Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От с. Лесидрен до вр. Ботев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: от с.Лесидрен до вр.Ботев

Страхотен репортаж, адаш !
    Чакам и следващия

Коментар

Първоначално публикуван от parosoff Преглед на мнение
      бях с бялата honda,която беше първата от бутнатите като кегли мотори
      Parosoff, отново ти се извинявам, за станалия гаф!
      Защо не спряхте на връщане в Априлци? Исках да почерпя!

Първоначално публикуван от venci_29 Преглед на мнение
      абе пич,това ти ли си бил,разбра ли че rfi е човекът който те одари така жестоко?
      Венци, защо ме предаде? Нали се разбрахме аз да мълча пред жена ти, за сервитьорката, а ти да не ме издаваш във форума!
      И това ми бил приятел!
      Последно редактирано от rfi; 03-08-07, 09:26.
      Lesidren.com

Коментар

Поздрави,в предишната публикация забравих да ви вметна за един нов участник в нашата група,казва се Коко и е Софиянец има къща в село и като слушал моторите как бръмчат решил да се впусне в приключение и ето го вече при нас без никога преди това да е карал нещо различно от автомобил,след две три малки изледчета е той вече е готов и ето го с нас атакува и връх Ботев.Браво Коко ПОЗДРАВЛЕНИЯ от мен,
        вижте и малко снимки за какво иде реч:

браво приятельо продължавай в същия дух

Коментар

rfi извинявай че те издадох,но пак сме приятели???

Коментар

rfi извинявай че те издадох,но пак сме приятели???
            Разбира се!Според теб, може ли една публикация във форума и едно признание пред жена ти, да застанат между нас и нашето приятелство??
            Lesidren.com

Коментар

Браво!

само така
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Евала момчета !
                Беклемето винаги е било едно от местата на които най-много съм се кефил като карам там.....
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [/FONT]________________________________________
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

абе пич,това ти ли си бил,разбра ли че rfi е човекът който те одари така жестоко?Неможах да разбера има ли някакви последствия от този зблъсък,има ли ти нещо,защото аз наистина се притесних за теб,изглеждаше доста уплашен пък и то си имаше защо сблъсъкът ни беше никак безубиден.М/у другото неможах да разбера ти откъде си?караш ли често,защото може да направим нещо съвместно пак!

П.С.,благодаря ти за спрея които ми даде!!!
                  да да разбрах за rfi ,последствия няма никакви,само спомена ще остане(рядко стават такива лудници ).Иначе съм си от Троян и караме всеки уикенд.Ще се радвам да заформим нещо,пък мойе и на ваш терен.

Коментар

[quote=rfi;188766]Parosoff, отново ти се извинявам, за станалия гаф!
                    Няма никакъв проблем,аз просто литнах от мотора и това беше,станах, утръсках се и гледам 3-4 мотора на попара.Пък за почерпката-не се е минало

Коментар

[quote=parosoff;189181]
                      Първоначално публикуван от rfi Преглед на мнение
                      Parosoff, отново ти се извинявам, за станалия гаф!
                      Няма никакъв проблем,аз просто литнах от мотора и това беше,станах, утръсках се и гледам 3-4 мотора на попара.Пък за почерпката-не се е минало
                      здравйте,малко бях на моренце със семеиството затова ме нямаше в нета,но току що се прибрах и направо пред компютара,за навръщане спирахме в априлци даже там ядохме,почерпката е лесна не е проблем важното е да караме и друг път заедно!!!

Коментар

Браво за репоража! Страхотно сте изкарали! Като гледам снимките ми идва да зарежа джипката и отново до се метна на мотора.......

Коментар

Момчета търсих инфо из форума за терени около Чифлика и попаднах на темата ви, но се оказа че всички снимки качени на lesidren.com липсват. Може ли да коригирате адресите ?
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                            Момчета търсих инфо из форума за терени около Чифлика и попаднах на темата ви, но се оказа че всички снимки качени на lesidren.com липсват. Може ли да коригирате адресите ?
                            Краси кажи за кога става на въпрос и ще дойда да те разведа. Има интересни пътеки, но незнам защо тамошните ги избягват и карат по пътищата.

Коментар

До: От с. Лесидрен до вр. Ботев

Незнам Жорка, просто говорихме като идея. Ще видя все по намаляващата група и ще се чуем като решим.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                                Готово, снимките вече се виждат!
                                Lesidren.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X