Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложения?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложения?

Взех мотор, взех екип и сега съм на старт линията. До тук добре ама след старта на къде? Та питането ми е следното : кажете ми някой хубав офроуд маршрут-разходка, а не екстрийм като за мен- мотора е кавазаки KLX650R, аз ще съм заедно с жена ми на задната седалка, а и тръгването е от София, Дружба Не мога да се хваля за опитен, това ми е първо ендуро и втори мотор, т.е. знам да карам по хасвалт, но искам по черно.
    Honda Africa Twin RD07 '95

До: Предложения?

Бухово-Мургаш,черен път които може да се мине с лека кола,приятен с хубави гледки и тн.
    MG RACING

Коментар

Да наистина предложението но станислав е добро на хижа мургаш съм виждал паркирана една калибра така че няма да е проблем даже и с двама души

Коментар

Предлагам ти маршрут до манастир "Седем Престоле", пътя е сравнително лек, не е екстремен, не е и дълъг. През гората е близо 40 км, а по пътя 76 км от тъбелата при Нови Искър (Славовци). Само трябва да си намериш кой да те преведе до там щото сам ще ти е доста трудно, доста пътища са. Предполагам т'ва няма да е проблем всяка Събота и Неделя се кара, щото в Нови Искър има доста ендуряци и прочие... само разпитай ако те интересува.
        KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
          Бухово-Мургаш,черен път които може да се мине с лека кола,приятен с хубави гледки и тн.
          Мерси за предложението, вече е изпълнено
          Ето и доказателствения материал:

http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=kik...ID=4889607&T=1

Коментар

Бравоооо
            [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
            [/URL]

Коментар

Браво. Избрал си точния мършрут.А като гледам леда по тревата и точното време
              888131021

Коментар

Първоначално публикуван от GITS Преглед на мнение
                Браво. Избрал си точния мършрут.А като гледам леда по тревата и точното време
                O да, горе беше супер студ. При качването не усещах но на слизане бая се намръзнахме.

Коментар

Значи вече си трениран. Може да покараш вече със Станислав до Мургаш по пътеките, но се приготви за нещо гранде.Разгледай темата Караня около в. Мургаш.
                  Успех и много горски километри.
                  888131021

Коментар

Първоначално публикуван от GITS Преглед на мнение
                    Значи вече си трениран. Може да покараш вече със Станислав до Мургаш по пътеките, но се приготви за нещо гранде.Разгледай темата Караня около в. Мургаш.
                    Успех и много горски километри.
                    Изчел съм я цялата и се готвя психически за да се обадя в неговата тема за да се включа при следващо бръмчене от тяхна страна в района

Коментар

Чакам...
                      MG RACING

Коментар

трябва някои път ако може и аз да се включа в карането 6тото аз сам от челопечене и ги знам вс места ама бих покарал малко!!!
                        [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от Sa6oko Преглед на мнение
                          трябва някои път ако може и аз да се включа в карането 6тото аз сам от челопечене и ги знам вс места ама бих покарал малко!!!
                          Телефона ми е в профила,следобяд всеки ден съм свободен обади се и ще покараме,ще минеш през нови места гарантирам...

ПП. С какъв мотор си
                          MG RACING

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X