подлежат на доизкосуряване. Ако има желещи за каране да пишат колкото сме повече толкова по весело.
Мястото на срещата смятам е едобно защото селото се намира на 30-40 минути от София и на 20 от Перник. Ще се радвам да се съберем и да се запознаем
Поздрави на всички от мен
Не е добре да се кара из Витоша, защото там има много туристи и после излизат статии в други медии за лошите мотористи, което неминуемо ще доведе до забрана на офроуда. Вярно, че това е от по-ненаселената страна на планината, но все пак... Плана и Лозенската са доста по-удачни, въпреки че и за там се разразяват доста спорове, но не е толкова населено, да не говорим за събота и неделя на Витоша?!
Това е ясно то маршрута има едва много малка част по витоша Едната възможност е да хванем пътеките за Долна Диканя или дестинацията да Чуйптетлово. И по двата маршрута съм карал и да ви кажа туристи не съм виждал. Последният път по маршрутите към Долна Диканя накрая стигнахме до един ловен заслон където хората ни се зарадваха а не ни пщюеха. Така че сме се съобразили с останалите така че да не им пречим
То аз изполвах чужда тема както се вижда защото съобразих, че няма нужда само да пускам нови и ножи теми. Очаквам желаещи наистина трасетата си струват и са подходящи за всички
Oпределено няма толкова много хора. И ако има то те са на Селимица но там с мотор и няма какво да правиш нагоре е ловното стопанство където е забранено.Но все още много хора като чуят витоша независимо от коя страна бягат като дявол от тамян И обикновенно няма много хора които се престашават да карат с нас но като покарат веднъж и виждат, че не стоят по този начин нещата както от към София.
Отправям официална покана към всички мераклии за каране събота или неделя според зависи във витоша. Мястото за среща с. Рударци маршрутите подлежат на доизкосуряване. Ако има желещи за каране да пишат колкото сме повече толкова по весело.
Мястото на срещата смятам е едобно защото селото се намира на 30-40 минути от София и на 20 от Перник. Ще се радвам да се съберем и да се запознаем
Поздрави на всички от мен
Коментар